Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Manchester City (A) 15.01. sub [13:30]

Istaknuti odgovori

Kontam da bi stavio monuta od pocetka za nije lud al verovatno nije spremanza ful mec. Ali zijeh pulisic cao, ako prodje jedan krsten pas do lukakua ......
Dobro je sto pocinju Kova i Kante ali ovih dvojcu ne moraju da cuvaju , dovoljno je samo da dunu u njih kad se priblize.
  • Odgovori 92
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mount nije u formi i nije mi problem sto on ne igra, ali kad pogledam kompletan sastav, ovo je lose. Veoma lose.

Wernera i Havertza bih uvjek dao ispred Lukakua Ziyecha i Pulisica.

Sumnjam da mozemo ovde sta napraviti, City u punom sastavu, mamu im koliko srece imaju i sa povredama i sa Covidom.
Alonso, Azpi, Sarr... pa mater mu jebem ne igramo protiv Burnleya, jel Tuchel normalan??? I plus na to imamo Pulisica i Ziyeha u prvoj?

Znaci nije ni pocela utakmixa vec sam se iznerviro. Jeboga tito pa jedva cekam utakmicu i on mi se postavom posere u usta.
Pa mogo je makar Odoi ili Pulisic na Wb, dje ces bolan Sarra u ovakvoj utakmici gdje ce stalno biti pod pritiskom jer znamo kako City vrsi presing.. zasto Havertz i Mount na klupi?

Ne mozes Hamco Odoija ili Pulisica na wb protiv Citya, nemoj zezati ba.

Brate nama treba pobjeda, ne treba nam cuvanje rezultata. Pa de vidite li vi ovu postavu? O cemu pricamo?
Pa pozadi i nema koga da stavi sem Odoia po boku umesto nekog od ovih ali da pocinjes sa pulisicem nije mi jasno. Ne znam da li postoji igrac u PLu sa losijom prosecnom ocenom. Covek koji apsolutno nista korisno na terenu ne radi. Igra na poziciji pakera a za 11 meceva nema nijednu asistenciju i nijedno kljucno dodavanje. Pa jebote tata da si balvan odbila bi se lopta od tebe nekom u gol sansi.
Nek nam je Bog u pomoci ovdje. Vec vidim kontre sa Alonsom.
Jedino me raduje da vidim Kovu i Kantea u sastavu, srecom nema Zlatne Lopte.
Nista od povrede Mounta, cuj mogu vise trcati od Mounta?! Jesam ja inace slijep ili smatram da je Mount uz Kantea igrac koji inace najvise trci?!
Izgleda da nam fale osnove fudbala, vec dva puta offside i Ziyechove nenormalne lopte,koje su jake i idu nikome.A Tuhel se pojede ziv.
Izgleda da nam fale osnove fudbala, vec dva puta offside i Ziyechove nenormalne lopte,koje su jake i idu nikome.A Tuhel se pojede ziv.
Ljudi nama treba pobjeda i mi igramo bunker.

Zasto pickast pristup moze li mi bilo ko dati razuman odgovor?

Užasno.

Prvih 10 minuta smo ličili na nešto, ostalo je na nivou tima iz Championshipa. Stojimo na svojoj polovini, ne možemo ništa da organizujemo. Zadržavamo vrijeme kod svakog prekida i onda je nabijemo u aut. Kao gađamo Alonsa u glavu, a lopta ne pogodi teren. Pulišić ne postoji, Ziyech postoji ali je upropastio svaki napad. Sarru treba zabraniti da šalje dijagonale.

I naravno kriterij suđenja na koji smo navikli ove sezone. Da je Pulišić zgazio Cancela isključili bi nam 3 igrača.

Ovo lici na prvu utakmicu. Nasi centra preci ne mogu posteno, 3 smislena pasa da se odigraju. Na kraju ce nam uvaljati neki gol kao na Bridgeu i poigravati se s nasima do kraja.

Hamco
Tuchel je primarno defanzivno orijentisan trener. Barem otkako je u Celziju. Cim prije prihvatis bice ti lakse. A to je ujedno i odgovor na tvoje pitanje.

Ljudi nama treba pobjeda i mi igramo bunker.

Zasto pickast pristup moze li mi bilo ko dati razuman odgovor?

pa ak nama treba, treba i njima

Nego mi jesmo katsstrofa al i city ue za qrac a igraju u fullu.

Sta ves nams nema bekova stopera. Jorginho mora uc, koba ce pocrvenit, ne zna smirit loptu
Danas je Tuchel kriv i niko drugi. Ovo je sramota sta smo odigrali prvo poluvrijeme. Tuchel je kriv jer je u napadu stavio trojku koja ni po cemu ne moze odgovoriti zadatku.

Najbolji primjer vam je proslogodinja sezone. Havertz, Mount i Werner, trojica u vrhu umjesto danasnjeg trojca.

TUCHELU PICKO JEDNA NAPADNINU DRUGOM PA TAMAN IZGUBILI 10:0
Volio bih uci u svlacionicu sada i samo im postaviti pitanje, da li znaju ko je koga pobjedio i nadigrao u finalu LP prosle godine? I cega se oni boje, ko im je noge osjekao?

Kepa dobar, Silva i Rudi takodjer, ostalo nema smisla komentarisati.

Za one debile naprijed smo znali prije utakmice sta ce nam donijeti, ali Kante i Kova su me razocarali, katastrofalni su.

pa ak nama treba, treba i njima

Vise nama treba nego njima. A ko napada i stvara prlike, ko zadrzava vrijeme i nije sutnuo ni jednom jedanput? Daj ba jebemu pa ovo je sramota, sta vi gledate i sto za sve imate opravdanje??!!
Kova odlicno igra, osim te jedne izgubljene lopte. Kante isto nije los ali generalno postavka igre je takva da ne mozes nista odigrati i kombinovati. Mnogo su brojniji u sredini.
Ne pomaze cinjenica da je Lukaku balvan bez ikakve tehnike i nije u stanju jednu loptu primiti, zadrzati i odigrati na stranu. Takodjer Ziyech je beskoristan, nit dijeli pasove niti moze povuci loptu. Da ne pricam o Alonsu.

Sarr je usran, ovo je malo prejak protivnik za njega. Bitno je samo da zavrsi mec bez vecih gresaka, da ne napravi neki glup penal ili slicno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.