Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Wolverhampton (A) 19.12. ned [15:00]

Istaknuti odgovori

plwolveschelsea19wk5.jpg

Prethodno kolo donijelo nam je još jedno razočarenje u vidu remija protiv Evertona. U tom susretu sve osim pobjede je bilo ravno čudu, ali naši momci su nas još jednom ubijedili da su čuda ipak moguća. Sada nas dočekuje ekipa Wolvesa. Trenutno stoje na 8. poziciji na tabeli a u zadnjih 5 utakmica uspjeli su primiti samo 2 gola i to protiv vodeće dvije momčadi Premier Lige, Sitija i Liverpula. Na drugoj strani, mi smo u isto toliko susreta uspjeli primiti čak 8 golova i već dugi niz vremena ne znamo za clean sheet.

Imamo veliki problem, a to se zove realizacija. U ovom susretu imamo protivnika koji odlično igra odbranu, a to će nam predstavljati veliki problem. Ako u prvim minutama meča ne pronađemo način za postići pogodak, moguće da se kasnije pronađemo u velikim problemima.

Mogući izostanci:

Wolves: Ait- Nouri, Hwang Hee-Chan, Jonny, Mosquera, Neto

Chelsea: Chilwell, Lukaku, Havertz, Werner, Kovačić, CHO

Forma:

Wolves: D D L L W

Chelsea: W L D W D

Sudija: Coote D.

Molineux Stadium

Nedjelja, 15:00h

Napomena: Postoji mogućnost odgađanja utakmice zbog epidemije!

Ne vidim kako ovdje mozemo do pobjede protiv granitne odbrane Wolvesa uz sve probleme koje imamo i koji nas prate vec duzi period.

Takodjer nikako nam ne bi odgovarala serija kikseva, ako vec ne mozemo biti prvaci nadam se da mozemo ostati na stabilnom trecem mjestu, a ne da opet muku mucimo u borbi za top4.

Za nas bi bilo najbolje da se ova utakmica ne odigra. U velikim smo problemima, pola napada nam ima Covid, komplet sredina terena povrijeđena. Wolverhampton prima jako malo golova i igra dobru odbranu. Ekipa su koja voli da stane nazad i čeka kontru, a još se vraća Jimenez nakon suspenzije, tako da bih rekao da su oni favoriti u ovoj utakmici. U situaciji smo da u svakom trenutku možemo primiti gol iz ničega, a da teškom mukom stvorene šanse ne možemo iskoristiti. Dosta neugodna ekipa i nisu neko protiv koga treba tražiti 3 boda za iskupljenje.

• Autor

Apsolutno sam za to da se progura koji akademac u ovom teÅ¡kom periodu, kada smo pogoÄ‘eni i povredama i virusom. 

Jednostavno ne mogu gledati kako se Saul vuče po terenu i igra bez trunke žara u sebi. Barem bi neki akademac preorao teren u želji da se dokaže. To je ono što ovom klubu treba trenutno a i u svim drugim okolnostima.

Budem li gledo,sebi ću oči izvadit.

Srali smo po Pušaču i njegovoj igri beskonačnog dodavanja u prazno, ali Tuchel ga polako prevazilazi.

Još jedna 1-1 ili čak 2-1 za Wolvese.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1472216761361702916?t=udT4DzDLtq2hzRyLoHAi3Q&s=19

Otkazivanje u najavi.
Nikakvog smisla nema sta rade. Ili se igra sve u ovakvom slucaju, pa kako ko skrpi ekipu ili se ne igra nikako.
  • Autor

Kako ovoliki broj slučajeva odjednom? Prerano su ukinuli mjere bezbjednosti u klubovima, eto im sad.

Baš što kaže soxx, prenatrpan nam je raspored, kad ćemo to nadoknaditi? Club World Cup, Liga Prvaka, FA Cup, Liga, Carabao Cup. Nema šanse.

Kako ovoliki broj slučajeva odjednom? Prerano su ukinuli mjere bezbjednosti u klubovima, eto im sad.

Sasvim je jasno, kad se jedan zarazi lako se prenese na druge. Treniraju svaki dan, sport je takav da si stalno u kontaktu. Kad zabiju gol grle se i bacaju jedan na drugog. Tako da je očekivano da se ovako brzo proširi. Ne bi trebao niko da ima teže posljedice, samo je bitno da se zaustavi širenje.

Svima se utakmice mogu odgadjati, samo nama ne. Jutros smo zahtjevali odgodu utakmice zbog 7 zarazenih igraca (SEDAM), ali smece od FA, nas odbilo. Mamu im lopovsku.

Uvjek su se najlosije ophodili prema nama, odkako znam za Chelsea.

Kao imamo dovoljno igraca za odrzavanje utakmice, ne znam sta da mislim opet nam je Barkley jedina napadacka opcija s klupe. 

Covjek odbio povesti nekog momka iz akademije da bude 7. igrac na klupi, radije izabrao da ima jednu manje rezervu uz 2 golmana.

• Autor

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1472552218012364810

Mogao je koji akademac, ali opet ako ih pomiješaš sa prvim timom, rizikuješ da proširiš zarazu i u akademski pogon. Onda je to problem i sa njihovim rasporedom i svim ostalim.

Situacija je katastrofa sve u svemu. Ako uspijemo odnijeti nekim čudom tri boda ja im skidam kapu.

Sastav je bolji nego što sam očekivao, iako Chalobah i Kante igraju na manje od 70%. Opet je taj vezni red bopji od Saul i Loftus-Cheek. Ima ko i sa klupe da uđe. Mogao je vala i koji akademac, mogao je još i Cecha i Hilaria staviti. Opet su veće šanse da se taj akademac zarazi nego da uđe u igru.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.