Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Southampton (H) 02.10. sub [16:00]

Formacija 8 članova je glasalo

1. 1. Koju biste formaciju postavili?

• 3-4-3
      25%
      2
    • 3-5-2
      0%
      0
    • 4-4-2
      0%
      0
    • 4-3-3
      25%
      2
    • 4-2-3-1
      25%
      2
    • 4-1-4-1
      0%
      0
    • 4-2-2-2
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa ako ono nije za crveni ne znam sto je, nike trebalo ni gledati VAR, vaznja su 3 boda idemo dalje.
Nisam mogao gledati danas ali koliko vidim bilo je dosta vise zara i tempa u igri. Vrlo bitno da se uzmu 3 boda ovdje bez obzira na glupost Chilwella.
Igracki zaskuzena 3 boda. Glavni utisak mi je da RLC na sredini radi sjajan posao i ono sto sam reko, nanjusio ga je Tuhel i vratice mu samopouzdanje. Svaki njegov potez na sredini terena je smislen i lako moze da napravi razliku.

Prije svega napokon jedna dobra i zanimljiva utakmica, nakon dvije uspavanke.

Prvo poluvrijeme sjajno, trebalo se voditi 2:0, nadam se da se pričalo nešto o onom poništenom golu i VAR-u. Naravno pogađate, Mike Dean je bio u VAR sobi, bukvalno najgori sudija što postoji, on napravi more grešaka kad na terenu sudi evo sad kad gleda u ekran opet ne zna da sudi dan mu jebo mater, ne znam kako uopšte radi taj posao.

U prvom poluvremenu, RLC, Werner, Chilly i Chalobah su mi bili sjajni, bolji od prosjeka je bio i Hudson Odoi, mada opet to nije sjajno i ono što se od njega očekuje ali dobro je...

Drugo poluvrijeme, Soton mijenja formaciju prilagođava se i odma je bilo teže doći do prilika plus taj penal jebeni...Mount unio dosta živosti u ekipu, Barkley jednim potezom okrenuo sve, dakle dobre izmjene su se napravile i Jorginho naravno odradio svoje :D

Na kraju zaslužena tri boda i prvo mjesto na tabeli

Soton nije zasluzio onaj gol sto su zabili, nista nisu pokazali. Nasi su pri tome bili odlicni, narocito u prvom poluvremenu.

Otprilike sve je receno, samo eto ja bih dodao da me je RLC prijatno iznenadio, podsjetio me na onog igraca prije povrede, kod Sarrija, kada je bio najbolji veznjak u ekipi.
Nadam se da ce se jos popravit, zabiti koji gol ili imati asistenciju, pa da cesto starta, on je kompletan veznjak kada je u formi. Moze nam biti veliko pojacanje.

upalio MOTD, samo da vidim dal su stručnjaci ispoštovali "njihove", normalno da jesu, stavili u pregled RLC i Barklija :D

samo ne kapiram kako se ne komentariše ona situacija gde su nama poništili gol, pošto su naši navijači baš o tome i pričali na drugom mestu posle svega

• reLo zaključava sadržaj: tema
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.