Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Trevoh Chalobah (2018-2026, 151 utakmica)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 403
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Christensen u crnom izdanju, samo što se danac useravao prije tekme a Ćabola je govna osušio i okačio na glavu. Vidi se napredak

• Ma lik, kakav god da je, za ovo sto je prosao i kako su se ophodili prema njemu, zasluzuje apsolutno postovanje svakog navijaca. 

• Gotov 2 godine sam član foruma i nikad nista pametno nisam imao za napisat, ali evo veceras gospodine tebi jebem sestru ako je imas.  

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Ne znam, ocigledno sam ja lud. Chalobah je kurac odigrao vecinu meceva, a na nekim samo solidan bio.

Nije do tebe, uopšte nije bio impresivan. Prije njega bi stavio Silvu i Rudigera (koji je svakako nominovan). 
Ali neka uzme neko naš. 

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Ma bio je i on za onu stvar pa ga Tuchel klupirao, al' bih ga opet volio vidjeti više od Christensena jer se njemu više ne isplati vjerovati, goni ga u Barcelonu.

• 3 sedmice kasnije...

Cudi me da novinari nisu pokusali napraviti vecu pricu od ovog. Mislim nesto sto se svakodnevno dogadja, hvala Bogu pa trener zeli imati takve meetinge i ukazati na greske.

Kaže "recent games", a 2 mjeseca skoro nije ni igrao. Mislim da su to normalne stvari i da je takav sastanak trebao davno biti obavljen. Ovo pokazuje da se računa na njega u budućnosti, što je i normalno. Još nam samo treba njegov odlazak u ovoj situaciji..

Njegove greške se mogu ispraviti. Najviše griješi u pozicioniranju što se može popraviti sa iskustvom i ako mu se bude ukazivalo na to. Fizičke predispozicije su tu, a i tehničke.

Nije Ćabola toliko interesantan medijima da se piše o njemu. Sarra treba prodati ako ima neko dovoljno lud da ga uzme, glavni razlog je njegova nerealna plata, nije čak ni zbog kvaliteta, može se i na njegovim greškama poraditi. Ćabola isto tako mora još da uči ali problem je što je makar po meni obojici maksimalan domet kod nas da budu squad igrači i to je to. To važi naravno u slučajju da i dalje želimo da se borimo za sve moguće titule

Jesu li npr. Mendy ili Sarr imali takve sastanke?

Mendy ima 29 godina i teško da ga nešto više možeš naučiti

Nazalost nije dorastao najvisem nivou. Protiv Liverpula je toliko puta ispao i svaki put mu je Diaz pobjegao iza ledja da mi ni sad nije jasno kako nismo gubili nakon 20 minuta igre.

Zbog njega je cak James ispastao, nije uopste mogao ici naprijed. Toliko je bio nesiguran da nije smio ni loptu povuci metar naprijed, svaku je vracao Mendyu ili Silvi.

Dugo nisam vidio losiji partiju od njegove protiv Liverpula.

Poptuno van ritma, uopste nije igrao mesecima, tako da me ne cudi toliko, al bas los bio. Pokazao da je solidan kao squad igrac, pogotovo na pocektu je bio dobar, tako da ga se ne bih odrekao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.