3. oktobar 2021.5 god. comment_319814 Chalobah je baÅ¡ dobar igraÄ u cjelini, vidi se da voli klub i da gine za njega, jako mi je drago za onaj gol. Ali kako je jednom iznio loptu kad je bio udvojen, predribla dva igraÄa Sotona ko Messi i lagano pas na stranu i odma se otvorio dobar napad. Pored toga defanzivno dosta toga uradio, svaka Äast Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319820 Al bas to, sta fali nekad pokusat iznjeti loptu iako si stoper. Pa nije vruca, nes se opec o nju. To Rudi radi bas cesto, steta za onaj gol Lukakua, kakva bi to asistencija bila nakon onakvog slaloma. Takodjer i Chalobah je juce imao tih izleta vani, imaonje ono jednom i dribling petom. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319823 Uvijek sam govorio da treba davati Å¡ansu igraÄima iz akademije. Glavna razlika izmeÄ‘u naÅ¡eg mladog igraÄa i nekog Koundea je Å¡to je taj Kounde dobio Å¡ansu da igra. Svi naÅ¡i mladi igraÄi mogu doći na nivo onih mladih igraÄa za koje smo spremni izdvojiti 50+ miliona. Nema niÅ¡ta ljepÅ¡e nego kad su ti 3 igraÄa iz akademije u prvoj postavi, a 3 ulaze sa klupe. Godinama smo Äekali na to. Prijavi
3. oktobar 2021.5 god. comment_319830 Uvijek sam govorio da treba davati Å¡ansu igraÄima iz akademije. Glavna razlika izmeÄ‘u naÅ¡eg mladog igraÄa i nekog Koundea je Å¡to je taj Kounde dobio Å¡ansu da igra. Svi naÅ¡i mladi igraÄi mogu doći na nivo onih mladih igraÄa za koje smo spremni izdvojiti 50+ miliona. Nema niÅ¡ta ljepÅ¡e nego kad su ti 3 igraÄa iz akademije u prvoj postavi, a 3 ulaze sa klupe. Godinama smo Äekali na to. I pri svemu tome kod prvog gola akademac asistira a drugi zabija :D Prijavi
4. oktobar 2021.5 god. comment_319877 Prelijepo je vidjeti bilo kojeg akademca kada zaigra za tim, a posebno kada zabije. Sjetim se odmah golcine Tomorija, pa jebo ti Saula i slicne da zabije 4 gola i asistira za 2, kada vidis akademca sta mu to znaci. Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320238 Drugi akademci su zabijali i asistirali, a ja ću poslije utakmice da posjetim njegovu temu. Upisao je već 9 nastupa, mislim da je 6 puta bio starter i super se pokazao. Mislim da Azpilicueta može da odmara na utakmicama protiv slabijih timova i u kupovima jer je Chalobah jako dobra zamjena. To je win-win situacija, razvija se mlad igraÄ iz akademije i odmara se kapiten da nam duže potraje. Prijavi
4. novembar 2021.4 god. Autor comment_320771 Potpisao novi ugovor. Lijepo je vidjeti da se akademci probijaju. Prijavi
6. novembar 2021.4 god. comment_320793 Zna li se koja je plata, ugovor je do 2026 Äini mi se Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321094 Bas fino igra momak, jako zrelo takticki. Postavlja se dobro, koristi svoje tijelo a ne libi se ni povuci loptu naprijed. Nista slabiji zasad od Ridigera i Kristensena. Prijavi
20. novembar 2021.4 god. comment_321120 S loptom u nogama i u igri 1na1 je neprelazan. Ali ima i dalje stvari za poboljsat a to je prije svega pozicioniranje na ubacaje sa strane. Ne trazi dlaku u jajetu, i meni je Chalobah bas drag momak i dobar igrac samo kazem sta bi mozda treba popraviti. Radije bih njega ostavio i dao mu sansu nego dovodio Koundea. Prijavi
23. novembar 2021.4 god. comment_321243 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1463271626376626177?t=dQgibSzZPuErcoSAighm8Q&s=19 Po meni je to ipak Reece ali okej, dobar je i Trevoh Prijavi
24. novembar 2021.4 god. comment_321263 Covek ostade u ekipi jer smo prodali sve stopere koje smo mogli + izvisili za Kundea i uspe da se nametne kao ravnopravan clan zadnje linije, i to u zestokoj konkurenciji najbolje odbrane u Evropi. Majstorcina Prijavi
1. decembar 2021.4 god. comment_321655 Ode i Trevoh na par sedmica izgleda, misic stisnuo. Valjda ne bude duga pauza, odlicno je krenuom Prijavi
3. decembar 2021.4 god. Autor comment_321737 Trevoh Chalobah is expected to only be 'sidelined for a couple of weeks' after scans revealed his injury 'isn't serious'. [via @AdamNewson] Prijavi
4. decembar 2021.4 god. comment_321751 Mislim da niko nije oÄekivao da će imati ovakvu minutažu i da će uz to pružati pristojne partije i zabijati Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322632 Neprelazan danas, svaku grešku je blokom ispravio, nijedno pogrešno dodavanje. Bio je žrtva taktike na poluvremenu. Lijepo ga je ponovo gledati, brzo se oporavio od povrede. Prijavi
26. decembar 2021.4 god. comment_322633 Jest blokirao ali imao je generalno problema sa pozicioniranjem i sa Watkinsom uopsteno. Ne kazem da je lose odigrao ali nije bio neprelazan kao sto kazes. Obzirom da je James danas bio katastrofalan i indiaponiran, dobro nije i losije odigrao. Prijavi
27. decembar 2021.4 god. comment_322639 0 puta predriblan na utakmici, zato sam napisao neprelazan. Ubacivao se Watkins iza leđa i bivao izblokiran ili zaustavljen na vrijeme. Prijavi
27. decembar 2021.4 god. comment_322640 Maldinijeva cuvena recenica: "Cim moram da napravim klizeci start, znam da sam pogrijesio." Jasno ti je sta zelim reci, ispadne on pa ipsravi onda tim blokom. Imao je mnogo boljih partija nego juce sto je pokazao protiv Ville. Prijavi
29. decembar 2021.4 god. comment_322746 Usao sa klupe i zajebao sve sto je mogao zajebati, lose pozicioniranje u dosta napada, itd. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.