Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Trevoh Chalobah (2018-2026, 151 utakmica)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 403
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Christensen u crnom izdanju, samo što se danac useravao prije tekme a Ćabola je govna osušio i okačio na glavu. Vidi se napredak

• Ma lik, kakav god da je, za ovo sto je prosao i kako su se ophodili prema njemu, zasluzuje apsolutno postovanje svakog navijaca. 

• Gotov 2 godine sam član foruma i nikad nista pametno nisam imao za napisat, ali evo veceras gospodine tebi jebem sestru ako je imas.  

Objavljene slike

Chalobah je baš dobar igrač u cjelini, vidi se da voli klub i da gine za njega, jako mi je drago za onaj gol. Ali kako je jednom iznio loptu kad je bio udvojen, predribla dva igrača Sotona ko Messi i lagano pas na stranu i odma se otvorio dobar napad.

Pored toga defanzivno dosta toga uradio, svaka čast 

Al bas to, sta fali nekad pokusat iznjeti loptu iako si stoper. Pa nije vruca, nes se opec o nju. To Rudi radi bas cesto, steta za onaj gol Lukakua, kakva bi to asistencija bila nakon onakvog slaloma.

Takodjer i Chalobah je juce imao tih izleta vani, imaonje ono jednom i dribling petom.

Uvijek sam govorio da treba davati šansu igračima iz akademije. Glavna razlika između našeg mladog igrača i nekog Koundea je što je taj Kounde dobio šansu da igra. Svi naši mladi igrači mogu doći na nivo onih mladih igrača za koje smo spremni izdvojiti 50+ miliona.

Nema ništa ljepše nego kad su ti 3 igrača iz akademije u prvoj postavi, a 3 ulaze sa klupe. Godinama smo čekali na to.

Uvijek sam govorio da treba davati šansu igračima iz akademije. Glavna razlika između našeg mladog igrača i nekog Koundea je što je taj Kounde dobio šansu da igra. Svi naši mladi igrači mogu doći na nivo onih mladih igrača za koje smo spremni izdvojiti 50+ miliona.

Nema ništa ljepše nego kad su ti 3 igrača iz akademije u prvoj postavi, a 3 ulaze sa klupe. Godinama smo čekali na to.

I pri svemu tome kod prvog gola akademac asistira a drugi zabija :D

• 3 sedmice kasnije...

Drugi akademci su zabijali i asistirali, a ja ću poslije utakmice da posjetim njegovu temu. Upisao je već 9 nastupa, mislim da je 6 puta bio starter i super se pokazao. Mislim da Azpilicueta može da odmara na utakmicama protiv slabijih timova i u kupovima jer je Chalobah jako dobra zamjena. To je win-win situacija, razvija se mlad igrač iz akademije i odmara se kapiten da nam duže potraje.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Bas fino igra momak, jako zrelo takticki. Postavlja se dobro, koristi svoje tijelo a ne libi se ni povuci loptu naprijed. Nista slabiji zasad od Ridigera i Kristensena.
S loptom u nogama i u igri 1na1 je neprelazan. Ali ima i dalje stvari za poboljsat a to je prije svega pozicioniranje na ubacaje sa strane. Ne trazi dlaku u jajetu, i meni je Chalobah bas drag momak i dobar igrac samo kazem sta bi mozda treba popraviti.

Radije bih njega ostavio i dao mu sansu nego dovodio Koundea.
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1463271626376626177?t=dQgibSzZPuErcoSAighm8Q&s=19
Po meni je to ipak Reece ali okej, dobar je i Trevoh
Covek ostade u ekipi jer smo prodali sve stopere koje smo mogli + izvisili za Kundea i uspe da se nametne kao ravnopravan clan zadnje linije, i to u zestokoj konkurenciji najbolje odbrane u Evropi.
Majstorcina
  • Autor
Trevoh Chalobah is expected to only be 'sidelined for a couple of weeks' after scans revealed his injury 'isn't serious'.

[via @AdamNewson]
  • 4 sedmice kasnije...
Jest blokirao ali imao je generalno problema sa pozicioniranjem i sa Watkinsom uopsteno. Ne kazem da je lose odigrao ali nije bio neprelazan kao sto kazes.

Obzirom da je James danas bio katastrofalan i indiaponiran, dobro nije i losije odigrao.
Maldinijeva cuvena recenica: "Cim moram da napravim klizeci start, znam da sam pogrijesio."

Jasno ti je sta zelim reci, ispadne on pa ipsravi onda tim blokom. Imao je mnogo boljih partija nego juce sto je pokazao protiv Ville.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.