Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Trevoh Chalobah (2018-2026, 151 utakmica)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 403
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Christensen u crnom izdanju, samo što se danac useravao prije tekme a Ćabola je govna osušio i okačio na glavu. Vidi se napredak

• Ma lik, kakav god da je, za ovo sto je prosao i kako su se ophodili prema njemu, zasluzuje apsolutno postovanje svakog navijaca. 

• Gotov 2 godine sam član foruma i nikad nista pametno nisam imao za napisat, ali evo veceras gospodine tebi jebem sestru ako je imas.  

Objavljene slike

Protiv Ville je bio bas los, protiv Brightona u zadnjem napadu maltene nadskoci ga Welbeck i sad protiv Liverpula dvije ksrdinalne greske od cega jedna direktno za gol.
Na početku utakmice kardinalno lose bas lose je to izgledalo. Kasnije jedan od boljih na terenu, drago mi je da ga nije ona greska ubila u ppjam.

Greska u rangu pocetnika.
  • Autor

Previše možda i očekujemo od njega. Zaboravili smo da je još uvijek mlad igrač. Vidi se u zadnjim utakmicama da tu fali iskustva i smirenosti. Da ima potencijala ima, ali nagledati ćemo se mi još njegovih grešaka tu i tamo za koje se nadam da neće biti kažnjene. Ali vjerujem da može uspjeti kod nas.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Jel povrijeđen on? Nešto sam izgubio fokus u vezi njega zbog ovih kup utakmica i rotacija.. Kad se treba vratiti?

• 1 mjesec kasnije...

Sta je s ovim?
Poslije povrede nista nije odigrao, nema minute evo vec mjesec ipo a vidim da uredno trenira sa ekipom.

Tuchel je iz nekog nepoznatog razloga odlučio da puno manje rotira u 2022. godini što je loše. Nema Chalobahe, Wernera, Barkleya, Saula, RLC-a (dok je bio zdrav), a i Havertz je donedavno sjedio na svakoj utakmici.
  • 2 sedmice kasnije...

Trevoh Chalobah has suffered a penis injury and required immediate dressing room "surgery"

[@MirrorFootball]

Nije valjda u limenku mećo
  • 2 sedmice kasnije...

Ma realno nije ovo neki igrac, ima zelju, ali nema znanje. Dobar za ovakvih meceva protiv slabijih, nikako protiv jacih.

Zar je moguce da tako kazes za nekog momka koji je produkt Cobhama? :D

Prva sezona u velikom klubu, još uvijek dosta mlad i neiskusan za svoju poziciju. Nije još neka štoperčina, možda neće nikad ni biti, ali neka ga u klubu što je duže moguće. Ima svoje kvalitete, zna dati gol, zna sa loptom, nije loš u skoku, na nekim drugim stvarima treba poraditi. Mora neko biti i rezerva, a bolje da je to neko iz akademije. Eno onaj Nacho u Realu 10 godina rezervni štoper.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.