2. januar 2022.4 god. comment_322974 Protiv Ville je bio bas los, protiv Brightona u zadnjem napadu maltene nadskoci ga Welbeck i sad protiv Liverpula dvije ksrdinalne greske od cega jedna direktno za gol. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322977 Ne znam otkud mu ideja da loptu na visini 15 cm ide glavom izbijati. Poklonio im je dvije 100%-tne šanse i onda se malo dozvao. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_322980 Na poÄetku utakmice kardinalno lose bas lose je to izgledalo. Kasnije jedan od boljih na terenu, drago mi je da ga nije ona greska ubila u ppjam. Greska u rangu pocetnika. Prijavi
2. januar 2022.4 god. Autor comment_322989 PreviÅ¡e možda i oÄekujemo od njega. Zaboravili smo da je joÅ¡ uvijek mlad igraÄ. Vidi se u zadnjim utakmicama da tu fali iskustva i smirenosti. Da ima potencijala ima, ali nagledati ćemo se mi joÅ¡ njegovih greÅ¡aka tu i tamo za koje se nadam da neće biti kažnjene. Ali vjerujem da može uspjeti kod nas. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_323002 jebiga, mora se i pogrijesiti nekad. ne mozes nikako drugcije ni uspjeti. Prijavi
2. januar 2022.4 god. comment_323008 Chalobah has injured his hamstring and will be assessed tomorrow. - via @AdamNewson Prijavi
13. januar 2022.4 god. Autor comment_323333 Jel povrijeđen on? Nešto sam izgubio fokus u vezi njega zbog ovih kup utakmica i rotacija.. Kad se treba vratiti? Prijavi
13. januar 2022.4 god. comment_323336 Trebalo bi uskoro, ako se dobro sjecam, donja ledja ga bole ili je neki misic, uglavnom nista ozbiljno. Nije da nam je prijeko potreban za sljedeci mec. Prijavi
13. januar 2022.4 god. comment_323339 Treba nam neko ući sa klupe kad se Silva povrijedi i kad dobijemo crveni karton. Prijavi
19. februar 2022.4 god. comment_324586 Sta je s ovim? Poslije povrede nista nije odigrao, nema minute evo vec mjesec ipo a vidim da uredno trenira sa ekipom. Prijavi
19. februar 2022.4 god. comment_324589 Sta je s ovim? Poslije povrede nista nije odigrao, nema minute evo vec mjesec ipo a vidim da uredno trenira sa ekipom. Tuchel je iz nekog nepoznatog razloga odluÄio da puno manje rotira u 2022. godini Å¡to je loÅ¡e. Nema Chalobahe, Wernera, Barkleya, Saula, RLC-a (dok je bio zdrav), a i Havertz je donedavno sjedio na svakoj utakmici. Prijavi
20. februar 2022.4 god. comment_324623 A zali se Tuchel na nekakav imaginarni umor igraca, a stalno mu isti igraju :D Prijavi
1. mart 2022.4 god. Autor comment_325010 Trevoh Chalobah has suffered a penis injury and required immediate dressing room "surgery" [@MirrorFootball] Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_325012 Trevoh Chalobah has suffered a penis injury and required immediate dressing room "surgery" [@MirrorFootball] Moglo bi se reći da nije imao muda da šuta penal, pa su ga stavili zadnjeg. Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_325013 Trevoh Chalobah has suffered a penis injury and required immediate dressing room "surgery" [@MirrorFootball] Nije valjda u limenku mećo Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325024 Respect za Ćabolu onda, bez kurca stisnuo zube i odigrao, svaka Äast. Mada su ga mnogo namuÄili, pogotovo Diaz Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325378 Dobar zbog gola, ali u nekim momentima djeluje kao Sarr, a to nije dobro nikako. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325381 Ma realno nije ovo neki igrac, ima zelju, ali nema znanje. Dobar za ovakvih meceva protiv slabijih, nikako protiv jacih. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325383 Ma realno nije ovo neki igrac, ima zelju, ali nema znanje. Dobar za ovakvih meceva protiv slabijih, nikako protiv jacih. Zar je moguce da tako kazes za nekog momka koji je produkt Cobhama? :D Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325386 Zar je moguce da tako kazes za nekog momka koji je produkt Cobhama? :D Kako nije, Christensena mrzim otkad je zakoracio u Cobham. Mrzio sam i "golmana" Beeneya, jer je bio kurac, a igrao svaku, jer mu je otac ili ko vec trener u Chelseaju. Prijavi
11. mart 2022.4 god. comment_325411 Ma zna se od poÄetka sezone da je prosjeÄan igraÄ ali on to nadoknadi trudom i željom za dokazivanjem ali vidi se da nema znanje. Kako god dobar je za rotacije. Btw bio je dobar talenat na FMu Prijavi
11. mart 2022.4 god. comment_325455 Prva sezona u velikom klubu, joÅ¡ uvijek dosta mlad i neiskusan za svoju poziciju. Nije joÅ¡ neka Å¡toperÄina, možda neće nikad ni biti, ali neka ga u klubu Å¡to je duže moguće. Ima svoje kvalitete, zna dati gol, zna sa loptom, nije loÅ¡ u skoku, na nekim drugim stvarima treba poraditi. Mora neko biti i rezerva, a bolje da je to neko iz akademije. Eno onaj Nacho u Realu 10 godina rezervni Å¡toper. Prijavi
12. mart 2022.4 god. comment_325464 Ma i ja sam za to, samo ako on u glavi skonta svoj domet i kvalitet, ne kažem da se kroz iskustvo i vrijeme ne može popraviti ali da ne umisli sad da je neka igraÄina kao Christensen i njemu sliÄni Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.