24. septembar 2020.6 god. comment_302876 trÄanje je samo orudje, snagu kad spojiÅ¡ sa brzinom i izdržljivošću.... zver Prijavi
26. novembar 2020.5 god. comment_305781 prosto mi je neverovatno kolki konj mogu da budem :D godinama unazad, svaki put u isto vreme, to je taj neki prelaz iz jeseni u zimu, ja se obavezno pokoÄim u ledjima zato Å¡to me mrzi nakon trÄanja da se presvuÄem nego takav pravo kući idem, a uredno uvek ponesem presvlaku u rancu. i onda umesto da potroÅ¡im tri minuta da udjem u suvo, ja tri dana hodam kao ranjena gusenica Prijavi
27. novembar 2020.5 god. comment_305805 prosto mi je neverovatno kolki konj mogu da budem :D godinama unazad, svaki put u isto vreme, to je taj neki prelaz iz jeseni u zimu, ja se obavezno pokoÄim u ledjima zato Å¡to me mrzi nakon trÄanja da se presvuÄem nego takav pravo kući idem, a uredno uvek ponesem presvlaku u rancu. i onda umesto da potroÅ¡im tri minuta da udjem u suvo, ja tri dana hodam kao ranjena gusenica da zalijes sa nekom rakijom cisto da te drzi do kuce ? Prijavi
29. novembar 2020.5 god. comment_305902 Sad udario jedno zimsko/brdsko :D Razmisljao sam se da kupim onaj sat koji meri puls i ostalo ali ne daju mi se pare za to majku mu Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312266 nosim 100kg uz brdo bajo moj, jeste da mi duša izlazi na nos ali teram i ne stajem :hljeb: Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312295 nosim 100kg uz brdo bajo moj, jeste da mi duša izlazi na nos ali teram i ne stajem :hljeb: Što to radiš ? Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312312 pa kod mene je brdski kraj, nemam ja nekog izbora a stadion je do nedavno bio zaledjen od snega, trebalo bi sad to da se oÄisti Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312528 Ide na bolje trÄanje, sad ide sledeći korak, moram ishranu da korigujem danas sam se jedva naterao da ustanem iz kreveta, i umesto da spavam otiÅ¡o sam da se proÅ¡etam pa na trening i prvi dan mi je bio posle tri nedelje da sam radio i sprint, 100m pa lagano 100, pa onda ponovo sprint 100 i tako 3x da telo oseti joÅ¡ nisam krenuo sa vijaÄom da radim ali mislim da ću od sledeće nedelje i nju da ubacim Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.