25. august 2015.11 god. comment_230942 Jebo majku ovaj treći bio a pobjedio, jest mi žao onog što je uzo prvo mjesto.. Izgubio ni kriv ni dužan Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230943 "Ne šećeri sitno, bolja ti je kocka... crk'o svak, ko u Bosnu bocka." Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230947 E moj relo, ko je tebe zajebo u zivotu. Sto si nezadovoljan lik... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230950 Pa vidim, u kurcu si izgleda. Kolio me nervira takvo razmisljanje, bas si u kurcu. Cuj nije uspjeh bit treci na svijetu... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230952 To Å¡to te moje ramiÅ¡ljanje nervira velika mi je Äast. Trudiću se da budem joÅ¡ bolji tj. da te joÅ¡ viÅ¡e nerviram. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230954 I meni je žao Å¡to je treći, morao je biti prvi. Kad se ide na pobjedu, ide se na pobjedu. Treće mjesto je kao i Äetvrto. Nije zlato i gotovo. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230962 Nema veze, da je iz ne znam ti koje zemlje, ako je imao najbolje vrijeme u polufinalu i bio favorit za prva dva mjesta, trebao je to i ostvariti. Al' eto i bronza je bolja nego Äetvrto mjesto... Mada, da se mene pita, i srebro i bronzu bih ukinuo, to su medalje izmiÅ¡ljene za luzere. A vidim ti nisi luzer. BaÅ¡ si uspjeÅ¡an u svemu. Svi mi koji smo na forumima i svemu ostalom sliÄnom smo luzeri. Oni koji osvajaju medalje na Svjetskim prvenstvima su luzeri, a ti si uspjeÅ¡an Å¡to tu neÅ¡to kritikujeÅ¡ Äovjeka koji je TREĆI NA SVIJETU. Bravo momak =D> Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230970 To Å¡to te moje ramiÅ¡ljanje nervira velika mi je Äast. Trudiću se da budem joÅ¡ bolji tj. da te joÅ¡ viÅ¡e nerviram. E jesi pametan alal ti vera Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_230996 BENJAMIN HRUSTIĆ, momÄić iz Gaćica neprijatelj države broj jedan !!! Bravo Amele, bronza zlatnog sjaja. 3:-O Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231003 A ni ja vala nisam nesto pretjerano zadovoljan, mislim svaka cast za medalju, ali zlato je zlato. Fino je ipak sto cemo dobiti prvu medalju iz atletike kakva god ona bila. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231022 Pa mi ne bi bili ni sa zlatom bili zadovoljni, jer takav smo narod treba biti zadovoljan sa ovim sto smo dobili, jer Boze moj, ovo mu je prva utrka, Amela joÅ¡ toga Äeka, i biće prilika za zlato Uglavno, Amel Tuka, ponos Bosne i Hercegovine, hvala mu na ovome, lijepo je vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine, i Äovjeka koji tu istu državu s ljubavlju predstavlja na svjetskom prvenstvu. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231030 Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zaÅ¡to bi Benjo bio nezadovoljan?! To Å¡to nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima Å¡ansu da popravi na Olimpijadi. Spreman je, ima volju i vjeru. Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji Ävrsto stoji na zemlji, skroman, skruÅ¡en, odluÄan. Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​. Danas je on 3. na svijetu. Ja mu skidan kapu. _________________________ ​ https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c ​ admin na aparatima Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231035 ALO BOSANCI ÄE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KOLKO GA NAHVALIÅ TE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA 2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231046 ALO BOSANCI ÄE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KOLKO GA NAHVALIÅ TE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA 2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA Ja nigdje danas na takmicenju nevidjo srpsku zastavu, zato suti ako ne zelis cestitati. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231051 Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zaÅ¡to bi Benjo bio nezadovoljan?! To Å¡to nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima Å¡ansu da popravi na Olimpijadi. Spreman je, ima volju i vjeru. Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji Ävrsto stoji na zemlji, skroman, skruÅ¡en, odluÄan. Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​. Danas je on 3. na svijetu. Ja mu skidan kapu. _________________________ ​ https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c ​ admin na aparatima postalo mu krivo kad je Äuo od Marjana i Bahe da je Amel Tuka apsolvent na maÅ¡inskom fakultetu, i pored toga, trÄi za medalju na svjetskom prvenstvu Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231072 Joj Å¡to se palite na Kaloudu, loži vas lik maksimalno hahahaha. A i Edib Äekica loži klixovce. MaÅ¡allah. Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231082 Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka. AHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHAGAGAGAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAGAGAGAGAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA KOJI SI TI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHAHHA Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.