Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Atletika

Istaknuti odgovori

• Odgovori 157
  • Pregledi 17,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

E moj relo, ko je tebe zajebo u zivotu. Sto si nezadovoljan lik...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pa vidim, u kurcu si izgleda. Kolio me nervira takvo razmisljanje, bas si u kurcu. Cuj nije uspjeh bit treci na svijetu...

Nema veze, da je iz ne znam ti koje zemlje, ako je imao najbolje vrijeme u polufinalu i bio favorit za prva dva mjesta, trebao je to i ostvariti.

Al' eto i bronza je bolja nego četvrto mjesto... Mada, da se mene pita, i srebro i bronzu bih ukinuo, to su medalje izmišljene za luzere.

A vidim ti nisi luzer. Baš si uspješan u svemu. Svi mi koji smo na forumima i svemu ostalom sličnom smo luzeri.

Oni koji osvajaju medalje na Svjetskim prvenstvima su luzeri, a ti si uspješan što tu nešto kritikuješ čovjeka koji je TREĆI NA SVIJETU.

Bravo momak  =D>

To što te moje ramišljanje nervira velika mi je čast. Trudiću se da budem još bolji tj. da te još više nerviram.

E jesi pametan alal ti vera

BENJAMIN HRUSTIĆ, momčić iz Gaćica neprijatelj države broj jedan !!!

Bravo Amele, bronza zlatnog sjaja. 3:-O

Pa mi ne bi bili ni sa zlatom bili zadovoljni, jer takav smo narod

treba biti zadovoljan sa ovim sto smo dobili, jer Boze moj, ovo mu je prva utrka, Amela još toga čeka, i biće prilika za zlato

Uglavno, Amel Tuka, ponos Bosne i Hercegovine, hvala mu na ovome, lijepo je vidjeti zastavu Bosne i Hercegovine, i čovjeka koji tu istu državu s ljubavlju predstavlja na svjetskom prvenstvu.

Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zašto bi Benjo bio nezadovoljan?!

To što nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima šansu da popravi na Olimpijadi.

Spreman je, ima volju i vjeru.

Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji čvrsto stoji na zemlji, skroman, skrušen, odlučan.

Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​.

Danas je on 3. na svijetu.

Ja mu skidan kapu.

11899816_1036134219739196_79908884766247

​

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c

​

admin na aparatima

ALO BOSANCI ĐE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

KOLKO GA NAHVALIŠTE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA

2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA

ALO BOSANCI ĐE VAM JE ZLATO HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

KOLKO GA NAHVALIŠTE JA KONTO POSTAVIĆE NOVI WORLD RECORD HAHHAHAHAHAHAHAHA

2.55 POKLON KVOTA HAHHAHAHAHAHAHAAHHA

Ja nigdje danas na takmicenju nevidjo srpsku zastavu, zato suti ako ne zelis cestitati.

Ja sam siguran da je Amel zadovoljan i sretan, a ne vidim razlog zašto bi Benjo bio nezadovoljan?!

To što nije osvojio zlato na svjetskom prvenstvu ima šansu da popravi na Olimpijadi.

Spreman je, ima volju i vjeru.

Kakav god da rezultat ostvari ja sam siguran da će to biti isti onaj mladić koji čvrsto stoji na zemlji, skroman, skrušen, odlučan.

Amel drži najbolje vrijeme sezone a to je 11. rezultat svih vremena i 4. rezultat Evrope​.

Danas je on 3. na svijetu.

Ja mu skidan kapu.

11899816_1036134219739196_79908884766247

​

https://www.youtube.com/watch?t=16&v=WPoN7XTOq8c

​

admin na aparatima

postalo mu krivo kad je čuo od Marjana i Bahe da je Amel Tuka apsolvent na mašinskom fakultetu, i pored toga, trči za medalju na svjetskom prvenstvu

Amel Tuka, uvali Kaletu brže od zvuka.

AHAHAHHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAHAGAGAGAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAGAGAGAGAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

KOJI SI TI KRALJ HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.