Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: West Ham United (A) 24.04. sub. (18:30) SK1

9 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      66%
      6
    • Ne
      33%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_WestHamChelseaBlog.jpg

Subota, 24. april, 18:30

Stadion London

SK1

Sudija: Kris Kavana

Pomoćnici: Adam Nun i Å on Mejsi - Ellis 

VAR sudije: Piter Banks i Endi Holidej

Nakon Å¡to sam nas spasao poraza od Brajtona u proÅ¡lom kolu, idemo na noge ekipi koja je neverovatna ove sezone, koja se bori za top4 sa nama i upravo duel sa njima je biti ili ne biti - ako izgubimo imamo mizerne Å¡anse za top4, pak, ako dobijemo Å¡anse su nam veoma povoljne. Izgubili su u proÅ¡lom kolu od Njukasla, a povreÄ‘en mi je najopasniji igrač Majkl Antonijo. Kod nas se očekuje povratak Kovačića i Silve Å¡to je radosna vest, ali i rotiranje igrača koji nisu igrali proÅ¡lu - Azpija, Kantea, Wernera. Ide veoma bitan i težak period, a svakako pobeda u ovoj utakmici može nam dati podstrek ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva. 

MiÅ¡ljenja o samoj utakmici ostavite u komentarima ispod!   :fantom:

Od priče o važnosti utakmice, o tome da u ovoj fazi ne smijemo kiksati, o borbi za LP, nema ništa jer to kod naše ekipe "ne pije vodu". Ako nemamo svoj dan u stanju smo kiksati protiv bilo koga pa taman da je život u pitanju a ne borba za LP. Uopšte nemamo taj neki inat da dobijemo utakmicu na neku volju i želju i onda kada nemamo svoj dan, tj. da nas neki motiv gura napred, ako imamo svoj dan, ako Tuchel pogodi taktiku, ako odigramo dobru utakmicu e tek onda dolazi pobjeda, inače ništa.

Govorio sam vec o tome, utakmica kojoj se Tuchel baš posveti uglavnom dobijamo, a to su uglavnom te derbi utakmice, "male" utakmice su ogroman problem Tuchela prosto ne zna voditi takve utakmice, nema te rutine da se odradi rutinski utakmica da se dobije na individualni kvalitet. Tako da jedina nada za ovu utakmicu je da je Tuchel posvetio svoju pažnju West Hamu inače eto još jednog kiksa, ono što me jos vise brine je što već utorak igramo sa Realom i šanse da smo mislima vec na utakmici sa Realom je velika. Do sada se pokazalo da prije utakmice u LP u Premiershipu uglavnom kiksamo prosto ne znamo podjeliti resurse na dvije utakmice u kratkom vremenskom periodu, već sve bacimo na jednu utakmicu a drugu ko jebe.

West Ham igra istorijsku sezonu, jaka i posložena ekipa.

Nemam pojma šta da očekujem.

Zbog kikseva protiv WBA i Brightona u ovoj utakmici je pobjeda pod moranjem. Sve osim takvog ishoda nas udaljava od mjesta koja vode u LP sljedece sezone. Ako uzmemo u obzir da imamo tezak raspored do kraja sezone u ligi ovo bi mogla biti jedna od kljucnih utakmica za ulazak u LP tako se nadam da ce Tuchel maksimalno pripremiti ekipu za ovu utakmicu. 

O West Hamu sam u više navrata na različitim temama pisao, pa ću sada najkraće moguće. Gaze sve koji su slabiji od njih ili sa njima u rangu, a ne mogu ništa protiv najjačih timova. Opasni su iz prekida i kontranapada. Ubačaji Cresswella, Bowena i Coufala su opasni, a u skoku su prijetnja Souček i bilo ko od štopera koji su na terenu. Tu je i Benrahma kao specifičan igrač koji je isto opasan. Zadnja 4 rezultata su im 3:3, 3:2, 3:2 i 2:3. Možemo očekivati neke golove na utakmici, iako mi bitne utakmice igramo na malo golova. Protiv nas će biti dosta oslabljeni. Neće igrati Antonio, Rice i Dawson, a Cresswell i Masuaku su pod upitnikom.

Ne znam šta je razlog velikom broju kikseva u posljednje vrijeme. Nije to više slučajno. Protiv Brightona, Leedsa i West Broma nismo dali sve od sebe. Igrali smo bez volje i energije. Protiv Southamptona smo se i borili za pobjedu, ali na ove 3 ništa. Stalno pričamo o tome kako imamo veliku širinu igrača i Abraham, Gilmour i Emerson povremeno izvise za mjesto na klupi. Pričamo i kako sada ko god se pošalje na teren odigra približno kvalitetno kao njihovi konkurenti na tim pozicijama. Trebali bi više da se trude jer nikome nije garantovano mjesto u prvoj postavi za narednu utakmicu. Slijedi nam jako težak raspored i vrlo lako možemo ostati bez mjesta u Ligi Prvaka. Nećemo vječno pobjeđivati u velikim utakmicama.

Uvjeren sam u pobjedu na ovoj utakmici. Volio bih vidjeti sastav Mendy, James, Azpilicueta, Christensen, Zouma, Chilwell, Kante, Regista, Pulišić, Ziyech, Abraham.

Nagazili su Leicester, koji je nagazio WBA koji je nagazio nas :D

Fizički dominantna ekipa, čvrsti i jaki u kontrama i prekidima. Opet mislim da smo bolji i kvalitetniji te da bi trebali ovo dobiti rutinski 2:0

Kepa :D , Azpi,Chris,Stoper, James,Chilly, Kova,Kante,Mount,Pulišić i Werner

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1385979383224143873?s=20

Gledaj postave, taktike i kurčine, jebem ti sto sunaca.

Pa nije uzvratna protiv Reala nakon što smo dobili prvu.

I poslije ce neko da dođe i da sere po temama od Wernera, Pulišića, Abrahama, Havertza itd. kako ne zabijaju, kako su flopovi itd. PA ko će im kreirati šansu, napraviti višak ili bilo šta dan te jebo, Azpilicueta raspali, spor za stopera a ne za WB-a ili Jorginho ili Kante ili sto stopera u prvih 11...

Ne mogu ovo gledati, ovu patnju od dva sata koja slijedi, dodavanja, okretanja i nabijanja, neka im je sa srećom neka dobiju 100 :0 ali od toga nema ništa. Utakmica će biti kurčina i neka greška će se čekati do koje neće doći itd itd... U glavnom slijedi dva sata sviranja kurcu
I onda kao treba da pričamo o plasmanu u LP pa nismo je ni zaslužili posle samo boda protiv WBA i Brightona mi u direktnom obracunu sa West Hamom natrpali defanzivaca ko da igramo protiv ostatka planete, neka neko javi Tuchelu da u LP ide top 4 a ne top 10..

bice 0-3 rutinski

Bilo bi 3-0 da Timo i Tammy nisu panjine koje mase prazne golove jebem im leba krvavi.

Ispostavilo se da se Tuchel baš posvetio ovoj utakmici vidjelo se i na rezultatu i na igri, igru briši bodove piši reklo bi se, što u ovoj fazi sezone i nije tako loše, bitno da smo pobjedili.

Šta reći za promašaje Wernera i Abrahama, pa bilo bi čudno da su pogodili, Werner ako uvali jedan to je to za tu utakmicu.
Ma ne razumijem ja narod sto su svaku utakmicu uvijek negativno nastrojeni.

Mi nismo igrali dobar fudbal pa tam nekad od 2009. Naviknite se da ne igramo kao city i to je to. Jbt uvijek se sere po svima redom ha pobjedili ha izgubili.

De malo opustite se
Wernerov promasaj, pas Kantea. U toj trecoj situaciji me nije Tammy iznervirao nego Mason sto nije dodao do Ziyecha.

Mnogo bolja utakmica od one protiv Brightona, pobjeda zasluzena, stvorili smo 7-8 lijepih i izglednih prilika. West Ham mozda jednu, sasvim zasluzeno. Werner je dao taj neki go al siguran sam da bi Tammy danas barem 2 uvalio da je bio umjesto njega na terenu. Ne samo Tammy nego bilo koji napadac. Da je covjek samo ove zicere pogadjao, znaci nista izmisljanje golova (za sto je realno doveden) imao bi najmanje 15 golova u Premiershipu i to bez penala. Pa nevjerovatno stvarno. Da nisam postio psovao bi pseto neko, nekako sam se uspio sudrzati na 'meksim' uvredama.

Ma nek smo pobijedili to je najbitnije, a za ostalo se slazem sa vama. Ovako uz neocekivani kiks Liverpula imamo zalihu za jedan nas kiks u posljednjih 5 utakmica. Nadam se da to necemo prokockati i da cemo na kraju biti na mjestu koje vodi u LP. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.