Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: West Ham United (A) 24.04. sub. (18:30) SK1

9 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      66%
      6
    • Ne
      33%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ono sto svi mi zelimo jeste bolja napadacka igra ali zasto niko ne pohvali to sto nam protivnici skoro pa ne stvore ni jednu jedinu priliku na utakmici?

Pod Tuchelom nama gol nisu postigli vrhunske ekipe, cak sta vise nisu nam ni neke prilike stvarali pa su golmani bili maltene bez posla. To nije slucajnost, ne moze biti.

Mi takodjer ne postizemo mnogo golova ali nikad, ama bas nikad nema da neki igrac na individualni kvalitet postigne taj gol, uradi neku majstoriju kao lani Hazard. Rijetke su situacije da igramo ko kurac a pobjedimo na brilijantnost igraca.

Bitna pobjeda protiv neugodnog protivnika i to u gostima. Ako iduce kolo pobjedimo Fulham a United dobije Liverpul, mogli bi napraviti kljucni korak ka top 4.
Ma hamco svakako da nam ta sposobnost da "ugušimo" protivnika mnogo znači, čak nam je to i glavno oružije jer se u ofanzivce ne možemo pouzdati, evo danas da su naši "napadači" pogodili samo zicere imali bi 0-3 i eto ti i ubjedljive pobjede, ali ljudi ne mogu pogoditi livadu. Fali nam taj gol viška čisto da se to sve učvrsti kao kompletna predstava.

Sjetimo se da su nam korneri bili bitan izvor golova pod vodstvom Lamparda međutim Tuchel od kako je dosao to se nekako izgubilo ne znam zasto.
Pohvala sa borbu, disciplinu, kreaciju i pripremu meca. Verner me veceras jeste iznervirao zbog primasaja ali sa igrom u polju najzad dobar, dibio dosta dyela, sasvim dobro prosledjivao lopte, nije gresio, i najzad radio ono sto spic treba da radi. Mount da je igrao protuv brajtina na svojoj poziciji dobili bi. Veceras fantastican. Nemojte da se cudite ako se neki tim poput barse reala psg a isprsi za njega sa stotkom milki. Ali ga ne bih prodao.
Ovo je bilo jako bitno jer da nismo dobili bilo bi jako jako cupavo. Vest ham ima najlaksi raspored.

Sjetimo se da su nam korneri bili bitan izvor golova pod vodstvom Lamparda međutim Tuchel od kako je dosao to se nekako izgubilo ne znam zasto.

Kod Tuchela je svaki drugi korner (ne)uigrana akcija iz koje ne bude centaršut. Mislim i da je Lampardov izbor igrača obično opasniji iz prekida. Treći faktor može biti slučajnost.

Ne bas lijepa predstava, ali veoma cvrsto smo igrali(kao u vecini utakmica od dolaska Tuchela). Mislim da smo zasluzeno pobjedili, a to je najvaznije. Nama su sada bodovi vazni, ali sljedece sezone moramo ljepse i bolje ka naprijed, moramo i dobrog napadaca dovesti, pa i ako cijeli budzet spiskamo na istog, ali napadac mora doci. Bio to Haaland, Lukaku ili neko treci.

Ono sto svi mi zelimo jeste bolja napadacka igra ali zasto niko ne pohvali to sto nam protivnici skoro pa ne stvore ni jednu jedinu priliku na utakmici?

Pod Tuchelom nama gol nisu postigli vrhunske ekipe, cak sta vise nisu nam ni neke prilike stvarali pa su golmani bili maltene bez posla. To nije slucajnost, ne moze biti.

Mi takodjer ne postizemo mnogo golova ali nikad, ama bas nikad nema da neki igrac na individualni kvalitet postigne taj gol, uradi neku majstoriju kao lani Hazard. Rijetke su situacije da igramo ko kurac a pobjedimo na brilijantnost igraca.

Bitna pobjeda protiv neugodnog protivnika i to u gostima. Ako iduce kolo pobjedimo Fulham a United dobije Liverpul, mogli bi napraviti kljucni korak ka top 4.

mozda sto igramo sa 8 defanzivaca od pocetka, kad bi poceli s 9 vjerovatno ne bi mogli centra preci.

mozda sto igramo sa 8 defanzivaca od pocetka, kad bi poceli s 9 vjerovatno ne bi mogli centra preci.

Cudi me onda sto i drugi treneri tako ne igraju ako je tako lahko. I da, ne igramo bunker pa taman da je i 10 defanzivaca stavio.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.