Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Brighton & Hove Albion (H) 20.04. ned. (21h) SK1

11 član je glasao

1. 1.

• Da
      40%
      4
    • Ne
      60%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_Chelsea-Brighton.png

Utorak, 20. april, 21h

Stamford Bridž

SK1

Sudija: Stjuart Atvel

Pomoćnici: Sajmon Benet i Edi Smart

VAR sudije: Džonatan Mos i Mark Peri

Čeka nas utakmica protiv veoma kvalitetne ekipe Brajtona. Ne treba da nas zavara pozicija na tabeli ove visokokvalitetne momčadi. U poslednje dve utakmice namučili su kvalitetne ekipe Junajteda i Evertona, pre toga dobili su Njukasl i Satuempton. Kod nas se očekuje izostanak Silve usled ozlede leđa, povratak Kovačića dok su svi spremni u ekipi Brajtona uz izostanak nebitnog rezerviste Konolija. U našoj momčadi se očekuje da na ovoj utakmici dođe do velikog umora igrača usled prenatrpanog rasporeda kao i mogućnost igranja lošijih igrača rezervista tako da ima mnogo razloga zašto moramo biti veoma oprezni u samom pristupu ovoj utakmici. Oni su poslednju utakmicu igrali davnog 12. aprila tako da su izuzetno odmorni i sveži, a poznato je da su ekipa koja igra presing sa puno trke. Ekipe sa kojima se borimo za top4 su kiksirale tako da je pobeda u ovoj utakmici imperativ i zlata vredna.

MiÅ¡ljenja o nadolazećoj utakmici ostavite u komentarima ispod!  :fantom: 

• Odgovori 54
  • Pregledi 2,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ove sezone mi je Brighton najdraži tim poslije Chelseaja. Pogledao sam preko 80% njihovih utakmica. Oni su najnesretniji tim na svijetu i tim koji po statistikama treba da bude peti na tabeli. Dešavali su im se nevjerovatni pehovi. Promašili su najviše penala, njihovi protivnici su izveli najviše penala, poništavali su im se čisti golovi, sudije su ih oštetile nekoliko puta, protivnici su im davali golove iz jedinih šuteva, gubili su utakmice u kojima imaju 20 šuteva više od protivnika, gubili su nakon posljednje sudijskog zvižduka, pogađali 5 puta okvir gola na utakmicama..

Pripremite se na utakmicu u kojoj se nećemo naigrati fudbala. Oni te ganjaju čitavu utakmicu po cijelom terenu, oni ti dozvoljavaju jako malo prilika po utakmici, a još manje opasnih prilika. Znaju sakriti loptu, znaju ti okupirati šesnaesterac, a znaju biti opasni i iz prekida. Problem sa njima je (osim što nemaju sreće) što nemaju dobru realizaciju i individualce koji ekstra klasa. Nakon što smo protiv Citya ostvarili veliki rezultat, bojim se da bi moglo doći do opuštanja. Sa Tuchelom su nam problem ove manje utakmice. U prvom dijelu sezone su nas imali u jednom trenutku, a onda je James zabio golčinu koja je prelomila utakmicu. Moja prognoza je pobjeda 2:1 ili 1:0. Neće biti nimalo lako, ali smo već izgubili previše bodova i moramo pobijediti da iskoristimo kiks West Hama.

Sljedeća sedmica je od velikog značaja u borbi za TOP4, prvo protiv Brightona pa onda za vikend direktni obračun sa West Hamom.

Nekako me najviše strah ovih "manjih" utakmica jer nekako kao da na njih Tuchel obraća najmanje pažnje i ekipa djeluje u fazonu "lako ćemo". Svaka utakmica koju je Tuchel dao svoju pažnju i posvetio joj se u potpunosti je prošla uglavnom dobro rezultatski. Tako da iz tog razloga me ovakve utakmice uvijek malo plaše, a što se tice motiva za ovu utakmicu toga ne bi trebalo faliti jer igrači bi trebali samo pogledati situaciju na tabeli i činjenicu da je 32. kolo, plus tu je kiks West Hama.

Adi je rekao sve vezano za Brighton, ekipa koja igra odličan fudbal jedino što im fali je bar malo sreće.

Očekujem tešku utakmicu i nadam se da ćemo biti na nivou.

Malo se klicko zajebo, u naslovu je stavio da je utakmica u nedelju, ali ovo u naslovu ko prenosi utakmicu je jednostavno genijalnost i mnogo potrebna inovacija koja je falila svih ovih godina.

Vjerujem da će nešto više rotirati u ovoj utakmici. Pitanje je hoće li se Kova oporaviti na vrijeme. Pula i Havertz će vjerovatno startati. Volio bih kad bi malo odmorio Azpija ali čisto sumnjam.

Da li je nakon ovog cirkusa sa Super Ligom ova utakmica uopste bitna tj. da li su utakmice do kraja ove sezone sviranje kurcu??

Večeras igraju Liverpool i Leeds pa ćemo vidjeti na šta to liči. Prvo ide minuta šutnje za princa, pa minuta šutnje za tragediju u Sheffieldu i onda minuta šutnje za fudbal. Zatim minuta klečanja BLM.

Ma i to me viÅ¡e počinje nervirati, kakvo viÅ¡e klečanje, okej obilježili ste jedno 13167 puta dosta viÅ¡e, kao da će to iskorijeniti rasizam iz fudbala. 

Utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno i ići na pobjedu. Sljedeće sezone je najkvalitetnije klupsko takmičenje Liga Prvaka, a ne Super Liga. Ona počinje tek kasnije. Uzmemo treće ili četvrto mjesto i onda čekamo hoće li nas smjeti izbaciti ili ne. Sa petim mjestom gubimo u svakom slučaju.

Necu gledati ovo, nema smisla. Klub me duboko razocarao.

Nadam se da im nece proci i da ce nacionalni savezi kazniti sve izbacivanjem u najnizi rang i smjenom vlasnika.

Zvučite k'o Katy Perry kad je Trump pobijedio na izborima pa ona prijetila da će se iseliti iz Amerike. :D

Premier League će se gledati šta god bilo u pitanju sljedeće godine.

Ma gledat cu tekmu ali ne s tolikim zarom sigurno. Vise mi izgleda kao neka prijateljska nego jedna bitna utakmica za top 4.

Svakog je razocarao stav kluba, jos mi gore bude kada vidim da eventualnom "superligom" vadimo iz blata Barcelonu i slicne. 

Kako god trebamo ozbiljno odigrati utakmice u ligi do kraja sezone pa sta bude. 

Nije ni meni drago vidjeti sve ovo ali ljudi u klubu znaju sta rade, pa kad su tu klubovi koji su veci od nas i sa puno vecom historijom tipa United, Real, Milan ne znam zasto se imamo mi brinuti ne gasi se klub.
https://twitter.com/StretfordPaddck/status/1384562287818821632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1384562287818821632%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.