Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Brighton & Hove Albion (H) 20.04. ned. (21h) SK1

11 član je glasao

1. 1.

• Da
      40%
      4
    • Ne
      60%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 54
  • Pregledi 2,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1384568049114746880?s=20

Ziyech, Havertz, Pulisic i Mount bit ce ovo zanimljivo, za razliku od ostalih ja se veselim vecerasnjoj utakmici.

Dosadno, čak dosadnije od očekivanog. Dvije ekipe koje dozvoljavaju manje od 10 šuteva po utakmici i koje lako oduzimaju lopte protivnicima. Mi nikakvi, čekamo da prođe 90 minuta, ako šta uđe - super. Oni napravili 2 kiksa, mi 2 puta šutnuli i to je to. Nema prodora, nema ničega. Kolektivno smo mislima negdje drugo, ne mogu ni na koga svaliti krivicu. Volio bih da uđe Odoi, mislim da bi nas mogao prodrmati.

Ja ne verujem sta gledam , ko da igramo namerno protiv sebe. Ne verujem sta tuhel radi, ne vefujem sta zijeh radi, ne verujwm sta igramo. Sem ako nije bojkot.
Tuhel je bar kod mene izgubio ogroman kredit. Pickasto skroz!
Svaki igrač koji dođe u Chelsea, prvo mu nivo inteligencije drastično padne na nivo dvije mazge u klubu, Ridigera i Zume. Ovaj dvojac je vjerovatno najgluplji koji smo imali u proteklih 30 godina.
Pulisic, Ziyech, Werner, Havertz itd = ma kurčine obične.
Otkad znam za sebe i Chelsea nisam gledao dosadniju utakmicu. Cak me ovo vise iznerviralo nego poraz od WBA gdje smo primili cak 5 golova.
Ovo je vjerovatno najdosadnija utakmica koju sam pogledao.

Ne znamo mi sebi olaksati, a raspored sve tezi i tezi.

Zaspao sam u 13 minutu. Odrali nas u 2 poluvremenu. Svi su bili uzasni.

ja isto nekad u prvom poluvremenu, mozda oko 25og minuta ili malo kasnije probudio se na poluvremenu, bolje da se nikako budio nisam

Ove sezone mi je Brighton najdraži tim poslije Chelseaja. Pogledao sam preko 80% njihovih utakmica. Oni su najnesretniji tim na svijetu i tim koji po statistikama treba da bude peti na tabeli. Dešavali su im se nevjerovatni pehovi. Promašili su najviše penala, njihovi protivnici su izveli najviše penala, poništavali su im se čisti golovi, sudije su ih oštetile nekoliko puta, protivnici su im davali golove iz jedinih šuteva, gubili su utakmice u kojima imaju 20 šuteva više od protivnika, gubili su nakon posljednje sudijskog zvižduka, pogađali 5 puta okvir gola na utakmicama..

Pripremite se na utakmicu u kojoj se nećemo naigrati fudbala. Oni te ganjaju čitavu utakmicu po cijelom terenu, oni ti dozvoljavaju jako malo prilika po utakmici, a još manje opasnih prilika. Znaju sakriti loptu, znaju ti okupirati šesnaesterac, a znaju biti opasni i iz prekida. Problem sa njima je (osim što nemaju sreće) što nemaju dobru realizaciju i individualce koji ekstra klasa. Nakon što smo protiv Citya ostvarili veliki rezultat, bojim se da bi moglo doći do opuštanja. Sa Tuchelom su nam problem ove manje utakmice. U prvom dijelu sezone su nas imali u jednom trenutku, a onda je James zabio golčinu koja je prelomila utakmicu. Moja prognoza je pobjeda 2:1 ili 1:0. Neće biti nimalo lako, ali smo već izgubili previše bodova i moramo pobijediti da iskoristimo kiks West Hama.

JEBO TE TVOJ DOSADNI BRIGHTON HOWE AND ALBION U PICKU
Tuhel je napravio kardinalnu gresku sa Mountom na sredini terena. Ili je trebao da ga odmara ili da bude na svojoj prirodnoj poziciji. Kante je morao da igra. To sto radi Zijeh je bezobrazluk, ne znam koj ga moj forsira.
Ne znam da li se sve ovo oko Super Lige odrazilo i na ekipu, može biti i da jeste, nemam pojma. U svemu ovome mozda ova utakmica nije ni "doživljena" toliko a bila je super prilika da napravimo veliki korak u borbi za TOP4. Izgleda da nije suđeno da iskoristimo kiks konkurencije, valjda tako mora biti ko bi ga znao. Vjerovatno ce se jucerasnji dan pamtiti po spašavanju fudbala a ne po remiju Chelseaja i Brightona.

Podbacili smo totalno, mozda umor, ovakve "manje" utakmice su i do sada bile problem za Tuchela. Mounta je trebao odmorit pregorit ce momak ko sijalica, Ziyech katastrofa..

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.