Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: West Brom (H) 03.04. sub (13:30h)

Istaknuti odgovori

Cekam 10 dana jebenih da gledam utakmicu, cekao da prodju dosadne reprezentacije i ovo se desi. Bas sam se razocarao.

Dobro, bolje da primimo 5 na jednoj ako to znači da na sljedećih 10 nećemo primiti nijedan. Ispucamo sve odjednom.

cover-12.jpg

Utakmica protiv fenjeraša, koja nam dolazi odmah nakon reprezentativne pauze i takve utakmice su uvijek škakljive. Tuchel traži nastavak serije bez poraza, ekipa traži tri boda za nastavak borbe za top 4, a klicko traži bilo šta za nategnuti pa makar i mrtvog četu.

Vaša očekivanja u pogledu sastava?

Nek si ti pozurio i prije klicka otvorio temu

Dobro, bolje da primimo 5 na jednoj ako to znači da na sljedećih 10 nećemo primiti nijedan. Ispucamo sve odjednom.

Ako ce tako biti nemam nista protiv danasnjeg poraza. 

Htio sam pisati ponaosob igračima, ali ne zna se ko je bio gori.

Mendyju je izgleda ključ clean sheetova bio to što mu niko nije ni šutao. Da je Kepa primio petardu mogu misliti šta bih čitao.

U odbrani ne zna se ko je gori, opšta pometnja, Zouma ne zna kud udara, ali ovo nije iznimka nego pravilo, stalno je takav. Azpi standardno loš. Alonsa ne znam da li da računam u odbranu.

Jorginho po običaju beskoristan, samo je sada to na kub.

Werner i dalje ne zna primiti loptu i u kom pravcu se okrene taj pravac više ne mijenja.

Moralo je ovo doći, tim dugo igra bezidejno i pobjeđuje se na mišiće, na minimalnu razliku sa dosta taktike. Danas je jedan faktor poremetio tu taktiku i nastalo je opšte rasulo.

Da si gledao vjerujem da bi napunio temu Jorginho. Nije postojao danas.

Sreca, jer poznavajuci odredjene likove prozivali bi vise mene forumasa nego onog na terenu.

Al sad fakat, gledam Celzi nekih 20ak godina i pokusavam se sjetiti kad je zadnji put nama ovaj WBA na Stamfordu i boda uzeo, kamoli sva 3. Danas je ovo bruka razmjera onih 6-0 protiv Sitija pod Sarrijem ili protiv iste ekipe 1-0 s Conteom ali kad su zadrzavali taj rezultat nasi. 
Sramotno, drugoligas fakticki ti kuci uvali 5 komada. Jos mijenjas defanzivno na poluvremenu. 

Zao mi vas je raje sto ste lijepo subotnje popodne proveli uz ovo.

Na papiru najlaksa moguca utakmica. Mi primimo 5 golova od WBA i Big Sama. Najvise mi je krivo sto ne mogu nista uciniti da nekako kaznim ove igrace. Ja se kidam i nerviram, sjeban mi dan, oni su vec kuci otisli, puni para, jebe im se. Eto ne mogu vam opisat koliko mi je krivo, ne samo zbog poraza vec zbog toga sto ne mogu nista uciniti da im jebem mamu.

Od samog starta utakmica je smrdila na neopran kurac. Par na sredini koji je u zadnje vrijeme bio fantastičan Jorginho-Kova se nije mogao sastaviti, nisu mogli loptu dodati kako treba. Odmah nakon prve greške Jorginha, Silva dobija žuti karton. Jorginho je do kraja uspio i asistirati, dok se Kova konsolidovao, jeste izgubio dosta lopti ali bukvalno je sam iznosio loptu na protivničku polovinu.

Svi su izgledali nezainteresovano i opušteno, u fazonu, fenjeraši, lagana tri boda idu. Tako sam i ja mislio nakon prvog gola. Načeli smo ih, mnogo smo brži, biće kontri i 3-4 komada. Međutim, očajan potez Silve i nastavak kurcobolje u odbrani je rezultirao ovime...

Sratmota, samo to mogu reći, volio bi da im makar svima mogu po šamar zavaliti, onako za nas navijače koji se nerviramo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.