Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: West Brom (H) 03.04. sub (13:30h)

Istaknuti odgovori

cover-12.jpg

Utakmica protiv fenjeraša, koja nam dolazi odmah nakon reprezentativne pauze i takve utakmice su uvijek škakljive. Tuchel traži nastavak serije bez poraza, ekipa traži tri boda za nastavak borbe za top 4, a klicko traži bilo šta za nategnuti pa makar i mrtvog četu.

Vaša očekivanja u pogledu sastava?

Da je makar sliku ubacio ali dobro, neka radi nešto, to je bitno :D

Što se sastava tiče, očekujem Pulišića od prve minute, to mi je želja. Ovo ostalo treba vidjeti ko je umoran poslije repki i kakvo je stanje, ne siliti bez potrebe jer dolazi Porto za 7 dana

Ovu utakmicu treba odraditi rutinski bez muke, dobro bi nam došla dva brza gola i onda da sakrijemo loptu i uzmemo posjed, dakle sigurno, bez rizika i puno umora. Problem je što je njima svaka utakmica sad finale, svaki bod je bitan i moraju da kidaju svaki minut na terenu. Ali opet sve je u našim rukama i miljama smo kvalitetom ispred WBA

Ako kiksamo klicka treba uhljebiti i dati mu neku funkciju moderatora. Sve ekipe u ligi su nezgodne na svoj način, ali postoje timovi protiv kojih smo veliki favoriti. Ovo će biti još jedna utakmica protiv tima koji će stati nazad i imati posjed ispod 30%. Ekipa je nešto jača nego na početku sezone jer su doveli 2-3 ozbiljnija igrača, ali i dalje to nije bolje od naše druge postave. Neće im igrati Gallagher koji im je važan na sredini terena. Njihova prednost u odnosu na nas je što su odmorniji i imali su sigurno manje igrača u reprezentacijama. Kod nas se pola vratilo ranije i ne znamo hoće li biti u stanju da igraju. Očekujem jedan šaren sastav gdje će prednost dobiti igrači koji su odmorni. Već u srijedu je Liga Prvaka i treba biti odmoran za tu utakmicu. Naravno, oba meča su podjednako važna, ali zna se koja je utakmica teža.

Još jedno finale, moje mišljenje je da koju god je utakmicu Tuchel pripremao ono da se kaže da je "dao sebe" tu smo utakmicu dobili uglavnom se radilo naravno o utakmicama sa jakim ekipama. Kiksali smo i prije prve utakmice protiv Atletika i prije druge protiv njih a u međuvremenu izdominirali Atletiko, sada nam slijedi WBA pa Porto, mislim da je Tuchel svjestan koliki je ulog protiv Porta i da je on glavom već na toj utakmici. Iz tog razloga me malo strah ove utakmice sa WBA čisto iz razloga što mislim da je fokus već na Portu, plus pitanje je i ko se u kakvom sastavu vratio iz reprezentacija..

Ocekujem da se Silva vrati u prvih 11, Danac se naigrao tokom pauze, vjerovatno će ga odmoriti malo. Zanima me koga će odmoriti od dvojca Mount i Havertz koji su takoÄ‘er bili aktivni tokom pauze. 

Ocekujem pobjedu, valjalo bi jedno 3:0. Postava: Aspi, Andreas, Ridiger, James, Cilvel, Kova, Jorg, Mount, Zijeh, Verner.
Postava vise nije ni bitna, jer pokazali su da i kad rotiraju, ekipa ne gubi, svako daje maksimum i sa svim igracima igramo dobro. Ko god da istrci danas, ocekujem da odigra dobro i da pobijedimo WBA.

Mount i Havertz odmaraju jer su odigrali 3 utakmice za repku. Takodjer smatram da su vazniji za Porto nego u ovoj utakmici. Pulisic i Ziyech ih mogu zamjeniti dostojno, na kraju krajeva uvijek mogu uci po potrebi.

Jeba Thiago utakmicu, nadam se da cemo izdrzati do kraja. Volio bi da uvalimo i drugi pa da lakse disemo
Edit:Nisu izdrzali

Kad se zbune u kontri idoti, James sutira direktno u golmana, Kova daje najgoru mogucu loptu Verneru i.t.d, uglavnom jako lose. Eto to se desi kad ja prognoziram 3:0 za nas jebo me pas.

Jebo ja ovom sudiji sve zivo i mrtvo sto ima. Napusis mi se kurca olosu, ti ces nekom da dajes crveni olosu majmunski. Gde su video nameru corco glupi?

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.