Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Atl. Madrid vs Chelsea (23.02. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 77
  • Pregledi 3,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Al steta onog malog Felixa, vidi se da ima neki vic u igri momak. Mora u ovakvim bunkerima igrati.

Jel moguce da je to komentar na citavu utakmicu? Samo to? Nikakav osvrt na taktiku, igrace, trenera? Ili samo kada izgubimo se pisu komentari?

Al steta onog malog Felixa, vidi se da ima neki vic u igri momak. Mora u ovakvim bunkerima igrati.

To sam i ja pomislio kad je dolazio u Atletico. Mogao je biti drama igrač, baš se vidi da se nekako ne uklapa u Atletico i njihove mesare. Nešto slično kao što je Mata kod nas one zadnje sezone. 

Nemam zamjerki na utakmicu. Rekao bi rutinski odigrano, kao da je Tuchel tu 10 godina a Simeone mjesec. Nijednu šansu nam nisu stvorili, ozbiljnije zaprijetili nisu. Kontrola utakmice od 5 do 95 minute.  Svaka čast Tuchelu i momcima.

Jel moguce da je to komentar na citavu utakmicu? Samo to? Nikakav osvrt na taktiku, igrace, trenera? Ili samo kada izgubimo se pisu komentari?

kad bude nekad ko qrac nas tim igrao pos tuchelom. Dal to bilo ove sezone il za 5.

Reci ce wisey
"Jesam li vam govorio"

kad bude nekad ko qrac nas tim igrao pos tuchelom. Dal to bilo ove sezone il za 5.

Reci ce wisey
"Jesam li vam govorio"

Al ja zelim samo realno da se prica. Ovo je pobjeda Tuchela a ne losa igra Atletika. Koliko me sjecanje dobro sluzi, ovdje se pricalo o tome kako glat ispadamo. Nisu svi ali vecina je to tvrdila.

Jbg ne mogu naći zamjerku, čak i taj najveći parazit i dežurni krivac Alonso večeras nije izgledao kao poluamater. Jorginha nisu pretrčavali, pod pritiskom bio smiren (kao i uvijek što je ali ne žele to da vide), Odoi poslije "bruke" opet u prvih 11 ... mogu nabrajati do sutra. 

Al ja zelim samo realno da se prica. Ovo je pobjeda Tuchela a ne losa igra Atletika. Koliko me sjecanje dobro sluzi, ovdje se pricalo o tome kako glat ispadamo. Nisu svi ali vecina je to tvrdila.

slabo ovdje realnosti

Nekom smeta rudiger nekom alonso nekom formacija i dzaba kako god da se igra nije dobro

A hej zamisli kolektivne drkice da je Lampard dobio ovako neku vaznu i veliku utakmicu. #samokazem

Zadovoljan sam rezultatom. Ovaj Atletico je uvijek jeben protivnik bio, pa bi bilo licemjerno ista reci osim cestitati sefu i momcima. Nadam se da cemo odrzati prednost u revansu i proci.

Igra generalno mi se ne svidja, ne svidja mi se pravac u kojem razmislja Tuchel i sta pokusava napraviti s ekipom. Zasad ima rezultate, vidjecemo u buducnosti jesam li u pravu ili ne, ali mislim da ukoliko nastavi forsirati ovo nece napraviti nista bitno.

Prosle 2 utakmice nisam gledao, zato i nisam komentarisao nista. 

Sta je sada realnost, kako citam postoji ekipa koja ga kao onanise na Tuchela i ovi koji su kao hejteri i fejk navijaci. Ne moze se misljenje iznijeti vise. Evo vam sad jos jedno kontroverzno: sa Ziruom kao prvim centarforom nece se nista bitno osvojiti. Nije dzaba na vrhuncu karijere grijao klupu u prosjecnom Arsenalu, pa taman jos jednom neke makazice ili skorpionski gol dao. Za mene ce ostati izuzetan profesionalac, zahvalan igrac ali i vjeciti prosjek. 
E sad dovoljno govori to da je takav i sa 34 godine bolji od Abrahama i Wernera, u kakvom li su kanalu onda njih dvojica.

Zadovoljan sam rezultatom. Ovaj Atletico je uvijek jeben protivnik bio, pa bi bilo licemjerno ista reci osim cestitati sefu i momcima. Nadam se da cemo odrzati prednost u revansu i proci.

Igra generalno mi se ne svidja, ne svidja mi se pravac u kojem razmislja Tuchel i sta pokusava napraviti s ekipom. Zasad ima rezultate, vidjecemo u buducnosti jesam li u pravu ili ne, ali mislim da ukoliko nastavi forsirati ovo nece napraviti nista bitno.

Ja bas mislim da hoce ali pod jednim uslovom. Sa pravom selekcijom igraca.
Svaka cast, koncentrisano strpljivo. Takticki fenomenalno pripremljen mec. Majstorija Zirua! Najzad polako dobijamo trenera koji je u stanju da drzi tonus ekipi.
Nadam se da kiksevi i ispadi u odbrani polako postaju proslost. Odradili smo veliki deo posla al jos nista nije gotovo.
Azpi fantastican, Kova diktirao ritam meca ali se plasim jer je srce tima a nemamo adekvatnu zamenu.
Verner opet razocarenje, njemu su noge definitivno mnogo brze nego pamet.
Ako osposobi Havertza i stavi ga u spic mislim da cemo biti mnogo produktivniji. Susta suprotnost Verneru ,pamet mu je mnogo brza nego noge.
  • Autor

Ja bas mislim da hoce ali pod jednim uslovom. Sa pravom selekcijom igraca.

E vidis sad, ovo je u suštini jako dobra tvrdnja. Razlog za to, Giroud je Svjetski i Evropski prvak sa Francuskom kao prvi napadač...

Opet i ja mislim da je njegovo prošlo ali opet jako ga je dobro imati u timu i volim ga zbog toga sto se uvijek bori i sto je jedan veliki profesionalac.

E vidis sad, ovo je u suštini jako dobra tvrdnja. Razlog za to, Giroud je Svjetski i Evropski prvak sa Francuskom kao prvi napadač...

Opet i ja mislim da je njegovo prošlo ali opet jako ga je dobro imati u timu i volim ga zbog toga sto se uvijek bori i sto je jedan veliki profesionalac.

Imaš Wernera koji je doveden da bude nešto kao u Cityu Aguero, Giroud će uvijek biti dobra rezervna opcija.

Pojeli smo ih nocas iako smo lose krenuli u prvih 15 min. Toliko mi je drago sto smo dobili ovaj nazovi fudbalski klub, koji igra anti-fudbal. Zirokopter magija, steta sto Mounta nece bit al eto prilika Havercu.

Vise sam mislio na to sto mu igraju Alonso, Rudiger pa cak i Azpi. Za sad gura dobro ali vidjet cemo ih jos. Sad idu United, Liverpul, Everton, Leeds i opet Atletico protiv kojeg jos nista nije gotovo.

Prosle 2 utakmice nisam gledao, zato i nisam komentarisao nista. 

Sta je sada realnost, kako citam postoji ekipa koja ga kao onanise na Tuchela i ovi koji su kao hejteri i fejk navijaci. Ne moze se misljenje iznijeti vise. Evo vam sad jos jedno kontroverzno: sa Ziruom kao prvim centarforom nece se nista bitno osvojiti. Nije dzaba na vrhuncu karijere grijao klupu u prosjecnom Arsenalu, pa taman jos jednom neke makazice ili skorpionski gol dao. Za mene ce ostati izuzetan profesionalac, zahvalan igrac ali i vjeciti prosjek. 
E sad dovoljno govori to da je takav i sa 34 godine bolji od Abrahama i Wernera, u kakvom li su kanalu onda njih dvojica.

Apsolutno sve potpisujem, sa naglaskom na drugi odlomak, pa da ne pisem pist dugacak jer vidim da neki prozivaju a ne znam sta sam to lose rekao, samo svoje misljenje..i naravno da mi je drago da smo dobili, jer vidim da neki i u to sumnjaju hahah..

I da, ne palite vatru i razanj a zec jos u sumi...igra se na 2 tekme,polako...ali velika je ovo prednost, i nadam se da ce ju zadrzati i razuvjeriti me u prognozi..SRETNO IM!!
Bravoo, nadam se da ćemo uspjet zadržati prednost, sada nas moraju napast to trebamo iskoristiti jer su oni puno jača ekipa kada imaju ulogu da se brane.

Opet idu prozovke "hajd sad reci nesto ako smijes" stvarno ne shvatam cemu to, opet se mijesa misljenje koje se bazira na buducnost nesto dalje od sljedeća dva dana i komentar pojedinačno utakmica, meni se ne sviđa pravac u kojem Tuchel vodi ovu ekipu znači ni formacija, ni ideja, o selekciji igrača da ne pričam to nece promjeniti ova pobjede, naravno da sam sretan sto smo pobjedili ali dokle god selekcija igrača bude išla u ovom smjeru ja ću to kritikovati zato što je osjećaj da nam Tuchel svojom selekcijom konstantno oduzima kvalitet koji bi ta udarna postava mogla i treba imati jednostavno jači od mene..
Najjace mi je dok smo vodili nismo se povukli i cekali njihive napade nego presing na njihovu odbranu vrsili. Dugo nas nisam vidio u takvom izdanju.
Da nam je netko ponudio ovaj rezultat prije samo mjesec dva rekao bih da je lud. Odlično, utakmica iskontrolirana, oni nisu ništa napravili, a mi nešto malo što je dovoljno za pobjedu

Odlicno odradjeno, ali lakse bi to bilo da nam je igrao prvi tim, a ne drugi :D Jebeno ce biti bez Mounta igrati, ali mozda se i Havertz dohaviza.

Juce su i Havertz i Ziyech izgledali poprilicno ok kada su usli sa klupe.

Malo sam zavirio u prošlost. Ovo nam je bio četvrti put da smo gosti Atleticu i nikad nismo izgubili. Na Stamford Bridgeu smo igrali 3 puta, jedna pobjeda, jedan remi i jedan poraz. Daleko je od obavljenog posla, znamo kako smo u stanju da se samouništimo u minuti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.