Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Atl. Madrid vs Chelsea (23.02. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

Nista ja ne pravdam, o Lampardu sam svoje ispisao vec i na to se ne bih vracao.

Ovaj je dosao, vratio neke igrace iz smrti i jos ih forsira u nekom svom stilu i formaciji koja mi be pije vode... a od kad je dosao bolji smo tocno za onoliko koliko se sad igraci vise trude,nista vise..apsolutno nista vise bolji nismo, i kratkorocno i dugorocno ova ideja i sve skupa ce usporiti ekipu u razvoju i na putu do trofeja, a mozda i potpuno zaustaviti kroz duzi period..
I doci ce netko novi za trenera na ovaj nas kolodvor od kluba i tako dalje i tako dalje...

A od Simeoneove ekipe se ispada sigurno, i sto je najjace ispast ce se sa prividnom terenskom nadmoci, masu tocnih dodavanja, nabildane statistike,1000 sterilnih kruzenja oko njihove obrane itd...a nama ce ga lagano zavuci suarez ili netko drugi i cao..

tako da, uvjeren sam da ispadamo garant al da cu gledati, hocu naravno..da bi volio da pobjedimo i da pobjedujemo da bilo kojim igracima-naravno da bih..

Al kazem..klub se vraca unazad s ovim..eto daj Boze da se pospem pepelom cim prije, pa osvojimo nesto il bar da licimo na nesto sa smislom sta bi u skoroj buducnosti moglo donijeti koji pehar
  • Odgovori 77
  • Pregledi 3,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nista ja ne pravdam, o Lampardu sam svoje ispisao vec i na to se ne bih vracao.

Ovaj je dosao, vratio neke igrace iz smrti i jos ih forsira u nekom svom stilu i formaciji koja mi be pije vode... a od kad je dosao bolji smo tocno za onoliko koliko se sad igraci vise trude,nista vise..apsolutno nista vise bolji nismo, i kratkorocno i dugorocno ova ideja i sve skupa ce usporiti ekipu u razvoju i na putu do trofeja, a mozda i potpuno zaustaviti kroz duzi period..
I doci ce netko novi za trenera na ovaj nas kolodvor od kluba i tako dalje i tako dalje...

A od Simeoneove ekipe se ispada sigurno, i sto je najjace ispast ce se sa prividnom terenskom nadmoci, masu tocnih dodavanja, nabildane statistike,1000 sterilnih kruzenja oko njihove obrane itd...a nama ce ga lagano zavuci suarez ili netko drugi i cao..

tako da, uvjeren sam da ispadamo garant al da cu gledati, hocu naravno..da bi volio da pobjedimo i da pobjedujemo da bilo kojim igracima-naravno da bih..

Al kazem..klub se vraca unazad s ovim..eto daj Boze da se pospem pepelom cim prije, pa osvojimo nesto il bar da licimo na nesto sa smislom sta bi u skoroj buducnosti moglo donijeti koji pehar

ajmo neka oplada da necemo ispasti?  Nesto u neki avatar ili slicno jer te ne poznajem lično pa bi bio problem oko isplate i slicnog....  mislim ono kad si tako siguran u ispadanje i kad si takav hejter Tuchela koji btw jos nema poraza na klupi i kojem je najveće zamjeranje to što je zamjenio našeg dragog Lampsa koji nije znao gdje goni.... 

Ja polazem nade u pet izmjena, tako da ako ovi panjevi kojih se pribojavamo u nasoj ekipi lose igrali, upadaju bolje izmjene. 

Ovdje imas nekoliko ljudi koji pisu potpuno realne i opravdane kritike menadzeru i imas uvijek nekog da se na to nakaci u fazonu hejter, krivo mu, ne zna sta znaci navijac itd itd...

do sad sve kilave pobjede imali, depresivan fudbal, propali fudbaleri vraćeni u život, i dodje Bari i kaze, đe problem.

Ovdje imas nekoliko ljudi koji pisu potpuno realne i opravdane kritike menadzeru i imas uvijek nekog da se na to nakaci u fazonu hejter, krivo mu, ne zna sta znaci navijac itd itd...

Tvojih "realnih" kritika na racun Jorga, i hvalospjeva na racun Lampsa nas postedi molim te. Ako je neko nerealan ovdje po pitanju kritika za odredjene igrace to si ti Wisey, tebi je jos uvijek Azpi u top 3 stopera lige. Da ne spominjem to da ti je Di Mateo bio top trener...

Proslo je neko odredjeno vrijeme i moze mu se zamjeriti za izbor igrača, Alonso ne bi smio biti u prvih 11. Zivo me interesuje kako ce ovo veceras izgledati.

do sad sve kilave pobjede imali, depresivan fudbal, propali fudbaleri vraćeni u život, i dodje Bari i kaze, đe problem.

Inace smo pod Lampsom briljirali, redovno zabijali po 4 5 komada, protivnik skidao gace u tunelu, njihovo bilo samo da im ga pristave, mani se te price Bgt, jedino sto trazim je da date čovjeku sansu. Od kako je dosao dočekan je na noz, a ni sami ne znate zasto. Ustvari znati, jer je zamjenio najvecu legendu (poslije Terrya).

Nema ti ta priča toliko smisla. Ta najveća legenda se baš na ovom forumu tjerala, nema šta mu se nije pisalo, tako da niko nije protiv Tuchela zato što je došao umjesto Lamparda.

Apsolutno su svi protiv njega upravo zbog toga pa ne vide realnu sliku. Realna slika je ta da nismo pod Lamoardom stvarali ozbiljnu sansu po utakmici, da je takticki nadaren kao mi forumasi... ne zelim fakat da ga vrijedam jer mi jr najdrazi igrac ikad, vjerovatno ce tako i ostati ali kao trener je debelo podbacio. Ima jos vremena za njega mlad je i neiskusan, prerano je dobio priliku na klupi, za neke stvari mu se treba zahvaliti... ali daleko od toga da je to bilo dobro.

Ako vec nije tako moze li mi neko objasni zasto, u periodu kada smo na svakoj utakmici bili bolji protivnik, stvarali vise sansi, kontrolisali igru, dozvoljavali najmanje udaraca prema nasim vratima... zasto idalje pojedinci nisu zadovoljni konkretno Tuchelom? Za izbor igraca sa slazem s njima, taj argument nek ne spominju.

Trener ima dobre zamisli ali ne mozes ovo igrati sa Azpilicuetm i Odoiem, prvi svaku loptu nazad a drugi vidi se neiskustvo.

Teren je ogroman, fino smo se ganjali. U toj ganji smo bili bolji, više smo imali lopte, više smo ih oduzimali. Malo još da se Mendy i lijeva strana odbrane uozbilje i možemo do pobjede. Ne treba žuriti sa izmjenama, niko se još ne nudi za izlazak, ali treba ih iskoristiti sve. Šteta što Mount neće igrati u revanšu, Havertza vratiti u život što prije. Alonso stvarno prespor.

Apsolutno su svi protiv njega upravo zbog toga pa ne vide realnu sliku.

Mislim da samo ti vjeruješ u tu teoriju

Meni dobro prvo poluvrijeme.
Lijepo kombinuju nasi samo zavrsnice nema.

Rudiger katastrofa
Azpi dodaje mendiu snazne lopte a protivnik u 16ercu

Gledajuci prvo poluvrije.e rekao bih da izgubit mozemo samo nekom greskom rudigera il azpia.
Kontrolisemo igru ali ponovi pred sesnaestercem protivnika kada i igraci trebaju pronaci neko rjesenje zabrljamo. Giroud je trenutno beskoristan. Kad skontas da je Abraham isti takav zapitas se koga da stavis. Mozda pokusat s Wernerom ali ocito da se on ne snalazi najbolje kao klasicna devetka.

Tuchelu ne zamjerim ama bas nista, cak ni Christensena ni Rudigera ni Jorginha, ali mu zamjerim Alonsa. Jednostavno ne mogu da vjerujem, eto ne mogu. Da li sam ja to slijep pa nesto ne vidim sto on vidi u njemu, boga mo ne znam.
U prvih 45 minuta nisu nam ozbiljno zaprijetilix nismo ni mi ali to je do igraca koji su u kanal formi. Solidno poluvrijeme bez nekih velik prilika. U drugom nastaviti ovako i probati zabiti
  • Autor

Utakmica meni vrlo zanimljiva, makar sa tog nekog taktičkog aspekta, bilo je dosta toga za ponuditi.

Čim sam vidio kako igramo, sa puno posjeda i dodavanja nije mi se svidjelo. Razlog, ova ekipa naša kroz čitavu sezonu ima taj problem puno drže loptu u nogama ali na postavljenu odbranu ne mogu šansu da naprave a o golu da ne pričam i to protiv slabijih ekipa koje stanu u dupli blok. 

Atletico je što se te iste odbrane i discipline tiče na vrhu piramide, najbolji su na svijetu u tome, mi se napatimo dok probijemo Newcastle i Burnley a Atletico je od njih za 5 klasa boljih u svakom smislu. Zato mi se nije svidio taj pristup sa puno posjeda....

Međutim bili smo dobri, pokretljivi sa puno trke i zalaganja, malo nam je falilo bukvalno jedan pas, sekunda da se stvori neka dobra šansa i da se nađe ta pukotina u odbrani, tako da nije to toliko loše sa obzirom koja je ekipa sa druge strane.

Ogromne pohvale za presing na protivničkoj polovini, more lopti smo oduzeli.

Što se Atletica i Simeonea tiče, šta reći, našli su odmah nedostatak kod nas. Jak presing u početku napada, nenormalno je koliko to forsiraju i koliko nam je to slaba tačka. Prvo što naši igrači iz nekog razloga moraju tim pasovima da iznesu loptu dakle nema šanse da se bilo šta drugo odigra, bez obzira što imaš jebenog Girouda u napadu koji sigurno može da osvoji tih par dugih lopti. Druga stvar stoperi su nam očajni pod presingom i sa loptom u nogama, bukvalno se svi saseru, Christensen je tu jedini dobar, Rudiger i Azpi veoma nesigurni i Zouma bi sigurno bio isti, nemamo mi stopera za ovo.   

Mendy standardno, tanak sa loptom u nogama, nije njega Azpi toliko ukopao koliko je onaj prijem lopte bio očajan i još ona situacija kada je SKLONIO ruke kod pasa Suareza, bukvalno nikad nisam vidio da neki golman to uradi dan te jebo, očajna procjena 

Zadovoljan sam, dobar rezultat, ali sa ovim igracima necemo daleko.

Atletico nista specijalno, bice iznenadjenje ako osvoje i spansku ligu.

Ma posracemo se na njih, nabijem ih na kurac.

Idemo do pobede sa drugim sastavom, laganica.

Jos jednom nabijem ti ovaj Atletico i Simeonea na kurac.

Tuchel ti dodje u tipa sestoj ili sedmoj utakmici sa drugim timom i uspostavi totalnu dominaciju, protiv trenerskog maga koji je u poslednjih 10 godina vodio tim na preko 500 utakmica, trenerski mag kome se ne zamera kad pukne 200 miliona na dva igraca, koji forsira najsmorniji fudbal u Evropi i kome je najveci uspeh sto je kod ljubitelja fudbala pobedio insomniju.

Al kad Igi likuje hahaha

Nema šta, ovo sam očekivao, a pri tome ispao je dobar scenario. Nemam zamjerki, samo neka sljedeći put Alonsa ostavi van tima i Mendyja naučiti da primi loptu a da mu za to ne treba 10x10m.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.