Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Tottenham (A) 04. 02. (21:00)

19 članova je glasalo

1. 1.

• Timo Werner
      52%
      10
    • Tammy Abraham
      5%
      1
    • Olivier Giroud
      15%
      3
    • Kai Havertz
      26%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

AJDE BREEEEE NAPOKON! Drugo pol uzas zivi pred kraj, ali dobro igrali smo sa dosta inteziteta. Mogli smo i 3:0 da ubijemo utakmicu nedje u 60 i 70 min. Previse sebicnosti je prisutno u ekipi trenutno u zadnjih 25m u kontrama.
  • Odgovori 64
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Konačno pobjeda protiv jakog protivnika u ligi. Zadnjih 20 minuta nisam skoro ništa vidio, stream mi se prekidao svako malo. Ono što sam vidio je da su oni imali neke šanse. Pretpostavit ću da smo se malo povukli, što mi se i ne sviđa toliko. Ipak, sami smo se doveli u tu situaciju jer nismo iskoristili šanse koje smo imali. Tu mislim na Mountov šut, na neke kornere koje smo potrošili na gluposti i ona dva trka Kovačića i Pulišića iz kojih se moglo više napraviti.

Delovalo je svakog trena da mozemo kiksati ali odlicno.
Igramo fudbal sa mnogo vise intenziteta i razumljiv je pad pri kraju. Treba jos da se privikavaju na ovakav fudbal.
Prvo poluvreme odlicno, nisu videli loptu, drugo je vec bilo taktiziranja. Ali timski se krecemo timski se oslobadjamo lopte presinga, idlicno kretanje bez lopte. Svima pohvala a kritika verneru. Sem penala i presinga bukvalno nista korisno ne uradi.

Da li verujete da nam je ovo tek druga pobeda protiv tima koji se u trenutku nalazio medju prvih devet na tabeli ove sezone?  West Ham je recimo bio deseti kad smo ih pobedili. Prva pobeda je bila protiv Crystal Palace-a koji je bio na petom mestu u oktobru.

Lepo je bilo videti da idemo nekome u goste i da mi drzimo utakmicu pod kontrolom. Bas da vidimo kako ce ovo izgledati protiv Cityja, Liverpoola, za sada igramo samo protiv bunker ekipa.

Da li verujete da nam je ovo tek druga pobeda protiv tima koji se u trenutku nalazio medju prvih devet na tabeli ove sezone?  West Ham je recimo bio deseti kad smo ih pobedili. Prva pobeda je bila protiv Crystal Palace-a koji je bio na petom mestu u oktobru.

Ne vjerujemo, mislili smo da je tek prva

Govorio sam prije tekme da mi je bitna igra, ali kad je krenula lopta i derbi protiv Spudsa skontas da je samo vazno izvuci bodove. Iskreno ne svidja mi se ovo sa sastavom sta radi, vracanje nekih igraca ponovo nakon godina katastrofalnih utakmica, ali vidjet cemo jos sta je tacno ideja dalje. Opet je covjek tek stigao, snalazi se zasad dobro, dobio je 2 utakmice bez primljenog gola i bez neke vece sanse za protivnika iako su svi bili redom ocaj zivi u ofanzivi, svi bunkerasi.

3 boda, i dalje smo u igri za pozicije pri vrhu. Cestitke treneru i igracima, bravo momci.

Mislim da ce vec iducu utakmicu Chilwell umjesto Alonsa.

Apsolutno zasluzena pobjeda. Bila bi grehota da su nam na kraju zabili.
Chilwel je sam sebe zakuco na klupu onom prvom losom utakmicom kad se nije sastavio s loptom. Ide nam period laksih utakmica, pored vrlikih kikseva za Liverpolom zaostajemo samo 4 boda.
Mi da smo u napadu normalni, znaci ne ubitacni, nego samo normalni mi bi ovu tekmu rijesili u prvom poluvremenu.

Nadam se da ce chilwell se vratit ubrzo u pocetni sastav, pa valjda i ne prokocka odmah svoju priliku. Sa stoperima sam zadovoljan nebitno sto se zovu rudiger i pickensen. Ne grijesi se uglavnom.

Kiksat ce garant kad tad, al nisu oni losi kad je ekipa u dobrom stanju moram priznat. Iako se nadam da se zouma ubrzo vrati jer je bio odlican ovu sezonu
Alonso tu igra jer je sigurniji u toj pas igri. Bice tu prilike za sve al je dobro da se ozivi ceo tim jer kad naidje gust raspored mora da imas 20 igraca.
Ne treba da potcenjujemo totenhem jer pozadi oni uopste nisu losi, sve su stizali u zadnjem koraku i krpe koliko mogu.
Ovaj tim ce jos da raste i jos nisu poslozene sve kockice ali su postavljeni principi igre i tu moraju svi da se prilagode.
Problem je sto igraci nisu jos navikli da igraju fudbal ovog intenziteta a da bi doso do finisa ls a i u vrh tabele to prosto mora.
Ma realno i jeste jedna od najgorih stvari za buducnost ovo ozivljavanje Alonsa. Toliko smo cekali pravog beka tu, nekog da nam da mogucnost igranja formacije s 4 nazad (sto sve najbolje ekipe igraju), nekog mnogo brzeg, eksplozivnijeg i sad konacno dobijes Chilwella koji je fino poceo, kad ono eto Alonsa nazad u prvih 11.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.