Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Tottenham (A) 04. 02. (21:00)

19 članova je glasalo

1. 1.

• Timo Werner
      52%
      10
    • Tammy Abraham
      5%
      1
    • Olivier Giroud
      15%
      3
    • Kai Havertz
      26%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

rođendan mi je danas i ima da pobjede kako god, inače krećem za London kasnim letom i padaju glave..bez najave

rođendan mi je danas i ima da pobjede kako god, inače krećem za London kasnim letom i padaju glave..bez najave

Sretan rođendan. Oko mog već 3 godine zaredom pobjeđujemo Burnley ubjedljivo, pa nek i za tvoj bude dobar rezultat.

Da probam pogoditi sastav, iako izgleda kao nemoguća misija:

Mendy

Azpilicueta Silva Rudiger

James Kante Kovačić Chilwell

Ziyech  PuliÅ¡ić

Giroud

Chilwell i James bekovi zbog defanzive, James pogotovo da se ganja sa Sonom. Giroud jer su bekovi James i Chilwell pa će biti centaršuteva po zraku, Ziyech jer je odmarao prošlu, a Pulišić jer se nadam da će predriblati nekog (iako je Odoi više zaslužio)

Sretan rodjendan kume, ziv i zdrav ti nama bio i sve najbolje od srca

Steta sto nije Kantea u prvih 11, mislim da je potreban protiv Spursa. Ko ce biti drugo krilo uz Odoia? Ne znam sta je Tuchel, vidjet cemo kako ce ovo da izgleda
Ne znam cemu odmah pljuvanje.

Jorg i kova su odigrali dobro obe tekme kod tuchela. Bit ce vremena i za kantea.

Dobra postava naspram proslih. James ce igrat na mjestu odoia koji bi ga trebao u napadu dobro zamjenit a odoi na mjesto havrrtza koji i nije u nekoj formi.

Jorg i kova su odigrali dobro obe tekme kod tuchela. Bit ce vremena i za kantea.

To je Kante, nije neki Billy Gilmour zbog kojeg se ne treba razbijati vezni red koji je dobar bio protiv Burnleya. Ako nije 100% spreman onda bih podržao odmor, ali već 3 utakmice zaredom je na klupi.

Jorginho i Kova pokidali zadnje dvije utakmice i normalno da ce igrati ponovo. Alonso nakon golcine ocekivano u prvoj postavi, odbrana tek treba da primi gol, naprijed ionako slabo ko je u formi, Mount i Odoi jesu i zato i igraju.

Tako da, stvarno ne razumijem cemu pljuvacina po sastavu, nigdje veze.
Pa onda treba spomenut i pulisica. Nije to willian da ne bi trebao igrat. Zna se kako pula igra.

I druga mu je utaknuca da je na klupi. Protiv wolvesa je bio izvan sastava zbog povrede.

Sabura
Ima logike sto je njuso reko. Medjutim da mu igra Kante u sredini umjesto Kove ili Jorginja, komotno si mogo umjesto Alonsa ubaciti jos jedno krilo, recimo Pulisic. Nek igra lwb, uceraj mu ali si zato mnogo ofanzivniji.

Vidjet cemo. Vaznije mi je pristup i da igramo napadacki nego sastav koji je izveo.

A havertz ni na klupi.

Havertz i Zouma se povredili na treningu.

Pulišić je odigrao jednu dobru utakmicu ove sezone, a Kante je odigrao pola loše utakmice. Kante i njegova zaostavština u klubu je puno veća od Pulišićeve. Najbolja sezona koju je Kante odigrao u karijeri je bila u formaciji u kojoj sad igramo. Itd. Nije Kante kao svaki igrač u timu da se može tako jednostavno reći "eh bio je dobar, nek igra uvijek" kako si predstavio. Sabura svakako treba imati.

Za odbranu ne znamo u kakvom je stanju jer nas u zadnje dvije utakmice nisu napali. Mislim da neće ni danas, ali okej mi je da nije dirao trojku i golmana.

Vidim niko ne psuje ni sto je Mount na krilu, barem bi trebalo da bude po formaciji cudnoj.

To je tek četvrta stvar koja zapne za oko

Odlicno poluvrijeme, nisu nam prismrdjeli golu. Aj sad jos jace u drugo da ih rijesimo!
Prvo poluvrijeme smo odlicno odradili.
Dominacija terenim i par prilika.

Mogao je se mozda jos 1 zabit al u napadaci su nam tanki

U odbrani nam igraju Christensen, Alonso, Rudiger, Azpilicueta, ispred njih Jorginho. Kolektivno čitav forum na aparatima, ali dočekasmo i to. Značajno smo bolji od njih, zadovoljan sam kako igramo, ima uvijek prostora naprijed, brzo vraćamo loptu kad je izgubimo. Odoi i Mount ne igraju kao klasična krila koja su zakovana za aut liniju, što se moglo i pretpostaviti. Taktika je da se u potpunosti koriste dva beka. Nabij dijagonalu i uvijek ćeš jednog od njih naći.

Koliko su Spudsi ocaj od ekipe, ljudi ne mogu odbrani Azpilicueta - Christensen - Rüdiger punih sat vremena sanse napraviti.

Nasi samo jos malo izdrzati.
Na kraju zbog propustenih prilika strepis za pobjedu. Mogao nas je Vinicius kazniti. Prvo poluvrijeme puno bolje od drugog, u svim aspektima.

Sljedeca 4 treninga Tuchel sa ekipom treba samo suteve trenirati, nista drugo znaci samo sutevi sa distance. Pa jbt u ekipi ne zna niko osutati loptu. Okej da ne moze sa distance ali brate iz 16terca da ne znaju, ne razumijem.

NAPOKON JEDNA POBJEDA U DERBIJU

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.