Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Burnley (H) 31. 1. (13:00)

18 članova je glasalo

1. 1. Treba li Kepa startati na golu?

• Da
      55%
      10
    • Ne
      44%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Koliko je talentovan igrac Pulisic, samo da ljudi znaju raditi s njim jos na zavrsnom potezu mogao bi izrasti bas u klasu.
  • Odgovori 65
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sasvim solidna i rutinski odradjena utakmica uprokos retardima u sastavu, bice ovde jos ekspiremntisanja, Tuchel voli da mesa karte, nece zacementirati Alonsa ako ovaj pocne da pravi sranja.

Tuhel za klasu takticki pismeniji od Lamparda. Drugi mec gde protivnik nije ni mogoao da namirise lpptu a kamoli igru. Alonso perfektno, gol u stilu mesija. U ovoj formaciji izuzetno takticki pismen. Dobijamo mnogo veci dijapazon za razbijaanje bunkera. Sad imamo sirinu dubinu disciplinu. I ono sto je bitno sirinu u timu i izmenama. I ovo je trebalo mnogo ranije da se desi. Licilo je na Konteovski fudbal kad je islo ali dibice ovo polako jos obrisa koje treba da inamo. Nije bilo blistavo ali posle ove krize ovo je odlicno.
  • Autor
Kovacic i CHO danas najbolji. Nije to bilo loše sveukupno gledano s obzirom tko je igrao, ne sviđaju mi se strijelci. Pogotovo kako ga je Alonso zakucao jbt. Na WB je bolji od Chilwella vjerojatno
Ne bih se slozio sa skarom vezano za ovo ko je bio najbolji. Za Odoija okej ali kako Kovacic moze biti najbolji kada je i Mount ali i vecini forumasa omrazeni Jorginho bio bolji?

Opet se mucimo s bunker ekipom, samo sto smo danas ipak uspjeli probiti. Mogao je rezultat biti i veci Solidna predstava protiv mrtvog i dosadnog Burnleya. Bitna pobjeda za samopouzdanje igraca ali i trenera.
Pa nismo se mucili ako smo stvorili tolike sanse. Da ne pricam da nam ljudi do 94. minute nisu nikako sutnuli na gol, ni u okvir ni van okvira gola. U prvom poluvremenu smo bili malo slabiji jer nam je falilo igraca u sredini terena, jedan vise u odbrani i jedan vise u napadu i nismo mogli kontrolisati sredinu terena koliko u drugom.

Apsolutno smo dominirali i osim selekcije igraca koja mi se samo licno nije svidjala, treneru se nema sta prigovoriti.
Ne zamjeram treneru nista, kazem mucili u smislu da nam je trebalo dosta vremena da zabijemo go. Mucili sa realizacijom, vise u tom smislu
  • Autor
Ne znam eto ta dvojica su meni upala u oko kao najbolji. Mount također dobar ali eto za moj ukus malo previše promašenih šuteva

otkud ovoliki broj afrikanaca da komentarise, jel to bijelci nemaju pravo govora više?

Glory hunteri iz Nigerije. :D

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.