Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Burnley (H) 31. 1. (13:00)

18 članova je glasalo

1. 1. Treba li Kepa startati na golu?

• Da
      55%
      10
    • Ne
      44%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Izgleda 3-5-2. Uopste mi se ne svidja postava al hajd da vidimo na sta ce to liciti. Mozda hoce malo vise svjezine i zbog Totenhema.
  • Odgovori 65
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Opet nisam zadovoljan sa izbor tima. Kakvi su ovo bekovi tačnije wind backovi? 
Gdje je Havertz? 

Ridiger, Alonso, Zorzinjo, pa i Azpilicueta... Sta dalje pricati osim da smo opet na pocetku. Jos samo je trebo i Kristensena vratiti unutra.
Ha ja, kad je bal nek je maskenbal.

Bukvalno igramo sa 6 primarno defanzivno orijentisanih igraca plus Odoi na wing backu protiv Barnlija kuci.
E jebo te svetac da te jebo

Pazi odbrane jebene, pa sta je ovo, i Werner opet na krilu.

A jesmo proklet klub u picku materinu.
Jebo mater ako mu ja sad otkaz ne bih dao. Cim vidis sastav sve ti je jasno, taman i da pobijedis nekako mrtvog Burnleya a vjerovatno hoces.
0 od sastava, sastav izgleda toliko nabacano i haotično kao da je izvlačio kuglice ko će biti u početnom sastavu. Oživljavanje Alonsa u 2021. godini, koji kurac ce mu on stvarno mi nije jasno, Azpilicueta opet ima bitnu ulogu zbog te kapitenske trake, bio sam misljenja da ce Chilwell i James biti sigurni u orvih 11 ko god da dođe jer su oni najbolji bekovi u ekipi, i nije isključeno da npr. izgubimo Jamesa zbog suludih ideja u ovom slučaju Tuchela. Formacija sa 3 nazad mi je takođe 0..
A stas mu suditi poslije utakmice. Svi mi znamo sta i koliko na terenu mogu pruziti navedeni igraci, kakva ce igra biti. Burnley smo mi dobivali i s tim igracima vec prije, nije poenta u tome.
Meni ne smeta formacija ko formacija ali mi smeta odabir igraca. Npr. da je stavio Pulisica na wb umjesto Alonsa to bi mi bilo drago jer bi znacilo da smo bas ofanzivni. Takodjer mogo je i Havertz u prvu umjesto jednog od napadaca.

Al hajd, vidjet cemo, mozds ih razvalimo a mozda opet kazem, hoce malo svjezine za Tottenhem.
Ja mislim da ne postoji navijac Chelsea koji je zadovoljan sastavom. Stvarno lose odabrani igraci, a nebi me iznenadilo da debili se potrude i stvarno dobro odigraju. Onda smo ga tek najebali, jer bi lagano zacementirali poziciju u prvoj postavi.

Alonso koji je trebao biti vec odavno bivsi igrac je sada u prvoj postavi, za plakati.

Al sta da kazem, opet se nadam dobroj igri i pobjedi, moramo upasti u top 4, pa ko god da igra.
Ne sviđa mi se vraćanje Alonsa, iako je na wb koliko toliko ok.
Ne sviđa mi se što nema Jamesa već drugu utakmicu (koliko znam nije ozljeđen) nadam se da to ne znači da ga Tuchel ne vidi kao bitnog igrača.
Ne razumijem ovo forsiranje Odoia na wb, mislim da nema dovoljno jaku defanzivu i radne navike za to, puno više može dati na krilu.

Nekako mi se čini da je sve to rezultat želje da kapetana stavi u sastav. Zna da mu mije dovoljno dobar za beka pa onda forsira igru s troje od zada, a također mu i Odoi mora igrat (jer je top talent a vjerojatno i zahtjev uprave) pa ga pokušava napravit wb-om (jer u toj formaciji nema krila) gdje ispašta i on i James.

Mislim da previše filozofira, Lampard je već pronašao idealan sastav i formaciju, samo je trebao tu nastaviti i nadograditi igru

Ne sviđa mi se vraćanje Alonsa, iako je na wb koliko toliko ok.
Ne sviđa mi se što nema Jamesa već drugu utakmicu (koliko znam nije ozljeđen) nadam se da to ne znači da ga Tuchel ne vidi kao bitnog igrača.
Ne razumijem ovo forsiranje Odoia na wb, mislim da nema dovoljno jaku defanzivu i radne navike za to, puno više može dati na krilu.

Nekako mi se čini da je sve to rezultat želje da kapetana stavi u sastav. Zna da mu mije dovoljno dobar za beka pa onda forsira igru s troje od zada, a također mu i Odoi mora igrat (jer je top talent a vjerojatno i zahtjev uprave) pa ga pokušava napravit wb-om (jer u toj formaciji nema krila) gdje ispašta i on i James.

Mislim da previše filozofira, Lampard je već pronašao idealan sastav i formaciju, samo je trebao tu nastaviti i nadograditi igru

Ali bas covjek od takvog talenta pokusava napraviti jebanog wing beka, pa tacno da ne povjerujes kakve sve sulude ideje imaju ti neki "strucnjaci". Samo s momkom treba individualno raditi i gurati ga na to krilo, na lijevoj strani je najjaci. Al jok ovaj neke svoj fix ideje ima.

Dasta je nego pronasao, samo momke trebalo uigravati na pravi nacin ali de, sad sve ispocetka idemo.
Pa normalno da je sad sve ispocetka. Sta ste mislili da ce Tuchel samo nastaviti raditi za Lampardom?

Pa odmah vam je u prvom intervjuu rekao da krecu svi od nule i da racuna na sve igrace, pa tako i Alonsa.

Sto se tice Odoija na wb, u prosloj utakmici je bio MOTM, toliko i o vasem znanju.
Mount iza vernera i abrahama to zvuci dobro , videcemo. Mesa karte dok ne naidje na ono pravo. Polako cekajte da vidimo kako ce izgledati.

Krv ti jebem, odakle početi ? On kao da nikada nije ni čuo ni pogledao bilo sta vezano za Chelsea... Čuj Alonso jebeni da ti igra, pa on je na toj wb poziciji trebalo da bude treći ili četvrti izbor a ne da bude ni blizu prve postave... James opet na klupi, najgora moguća stvar koju moze da uradi jeste da nam tog momka sahrani i vrati na klupu

Ziyech vjerujem da je neka povreda od danas ili neki kurac pred utakmicu, nema logike to sto ga nikako nema, čak ni na klupi

Pa normalno da je sad sve ispocetka. Sta ste mislili da ce Tuchel samo nastaviti raditi za Lampardom?

Pa odmah vam je u prvom intervjuu rekao da krecu svi od nule i da racuna na sve igrace, pa tako i Alonsa.

Sto se tice Odoija na wb, u prosloj utakmici je bio MOTM, toliko i o vasem znanju.

Pa njuso prijatelju dragi, ti ko da nisi stotine i stotine utakmica odgledo misa mu. Normalno da ce biti MOTM u onakvoj utakmici. Jedini kvalitetan igrac na terenu kojem je protivnik komplet prepustio prostor po strani, svjesno jer su ostalo sve lagano zatvorili. To bi bilo ko da birvaktile prebacis Hazarda na wing backa, logicno da bi covjek svaku tekmu bio MOTM. Al ne bi zato u napadu prismrdio sansi, ko sto i nisi kontra Wolvesa. Evo i kontra Burnleya ista prica.

Edit:
Tammya ubi nedostatak tehnike. Ima decko dobar stav na terenu, trudi se al dzaba jebe ga toliko je los tehnicki da bas se vidi na ovom nivou.
Nije ni Werner tehnicki nista bolji i zamisli onda kad imas dva glavna napadaca u prvih 11 a obojica tehnicki limitatarana. Mount i Kova su najbolji u prvom, Mounta je sve perfektno odigrao osim suteva koje je imao. Pohvala za Azpija, kakav trk ko Lahm iz najboljih dana.

Mogli bi ih sad nabusiti.

Ma dobices Burnley nekako, uvijek ih rijesis. Osim ono jednom kad smo dva crvena fasovali pod Conteom, pa i tad ih skoro stigli. Ne bi trebao biti rezultat upitam uprkos svemu ovome sta je trener uradio danas sa sastavom.

Mozda nije, ne znam ali nije ni dobio pravu sansu na centarforu. Daj mu 5 utakmica zaredom tu, da ga vidimo. Ta nisi ga 10 miliona platio, vec 50.

Ama wisey ne svidja se nikom sastav valjda smo to prezvakali. Zar ne bi bilo logicnije pricati malo o taktici, imal sta da ste primjetili da je drugacije nego pod Frankom, imal sta da je dobro a sta da bi se moglo i trebalo popraviti?

Mozda ce mu Alonso sad igrati i nikad vise. Nerealno je i da neki igraci ne dobiju priliku kod trenera, makar jednom. Vjerujem da Tuchel nije slijep i da je ovo zadnja utakmica u kojoj mu Alonso igra.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.