Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Burnley (H) 31. 1. (13:00)

18 članova je glasalo

1. 1. Treba li Kepa startati na golu?

• Da
      55%
      10
    • Ne
      44%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_chelseablo.jpg

Ugodno nedjeljno popodne, dočekujemo Burnley doma koji je u naletu sa dvije pobjede. Druga Tuchelova utakmica, ali prva za koju će imati vremena barem malo pripremiti momčad.
Očekivanja, sastav, formacija?
  • Odgovori 65
  • Pregledi 2,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Burnley, jedan tim u kojem ista pravila vrijede već godinama. Čvrsta odbrana, fizička dominacija, duge lopte, prekidi.. Daleko najbitnija trojka u timu je Pope, Mee i Tarkowski. Kada su oni tu puno se bolji rezultati ostvaruju. Prošle sezone su imali običaj da "skinu gaće" protiv jačih protivnika. Ove sezone su slabo startali i svaki bod im je postao bitan, tako da su pružali jači otpor protiv velikih. Dobili su neki dan Liverpool, mislim da su pobijedili i Arsenal kad je Xhaka dobio crveni, onda su jedva izgubili od Manchestera i Tottenhama. Jedino ih je City razvalio (osim nas), ali to se dešava svake godine. Dopuštaju puno šuteva izvan 16-erca, ne daju da se prilazi golu. Ako je protiv Wolverhamptona bio posjed skoro 80%, ovdje će biti preko. Nakon onoga što smo vidjeli danas ne bih se usudio prognozirati sastav, niti bi ga iko mogao pogoditi. Mogao bi startati Werner jer je presjedio prošlu. Očekujem pobjedu. Ako rano povedemo moglo bi biti ubjedljivo.

Kad skontas da je Burnley ekipa za koju znas kako ce igrati i opet ih je tesko pobjediti. Ispadanje u Championship nikad ne dolazi u obzir. 

Ovu utakmicu moramo pobijediti, ali bas moramo. Burnley je usao u formu, nadam se da je vrijeme da i mi upisemo tri boda sa dobrom igrom. 

• Autor
Kepa, Reece, Silva, Zouma, Chilwell, Kovacic, Mount, Havertz, Pulisic, CHO, Werner

Ne bih imao nista protiv ni formacije ko protiv Wolvesa ako ce wing backove igrati CHO i Pulisic. Fakticki to bi znacilo da igramo sa samo 3 igraca iza lopte a svi bi drugi igrali ofanzivno. Tad bi mogli u prvih 11 staviti i Pulisica, Odoia, Havertza, Mounta, Ziyecha, Wernera.

• Autor
Ne treba Kante u ovoj utakmici, ne bi ništa dobili s njim. S druge strane protiv Tottenhama nam je bitan, tako da ne treba forsirati

Mislim da cemo igrat slicnu formaciju kao protiv Vulvsa. Kepa, James, Silva, Rudiger,  Cilvel, Kovacic, Mount, Haverc, CHO, Pulisic, Werner

Mendy
James , Zouma , Silva , Chilly
Gilmour , Mount
Ziyech , Havertz , CHO
Werner

Nesto 4231 , mislim da bi funkcionisalo.
  • Autor

Mendy
James , Zouma , Silva , Chilly
Gilmour , Mount
Ziyech , Havertz , CHO
Werner

Nesto 4231 , mislim da bi funkcionisalo.

Novi na forumu? Dobrodošao

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.