Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Leicester City (A) [19.01. Uto.] 21:15

Istaknuti odgovori

• Odgovori 65
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne bih dotle isao da vrijedjam. Mislim i da nije glup, mozda bi frajer bio solidan individualni trener medjuti, ocigledno ne kuzi igru i taktiku. Ali me najvise cudi da je na pocetku mandata tako spremio ekipu da je djelovalo vrhunski. Cim je poceo izigravati strucnjaka, taktizirati, sjebo se i sad se pogubio u tome totalno.

Ovo bi mu morao biti kraj. Kod igraca je kurcobolja, a i ne bila kad nema niko autoriteta nad njima.

Kad kazem glup ne mislim mali iq vec nedostatak emocionalne inteligencije tj antitalenat i nesnalazljiv za ovo a jos umisli nesto nema gore kombinacije. A ne verujem i da mu je iq jaca strana.
Zivo me zanima sta oni rade na treningu? Jel im to drzi online trening? Preko zuma? Na sta ovo lici? Jel on uopste psihicki prisutan? Ako nisi spreman idi il potrazi strucnu pomoc. Jel ova abramoviceva desnorucica jel uopste vidi nesto? Ili treba da joj objasni sta je fudbal. A ovaj moris blejac komotno mogo iz obliznjeg bara uz pivce da gleda.
Sta treba da se desi da bi malkli ovu mukicu od trenera?

Mislio sam da sam sve vidio, ali eto, 10 igraca igra, a kao i da ne igra. Jedino cu Mounta pohvaliti, ostalo je smijesno komentarisati, jer se nema sta komentarisati. FUJ!

Mozes ga jedino hvaliti za borbu, a odigrao je nista posebno hrpa izgubljenih lopti.

Nekako sam ravnodušno promatrao utakmicu, izgubila se žar nažalost. Očekivao sam ovakvo nešto ali eto uvijek se nadaš, kad ono opet smeće igra. Volio bih barem da se živciram opet, ali ta igra koju mi igramo mi ubije volju.

Meni je takav osjecaj od utakmica protiv Wolvesa i Arsenala, a vidim i ostalim je slicno.

Cekamo neizbjezno to jeste da dodje novi trener ili da nekim cudom krenu stvari na bolje, a ne mogu krenuti jer cijelu sezonu osim par utakmica igramo ocajno i negledljivo. 

Gdje je sada onaj stari Abramovic kada treneru u tunelu nakon utakmice saopsti da je dobio nogu. Tada i jesmo bili dobri, a ovo danas i smijesno i zalosno.
Sinoc igraci utrcavaju par puta iza odbrane a niko da posalje loptu. Pa vjerujte da sam pozeljeo Jorginha da vidim. Taj ce makar 2 - 3 lopte pokusat gurnut. Ovi nasi sve na sigurno

I ja sam bas to vidio. Nevjerovatno da ni jedan igrac ne pokusava gurnitu loptu iza ledja odbrane. Al to je ocito neuigranost na treninzima. Prosto igramo od noge do noge ali sporo i tromo. Na malom prostoru igraci se takodjer pogube, ni 't' od tehnike, kontrola lopte kriminalna.

Ko sto Spaha rece na shoutboxu, u trenucima kada smo blizu 16m, ako ne mozemo nabaciti sa krila, mi vracamo loptu stoperima, oni mijenjaju stranu, dodaju loptu drugom beku i opet pokusaj nabaciti. Strasno, bas strasno. Koliko jalov posjed lopte smo imali, oci me bolile.

I ono sto me najvise nerviralo. Gubimo 1:0 u prvom poluvremenu i mi kad nemamo loptu, branimo se zonski. Abraham, Pulisic i CHO stoje na nekih 30-40 metara i gledaju kako se Schmeihel i odrbana lezerno dodaju. Nidje presinga majku vam jebem. Znaci to je 10000% trenerova zamisao. Da sam mogo uci u televizor da ja zaganjam onu loptu majku vam jebem, toliko sam pizdio.

Tacno se vidi na ovoj slici sva nasa taktika.

https://twitter.com/prhurmeeze/status/1351846817865064449?s=20

I ono sto me najvise nerviralo. Gubimo 1:0 u prvom poluvremenu i mi kad nemamo loptu, branimo se zonski. Abraham, Pulisic i CHO stoje na nekih 30-40 metara i gledaju kako se Schmeihel i odrbana lezerno dodaju. Nidje presinga majku vam jebem. Znaci to je 10000% trenerova zamisao. Da sam mogo uci u televizor da ja zaganjam onu loptu majku vam jebem, toliko sam pizdio.

Došlo mi je da ukucam na youtube "good football pressing" da se malo prisjetim šta je to. Nađem klip i u jednom od primjera STOKE ganja MANCHESTER CITY po cijelom terenu. Znači ako može Stoke sa polu-pokretnim igračima, što ne bi mogli Werner, Pulišić, Odoi, Mount, Kovačić, Kante i ostali.

Osoba sa kojom sam gledao utakmicu je rekla sljedeće:"Leicester je agresivan, uvijek su takvi.". Ne razumijem zašto naši nisu motivisani toliko da i oni budu agresivni.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.