Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Leicester City (A) [19.01. Uto.] 21:15

Istaknuti odgovori

• Odgovori 65
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne zadugo više nadam se. Nadam se Kepi, Havertzu i CHO. Znači nijedan neće startati
Ma Lester je u boljoj formi i imaju vece sanse da nas pobijede, vidjecemo moja neka prognoza je da ce Lampard ici na x i to na nulu.

Nismo favoriti na ovoj utakmici. U puno boljoj su formi od nas, bolje su uigrani i njihov sastav na papiru kvalitetom ne zaostaje za našim. Imaju takve igrače da bih 50% njihovog tima sebi u Chelsea doveo. Pereira, Soyuncu, Fofana, Ndidi, Tielemans, Maddison, Barnes.. svi mladi i dobri. Vrlo često i dovedemo nekog njihovog. Što se našeg sastava tiče, nadam se povratku Jamesa, Zoume i Kantea nakon što su propustili prošlu utakmicu. Naravno, iz sastava bih izbacio Azpilicuetu, Rudigera i Jorginha. Red je da Hudson-Odoi počne utakmicu, ali bojim se da se to neće desiti. Oni znaju da se brane i najviše vole igrati na kontre i tu se trebamo paziti. Trebamo se paziti i penala jer su ih dobili najviše ove sezone. Jedina mi je želja da odigramo kao prošle sezone u prvoj utakmici protiv njih.

Ma poraz dolazi sasvim sigurno. Nista, ali bas nista mi ne govori da imamo nekakve sanse sa nasim strucnjakom.

Sastav, pa sigurno ce opet neka smijurija biti, mozda ide Christensen nazad, nije odavno, sa pajdom Rudigerom da nam stabiliziraju odbranu.
Naprijed ionako nista necemo napraviti.

Mogao bi ili PuliÅ¡ić ili Ziyech na klupu, nisu zaslužili startati poslije onako blijede partije u subotu - Odoi umjesto jednog od njih. 
Kovačić i Jorg isto tako klupa umjesto njih Kai i Kante. Mada mislim da će ipak Kovačić započeti meč  a Havertz opet biti klupiran. 

James MORA ispred Azpija ono je kardinalno loÅ¡e bilo. 
Rudiger nije imao nekih greÅ¡aka protiv Fulhama Å¡to ne znači da sutra ne bi imao. 

Wernes umjesto Girouda iako nije zaslužio po formi i svemu prikazanom ali ajde mora ga Lamps forsirati. 

Dakle moja želja:
Mendy

James-Silva-Zouma-Chilwel

Mount- Kante

Ziyech-Havertz-Odoi

Wernes 

Nadam se odoiu od prve.
Ako ovim igrama nije sad zasluzio onda nece nikad.

I isto tako se nadam jorginha i kovacica da ne vidin u prvih 11

Dakle
Mendi
Džejms Zuma Silva Cilvel

Kovacic Maunt

Zijeh Odoi

Haverc
Verner

Tako nesto bih i ja voleo da vidim, pa makar da proba jedno poluvreme. Po ovom stilu igre sa vise centarsuteva bi nam i odgovaralo to.

S Kanteom kao igracem ispred odbrane mogli bi hladno igrati sa Mountom, Havertzom, Pulisicem, Odoiem i Wernerom. Ili Ziyechom umjesto Pulisica. Kako god to bi bilo bas ofanzivno ali bi imali osiguraca da sprecava te kontre. Ovako ostaviti Jorginja ili Kovacica samog je samoubistvo. Takodjer igra sa njima obojicom na terenu je sterilna, gubi se ostrina i direktnost.

Smatram da bi mali Gilmour mogao to igrati uprkos godinama. 

Slozio bih se sa Adijem. Ovu utakmicu je vaznije da dobijemo nego da odigramo atraktivno a izgubimo. 

ja od sinoć imam neki predosjećaj da će ovo biti naša pobjeda, i stvarno ju želim, i da krene sve skupa opet u pozitivnom smjeru i sa takvim pokazateljima iz tekme u tekmu....

krvi dati i života u igri, borba, samo borba i mora biti dobro. idemo stisnuti i konačno dobiti neku "veliku" utakmicu...

AJMOOOOOOOOO JEBENO VIÅ E,  AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.