Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Leicester City (A) [19.01. Uto.] 21:15

Istaknuti odgovori

Nisam optimist, mislim kako je ovo sve gotovo sa Lampardom, ali nadam se da griješim i kako će me razuvjeriti večeras kada mu je već pružena šansa. Samo borbeno i kao što drogba kaže malo krvi dodati tome svemu

• Odgovori 65
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Opaaaa, CHO kult :D

Sto rece Hamco, zaslužio je da ga se traži u prvom sastavu. Popravlja odnos prema igri i bitno smanjio nivo kurcobolje na terenu.

Oni su kompletni, fali im samo Praet koji nije prva postava. U jačim utakmicama su igrali ili sa 5 u odbrani ili sa Albrightonom na desnom krilu koji puno pomaže odbrani. Ako bude igrao Odoi bitno je da bude u driblerskom raspoloženju, a ne u "vrati loptu Zoumi" raspoloženju.

Ne bacam hejt na lika, al' da se igra 200 mečeva u sezoni, Mount bi ih igrao 198. Na šta ide on, na Duracell?

Želi postati igrač sa najviše utakmica u historiji kluba.

Ovim tempom postaće za dvije godine. :D

Koliko nesporazuma izmedju igraca u prvih 15 minuta, koliko gresaka. Ovo ko na terminu kad se prvi put sastane 5 igraca pa ne znaju gdje koji trci.
Kraj balade.

Ajmo dalje.

Jedan prijedlog za Abramovica od mene, ko brat bratu. Nek mu kod potrage trenera glavni i osnovni uslov bude da igra presing. Svaki koji ne igra odmah iskljuciti. A i onaj koji dodje pa nekad u toku mandata prestane, odmah otkaz i novog dovesti koji hoce.

Igramo sve gore i gore. Bolje da ne izlaze na drugo poluvrijeme. Kovačić ono ne može da igra. Ne postojimo nikako.

Sto niste tako za Hazarda govorili sto igra svaku?

Zato što je Hazard u svakom trenutku svoje karijere bio za klasu bolji od svih ostalih u ekipi.

Zato što Hazard nikada nije igrao u sezoni kada 4 mjeseca igraš svaka 3 dana.

Krivi se Werner i treba jer je pao u formi ali hajd molim vas nek mi neko kaze sta je veceras bolji Abraham bio, vise je smetao nego bio od koristi.
  • Autor

Jedina pozitivna (ako ih ima) stvar je što smo loptu u napadu malo spustili ne je ne nabijamo stalno u kazneni (znam da ovo sve prejadno zvuči).

Na momente izgledaju kao da su se tek sastavili kao ekipa, pogotovo ona situacija kada Kai desno ima more prostora a Jamesa nigdje, onda nesporazum Chilly i Mendy...

Kao da ni oni više ne vjeruju jedni u druge, jako mi ovo loše izgleda sa tog nekog aspekta, nema mi uopšte neke hemije u ekipi, kao da svako igra za sebe, niko se ne slaže kako treba... možda su tolike rotacije krive za to pa svako želi da se dokaže, jednostavno ne znam ali ovo sve jako jako loše izgleda... Odoieva sebičnost kod jedine šanse, napadač opet beskoristan itd.

RUDIGER JEDINO STANDARDAN

Kakav im je govor odrzao Lamps na poluvremenu, prste sanse drugo poluvrijeme hahahah

Aj ti kuci zeni na polovku Vlahova moj Lamps, kani se trenerskog posla. Povedi i blentavog Dzodija usput.
Rodzers je ovaj mec mogo da ne sprema, a lampardu da si dao mesec dana da samo ovaj mec sprema ne bi dobili. A to sto Lester izgleda u pozicionoj igri duplo opasniji i to sa nominalno losijim i jeftinijim igracima i da je to deo igre kome najmanje polazu nade dovoljno govori koliko je lampaš ne neznalica nego glup kao lampa.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.