Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage Sevilla FC vs Chelsea FC (2.12) [21:00]

Istaknuti odgovori

CLSevillaChelsea011220.jpg?width=968

Utakmica koja odlučuje ko sa prvog mjesta ide dalje, sve osim poraza nam ide u korist. 

Mislim da Chilly ovu tekmu preskače isto tako i Tammy.

Ako Werner bude igrao od prve, volio bih ga u špicu, također Pulišića od prve minute i Kaia iza napadača da se odmore Mount ili Kova

Meni je Giroud dobar samo protiv ekipa koje se brane, protiv ovakve ekipe kao sto je Sevilja, koja napada, ima male, brze i tehnicki potkovane igrace, on slabo sta ima ponuditi. Ok, ima prednost pri ubacajima, skoku i gradjenju, ali sve ostalo bi ekipa trpila. Niti mozes igrati presing sa njim, niti mozes imati neku kombinatoriku i pas igru, nista.

Odmoriti Wernera, jednostavno mu treba jedan refresh, da bi došao do sviježine, ne mora igrati svaku utakmicu.

Napred Pulisic-Giroud-Odoi, trojka koja može ugroziti Sevillu a isto tako trojka koja treba minute.

Sto se rezultata tiče ne znam sta da očekujem sva tri ishoda su sasvim realna..

Više bih volio da izgubimo nego da odigramo neriješeno. Ko pobijedi danas ima osigurano prvo mjesto jer se gleda međusobni omjer u slučaju istog broja bodova. Ako bude remi, onda će nam i utakmica protiv Krasnodara biti bitna jer ćemo idalje imati otvorenu borbu za prvo mjesto. Ako pobijedimo sigurno smo prvi, ako izgubimo sigurno smo drugi. U takvoj situaciji dobijamo jednu utakmicu koja nam ništa ne znači i u kojoj možemo bez problema izvesti drugu postavu i odmoriti najvažnije igrače. Nadam se da bi ta druga postava uključivala Tomorija, Gilmour i Hudson-Odoija. Tomori mi je posebno važan u toj priči. Raspored do kraja sezone je brutalan i svaka 3-4 dana će se nešto igrati. Bit će sve veća potreba da Silva odmara utakmice i mi moramo imati štopere koji su u formi da uskoče kada je to potrebno. Ako se Tomori pokaže, može se nametnuti kao taj treći. Iako se bojim da je njegova sudbina posudba u Crystal Palace.

Znaci vise bi volio da izgubimo nego neriješeno da odigramo jer time dobijamo jednu nebitnu utakmicu u kojoj bi se Tomori mozda mogao pokazati i time rizikovati potencijalno tezeg protivnika nego da igramo jos jednu "bitnu" protiv realno slabog Krasnodara? Svaka cast za razmisljanje.

Vise bi volio prvo mjesto u grupi i lakseg protivnika nego da da sansu momcima iz drugog plana tu jednu utakmicu, realno.

Znaci vise bi volio da izgubimo nego neriješeno da odigramo jer time dobijamo jednu nebitnu utakmicu u kojoj bi se Tomori mozda mogao pokazati i time rizikovati potencijalno tezeg protivnika nego da igramo jos jednu "bitnu" protiv realno slabog Krasnodara? Svaka cast za razmisljanje.

Da

Liga mi je najbitnije takmičenje i najviše na to mislim, a bio prvi ili drugi u grupi je manje-više svejedno kada se pogledaju potencijalni protivnici.

Ako kepa dobije minute odo na kladzu da uplatim da primamo 3+ gola. Sigurica ko vrata.
Nadam se da lamps nije fijuknuo toliko da ga stavlja na gol. Ako ga stavi, onda ga treba poslati na pregled ko doktora.
Vjerojatno odmara, reka je na presici da će dat šansu nekim koji su manje igrali dosad...
Kakvu sirinu imamo covjece.
Protiv tottenhama bili samo kova i golman u prvih 11 od ovih danas.

Pulisic jos sat da se ne oklizne i pocinje utakmicu

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.