Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage Sevilla FC vs Chelsea FC (2.12) [21:00]

Istaknuti odgovori

Ne znam zasto je ubacio Wernera pei rezultatu 4 : 0, mogao je vala i Abraham, Werneru bi vise prijao odmor.

Sta reci za Girouda, klasa je vjecna.
Rutinska pobjeda na kraju protiv mora se reci oslabljene Seville, osigurano prvo mjesto, povratak Gilmoura, clean sheat... lijepa noc za navijace plavaca.

Gilmour ide da se popuni klupa, u Ligi Prvaka moze vise. Ne vjerujem da ce ga staviti osim ako ne bude 4-0 za nekoga

Tačno je tako i bilo

Ne znam zasto je ubacio Wernera pei rezultatu 4 : 0, mogao je vala i Abraham, Werneru bi vise prijao odmor.

Mogao je i Kepu u napad pri tom rezultatu, da zabije za samopouzadnje

Ne možeš imati kombinatoriku sa Giroudom?

Ipak mozes :D

Salu na stranu, hvalii sam ja Zironju uvijek, majstor je u 26m i to samo takav. Taj skoro pa ne masa kada mu se ukazr prilika. Prva dva gola majsorstvo samo takvo, treci je njemu zicer.

Svaka cast za komplet ekipu. Oslabljena je bila Sevilja ali i mi smo bili oslabljeni, barem na papiru nama ovo nije najjaca postava, pogotovo odbrana.

Cestitke, uzivao sam u mecu.
Abrahama nek je stid da Ziru vise i bolje presing odigra sa 30 i kojom kukom na ledjima.

Drugo pohvale ekipi, takticki i trkacki je ovo jako ozbiljno izgledalo. Svidja mi se sto znaju kad treba kolektivno krenuti u presing, a ne da jedan vuce a drugi okolo hodaju i gledaju. Iz toga je rezultiralo i par zicera.

Havertz i Pulisic ce morati biti neizostavni dio prvih 11 jer vidi se klasa, samo i dalje obojica hvataju formu. Kova je opet bio strasan u oba pravca, jednom je samo napravio glup faul.

I na kraju sve cestitke Ziruu za ovu partiju, i generalno za njegov odnos prema plavom dresu. Nije mi bio drag kad je dolazio, mislim da i nije neki bas vrhunski centarfor ali je covjek teski profesionalac, primjer svima kako se bori za svoje mjesto. Trenutno je zasluzio ispred Abrahama i Wernera da starta.
Ja mislim da je diablo na aparatima nakon ovakve predstave Zirua. Zamislite samo da Abraham dao 4 gola, poplava sperme bi ovdje bila ...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.