Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, FK Krasnodar vs Chelsea (28. 10. '20 19:55)

Istaknuti odgovori

Sasvim kvalitetna postava, CHO starta, Rudiger nasao svoje mjesto, tu je i Kovacic. Trebali bi dobiti ovo.
Drago mi je da je Kante na klupi veceras. Mozda je i Werner trebao odmoriti ali okej
  • Odgovori 61
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Postava okej osim naravno smeća na stoperu koji je opet ispred Tomoria, momka koji odigra vrhunski kad kod jedan od dva Lampardova smećara i kurčevi od stopera zaseru, mogao mu je i traku dati jebo ga on usta.

Odmaraju Reece i Kante, to je ok.

Hudson Odoi napokon lijevo ako veceras ne odogra vrhunski nece nikad.

Zao mi je sto ovoliko kida Wernera i Kaia samo da bi zabili po gol ovde i odigrali dobro, skontao Lampard da bi protiv prosjecne uz to oslabljene ekipe mogao mall i u napadu da pogura pa haj neka zabiku oni nesto.

Al smo proigrali kako je kovacic u sastavu.

Jos jorginha zamjenit kanteom ima da meljemo protivnike

Bas prodisao vezni red hahah
Nama ni Xavi i Iniesta ne bi pomogli, ovo je ocaj
Jedini problem u svemu ovome je Lampard. Nije jorginho, kovacic, kante il neko drugi.

Ako od ovih igraca ne mozes napravit ekipu da igra fudbala poseri se na svoju licencu

Citam komentare fali nam veznjak da poveze redove. Mogao je gospodin dovest da mu je trebalo. Doveo napadace, krila, ofanzivne vezne, stopere, bekove, golmana. Samo jednu poziciju nije a i da jest, isto bi se igralo. Ispade citam tim trebao dovest
Na kraju ubjedljiva pobjeda ali ko je gledao utakmicu zna da je to daleko od rutinske pobjede.
Mucno, sporo, dosadno i bezidejno. Valjda nisam zaboravio neki epitet.

Kako je lijepo kad ti s klupe udju igraci koji mogu napraviti razliku, bas ugodna promjena za razliku od prosle sezone.
Tako je majku mu jebem, poslusaj me brate Lamparde

Tako se igra, izbacuj Jorginha drkadziju, idemo malo fudbal igrati konacno. Odlicno kako je Kante usao, brze lopta ide 10x a nazad nema prolaza, ovi nisu prismrdili golu zadnjih 20 min.
Plus sa dvije osmice, Mount radi dosta, trci, bori se, presing odmah 3x bolji a naprijed Pulisic dere.

Na to sve Werner demonstrirao izvodjenje penala
Tako je Pulisicu, zavuci ga i ti.. Bravo momci, tako se igra, konacno malo fudbala nakon 2 i po utakmice patnje, pa taman i protiv ovih Rusa. Hvala Bogu
I u drugoj polovici prvog poluvremena smo bili bolji kao i u drugom. Nema to plaho veze sa nasim veznim redom al svejedno nadju nacim da okrive nekog. Wisey Frelu soxx Kovu.

Malo popravili dojam zadnjih 10 minuta, ali osim rezultata ne mozemo nicim biti zadovoljni.

Zivi bili pa vidjeli ima li, prijatelju moj.

Samo ova formacija, Kante nazad i dosta trke u sredini ostalih momaka, to je recept za dobar fudbal. 

Kova jest malo losije startao sezonu, trazi jos uvijek formu ali zna se dobro ko je najveci kocnicar ove ekipe.

Ma niko nista dok Pulisic nije usao, sve nesto naokolo. I havertz postao jednodimenzionalan sa svojim pasovima desno od sebe. Idemo u kontru Werner i Odoi lijevo, Ziyech kasni desno, like ceka Ziyecha. Jorginha nema potrebe vise prozivat ko nije dosad vidio nece nikad ni vidjet. Mendy dobar,siguran.

Sto se tice taktickog dijela Lampard posalje 11 igraca na teren i in sha Allah. Ne znam kako se zove ona stranica gdje ima full snimak utakmica, uglavnom negdje oko 67. minute na desnoj autliniji Azpi,Ziyech,Werner i Havertz na po metra jedni od drugih, muka za gledat.
Preslikana utakmica protiv CP.

Wisey dragi da smo igrali sa 10 igraca, ove smo trebali razbiti.
Nisam neki fan jorgingha al ovdje jedina kocnica je lampardova taktika/sistem/plan, nazovimo kako god, ako postoji.

Bari ne blatim kovu nego izasla trojica igraca, jedino se blati jorg, kao kako je on izaso proigrali smo, a tri izmjene napravili.
Ma ovim nije bilo pola ekipe plus samo 5 igraca na klupi, treba li bi pobijediti sa rezervnim sastavom.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.