Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, FK Krasnodar vs Chelsea (28. 10. '20 19:55)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 61
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Razumijem te soxx i apsolutno se slazem s tobom. Kao treba Kova da starta, jebe me treneru sve sto ne igra. Lik starta i nista novo ne donese. Vec u par navrata sam pisao dezurni krivac i to ti je. Veceras je karina bio, realno. Ali nervira sto poslije svake utakmice, nebitno kako odigrao 'pass master' se proziva a ostalima se gleda kroz prste.
Frank Lampard: "Jorginho je u karijeri zabilježio nevjerovatnu uspješnu stopu izvođenja penala u Chelseaju i njegovoj karijeri. Možete promašiti jedan ili dva penala kada zabijete ovoliko puno. Werner je dobar igrač, ima i drugih, znamo to. Razgovaraćemo o tome.."

"Gol Hudsona-Odoija će dobro uticati na njegovo samopouzdanje, bilo je stvari koje su mi se svidjele u njegovoj današnjoj igri."

"Veoma sam zadovoljan sa učinkom Zoume i Rudigera. Oni mogu biti zasluženi za nastup zajedno sa ostalim igračima. Posljednjih sedmica nisam sumnjao u Tonija i njegovu profesionalnost."

"Ovo je bio prvi put da je Ziyech bio sposoban za početak i želio ga je privesti kraju. Dobio je zaslužen gol i napadači su dali dobar doprinos."

"Ziyechov učinak je bio vrlo, vrlo dobar i znao sam da dovodim igrača visokog kvaliteta, što je i pokazao večeras."

"Sretan sam zbog Romana Abramovicha što je bio prisutan na utakmici i što je vidio pobjedu u svojoj zemlji, uvijek osjećam podršku vlasnika."
Evo pogledao snimku utakmice, bio sam na nekom druženju, pogledam rezultat super bit će užitak pogledat malo neke igre od nas makar i protiv ovih bogalja. Sad pogledao i ono bezveze, nikakav napredak ne vidim još.
Azpilicueta ne treba više igrati što se mene tiče osim kada odmaramo reecea, lik je baš jako loš i limitiran.
Već ranije sam rekao da treba pokušati sa dvije osmice u vidu Havertza i Mounta, te Kanteom iza njih. To je večeras bilo u zadnjih 20ak minuta i bili smo totalno druga ekipa.

Nista, samo tako nastaviti već od subote. Sama igra je bolja a i igračima više lezi, narocito Mountu, koji je prejak na toj poziciji, a vjerujem i Havertz. Kova ih može mijenjati, Jorginho ponekad Kantea i to je to.

Naprijed imamo 3 krila, svi su dobri i svi treba da igraju.

Moram jos dodati, najvise gotivim Ziyecha i možda sam subjektivan, ali kada udje u formu, mislim da ce biti naš najbolji igrač. Madjionicar je.

Bome meni ništa ne znači što su obogaljeni Krasondar uzeli, ovo je i dalje negledljivo koliko je sve na mišiće.

Normalno da su u grču da ne prime gol nakon prošle sezone, i nakon WBA i Southamptona... Zato je dobro da smo uspjeli naredat par clean sheetova, da se vrati samopouzdanje a vjerujem da će i sigurnost Mendy pomoć. Za igrat dobar napad igrači moraju imati sigurnost u obranu.

Već ranije sam rekao da treba pokušati sa dvije osmice u vidu Havertza i Mounta, te Kanteom iza njih. To je večeras bilo u zadnjih 20ak minuta i bili smo totalno druga ekipa.

Nista, samo tako nastaviti već od subote. Sama igra je bolja a i igračima više lezi, narocito Mountu, koji je prejak na toj poziciji, a vjerujem i Havertz. Kova ih može mijenjati, Jorginho ponekad Kantea i to je to.

Samo što ako budu igrali npr. Havertz, Mount i Jorginho to je 2 gola u našoj mreži sigurno. Mislim da Kante jedini u ekipi može održati odbranu sa ovih 5 igrača ispred sebe.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.