Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea FC vs Sevilla FC (20. 10. '20 21:00)

Istaknuti odgovori

Zavisi kako bi pobjedili. Ne bih volio onako dosadnu utakmicu kao protiv CP, ali bih volio da zadrzimo clean sheet ili cak i 1 gol da primimo al ne amaterski. Igra prema naprijed kao protiv Sotona u prvom poluvremenu, mozda malo opreznije zbog odbrane. Rezultat 2-1, 3-1 bi bio zadovoljavajući.Sve vise od jednog gola primljenog bi me ispizdilo opet.

Sta ja znam, volio bih da pobjedimo 5:3, jebat ga, dobra utakmica a opet pobjedili.

• Odgovori 71
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bi bila dobra tekma, ali mi ne bi ulijevalo bilo kakvu nadu da Lampard može da popravi odbranu i da u konačnici nas odvede do nekog ozbiljnog trofeja.

Ne znam, ali sam 99% siguran da nece nastupiti, lakša je povreda u pitanju.I Pulisic i Ziyech su trenirali pa nisu igrali.Lampard je rekao da mu treba sedmica ili dvije da se vrati i nakon što se pojavila vijest da je spreman brzo je demantovana.

Da se demantujem, prema Matt Law ipak će Mendy biti u startnih 11. Vjerovatno ovo što je diablo reko

Mozda samo Kovacic umjesto Jorginha i Ziyech umjesto Mounta i najjaca postava. Al i ovako je jaka, barem na papiru. 

Svakako da je Ziyech ispred Mounta, ali ocigledno nije spreman za 90, pa je samo na klupi.

Isto tako svi bi voljeli Odoia na krilu umjesto Mounta, ali Lampard je tvrdoglaviji od Mourinha. Tako da, nista od toga.
Uz duzno postovanje Lampardu i sve sto je uradio za klub, al ovoliko preseravanje nisam vidio u svom zivotu. Ne znam jel mi vise zalosno ili drago sto cu ovo reci al Lampard je zrel za otkaza. Ako nista da nas postedi zivaca i svega jer ovo postaje sve samo ne ozbiljna prica...
Ne ocekujem apsolutno nista, bit ce sta bude. Moja ocekivanja ce doc kad se bude znalo ko pije a ko placa. Treba se znat ko su nasi prvotimci. Smorila me ova igra toplo hladno...
Ako izgubimo krivci su jorginho i mount. Nek se unaprijed zna.
Postava je OK samo da je jbni Pulisic lijevo

Zijo nije spreman za starta, odoi truba. Al gurni mounta desno makar
Može se oporaviti najbolje krilo svijeta a ne Ziyech on bi jos uvijek gurao Mounta na tu poziciju, prosto se vidi da ne bira način da bi ugurao Mounta u prvu postavu, a Ziyech i Odoi neka sjede na klupi koji će nam kurac dva krilna igrača u postavi. Lično nemam nista protiv Mounta ali momak nije za tu poziciju sta se mora desiti da bi to naš strucnjak shvatio..
Igramo duge lopte na Havertza nije na Girouda više, de Lamparde ba sam otiđi, samo se sramoti..

De ba Wisey ne seri zivota ti vise, postajes dosadan covjek je pogrijesio sprijecio kontru i zasluzeno dobio zuti. Nigdje ne vidjeh da si prosli put pohvalio ga za maestralnu asistenciju, ovde su neki igraci zasticeni a imamo dezurne krivce a ti prednjacis po tom pitanju. Veci je problem bezidejna igra.

Branimo se protiv Seville na domaćem terenu, sa ovakvim pristupom će se teško do prvog mjesta u grupi.

Kovačić mora započeti drugo poluvrijeme umjesto Jorginha. Zašto?

1. Sljedeći put kad Jorginho ružno pogleda protivnika dobit će crveni karton

2. Nedostaje nam igrač koji može iznijeti loptu sa svoje polovine na protivničku

3. Imali smo samo jednu sekvencu od minute sa loptom u posjedu, to možemo i bez njega

Dali smo im loptu, svjesno ili ne. Srećom pa ni oni ne znaju šta će sa njom da rade. Sve vrijeme rade jedno te isto. Optereti stranu sa krilom, bekom i trećim veznjakom, pošalji im dijagonalu i zabij se u Jamesa. Reece inače naš najbolji igrač u prvom poluvremenu. Zaprijetili su nam 2 puta. Jednom jer se lopta odbila od Zoume pa je bilo opasno, drugi put jer je Zouma traljavo intervenisao. Werner poluvrijeme u stilu Batshuayia, mora puno bolje.

Demonstracija nemoci, izvedes najaci tim i dodje sevilja koja te ubije u pojam. Kako skrkati 250milki u tim da bi izgubio i ono sto si imao od igre. Lampse idi ti blago meni pohadjaj jos neki semestar ali u nekom lejton orijentu.

De ba Wisey ne seri zivota ti vise, postajes dosadan covjek je pogrijesio sprijecio kontru i zasluzeno dobio zuti. Nigdje ne vidjeh da si prosli put pohvalio ga za maestralnu asistenciju, ovde su neki igraci zasticeni a imamo dezurne krivce a ti prednjacis po tom pitanju. Veci je problem bezidejna igra.

Hajd da je iko drugi to napisao al ti Zemo seres 7 godina po jednom igracu kako god odigra i onda lafo trazis objektivnosti.

Naprijed bezidejni, posjed prepusten Sevilli, nadam se svjesno. Nisu ni oni stvorili Bogzna sta iz tog posjeda, dvije prilike samo i to na na nase greske. Pred kraj poluvremena samo kao nesto proigrali... nadam se da ce nastaviti u tom pravcu

Hajd da je iko drugi to napisao al ti Zemo seres 7 godina po jednom igracu kako god odigra i onda lafo trazis objektivnosti.

Kojem igracu?Kad su svi kritikovali Ramiresa ti si ga branio, Pedro najbolje partije pruzao nigdje te nije bilo a dezurni si da ga kritikujes, Azpilicueta se 2 sezone razvlacio ko macka cijelu sezonu zajebo a ti si ga branio cijelu tu sezonu i trazis meni da budem objektivan, hajd molim te.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.