Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea FC vs Sevilla FC (20. 10. '20 21:00)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 71
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prvo kolo protiv četvrtog tima Španije na Stamfordu, poznato?

Očekujem da James, Tomori i Kovačić zaigraju od prve minute u odnosu na tim protiv Southamptona i da imamo dvojicu iz sljedećeg skupa igrača: {Pulišić, Ziyech, Hudson-Odoi}.

Kakav ishod ocekujete? Sevilja od zadnjih 26 meceva ima samo 2 poraza, jedan od Bayerna u produzecima a drugi juce sa 10 igraca. Lopategi ih je lijepo poslozio ali mislim da smo ipak kvalitetniji od njih. Mi cemo zabiti sigurno makar 2 gola, e sad, da li cemo primiti toliko ili vise ce i odluciti ovaj ishod.

Vidjet cemo, ne bih volio vidjeti samo da zabijemo pa da se branimo ko pickice.
  • Autor

Samo se nadam da se vraćaju Mendy i Silva. U suprotnom imat' ćemo velikih problema.

Mendy propusta i ovu, 3 komada u nasoj mrezi 1 u njihovoj.
Sastav: Caballero,Mount(RWB) Azpi,Silva,Zouma, Chilwell, Žorginjo i Kova, Pulisic,Ziyech i Werner.

Kvalitetniji smo, ali igramo protiv sistemski bolje poslozenije ekipe od nas tako da ne znam sta da ovdje ocekujem. 

Samo da ne bude opet Mount na krilu pored zdravih krila i bit cu zadovoljan.

Sevilla igra bolji fudbal od nas, oni su kvalitetnija ekipa iako po imenima se nebi reklo.

Ne ocekujem puno od utakmice, narocito ne nakon ovih kikseva u ligi.
Mendy

James.....Zouma...Silva...Chilwel

Kante....Jorginho

Zyech.....Havetz.....Pulisic

Werner

To je ta postava rekao bih samo izbaci haverca ubaci mounta umjesto njega, i dole azpi umjesto jamesa i kristensen umjesto zume. i to je to

https://www.youtube.com/watch?v=KpQAdtO93jY&feature=emb_title

Na 16:45 se vidi da je Mendy spreman.

Opet ponavljam ne igra Mendy...
The footage from training already looked promising but I have been told that Edouard Mendy IS in the #CFC squad to face Sevilla on Tuesday night.
I reported the Sevilla game was the target when he first sustained a thigh injury while away with Senegal earlier this month.

Zvucis kao diablo, znas li sta je jeo Mendy? :P

Ne znam, ali sam 99% siguran da nece nastupiti, lakša je povreda u pitanju.I Pulisic i Ziyech su trenirali pa nisu igrali.Lampard je rekao da mu treba sedmica ili dvije da se vrati i nakon što se pojavila vijest da je spreman brzo je demantovana.

Ne znam, ali sam 99% siguran da nece nastupiti, lakša je povreda u pitanju.I Pulisic i Ziyech su trenirali pa nisu igrali.Lampard je rekao da mu treba sedmica ili dvije da se vrati i nakon što se pojavila vijest da je spreman brzo je demantovana.

Bil ti dalo nade da pobjedimo Sevilju veceras? Znam da ne znaci jedna utakmica nista, ali i prosle godine imali smo dobrih partija protiv jacih klubova. Samo pitam...

Bil ti dalo nade da pobjedimo Sevilju veceras? Znam da ne znaci jedna utakmica nista, ali i prosle godine imali smo dobrih partija protiv jacih klubova. Samo pitam...

Zavisi kako bi pobjedili. Ne bih volio onako dosadnu utakmicu kao protiv CP, ali bih volio da zadrzimo clean sheet ili cak i 1 gol da primimo al ne amaterski. Igra prema naprijed kao protiv Sotona u prvom poluvremenu, mozda malo opreznije zbog odbrane. Rezultat 2-1, 3-1 bi bio zadovoljavajući.Sve vise od jednog gola primljenog bi me ispizdilo opet.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.