Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Piazon (2011-2021, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1336984637' post='48443']

zao mi je sto nije mladic dobio priliku, ali kako mi se cini ovo ubacivanje Torresa i Drogbe mi nekako mirise na to da je RDM htio vidjet kako bi to s njima dvojicom u prvih 11 funkcioniralo i da je ovo bila proba za finale LP...
[/quote]
Dobro zboris . ;)
  • Odgovori 626
  • Pregledi 52,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[url="http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-midfielder-doesn-t-want-to-go-anywhere-next-season-and-is"]http://sportwitness.ning.com/forum/topics/chelsea-midfielder-doesn-t-want-to-go-anywhere-next-season-and-is[/url]
Jos kad bi tu bilo 10% istine...
Ogroman talenat kao i mnogi u našoj akademiji: Davila, Lukaku, Feruz i mnogi drugi nadam se da će barem dobiti priliku da pokaže ono šta zna, a zna puno :D
EPPP liga za omladince sledece godine, tako da ce morati da ostane. Pozajmice kao do sada su stvar prosloti.
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338993863' post='56886']
On mora da zaigra iduće sezone, ali ako dođe debil Dembele, bojim se da neće, a i ovako teško uz ovu politiku.
[/quote]

Znas da te volim ali ne mogu vjerovat da si posisao ovu pricu s Dembele-om... xD
Ovaj momak sljedece sezone samo mozda debituje. Ono necemo ga vidjeti puno.. Mozda u kupu na klupi pa dobije par minuta.. Moje misljenje
  • 4 sedmice kasnije...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1341521772' post='62994']
I njegova je tema prebačena u Prvi tim jer će prema svim najavama biti dio njega.
[/quote]

Sjećam se kako sam jedan jedini put prošle sezone bio ljut na Roberta Di Mattea. Bila je to utakmica protiv Blackburna čini mi se, zadnja u prvenstvu, nikakva značaja nije bilo. Svi smo očekivali Lucasov nastup al ga nismo dočekali.

Nadat nam je se samo da ćemo ga u godini dana ispred nas gledati više puta, sezona je duga, utakmica je puno, natjecanja je također puno i ja bih mu davao redovito šansu ( bar ) u domaćim kupovima.
Ako ne bude kakva posudba sljedeće sezone, čisto sumnjam da će dobiti priliku za igru. Stvarno paklenu konkurenciju ima.

Ali opet nikad se ne zna, možda mu i ukažu povjerenje u nekim utakmicama, mada mala je vjerovatnoća.
Izjava ovog mladog igrača - [i]Sky Sports[/i]

[i]"Nadam se da ću biti u glavnoj grupi,[/i]trenirati sa njima svakog dana i možda imati šansu da odigram koju utakmicu"

Piazon je zadovoljan svojom brzom adaptacijom na život u Čelziju i ne žali za tim što je put Evrope krenuo kao veoma mlad igrač.

"Ne,ja sam oduvek sanjao da igram u Evropi,prvenstveno u Engleskoj,tako da sam veoma srećan"

"To je veliki izazov,oduvek sam sanjao da igram za Čelzi,tako da sad ostvarujem taj san"

"Bila je to u početku čudna adaptacija ali sad je sve u redu. Volim London,on je prelep i interesantan.

Piazon priznaje na kraju da će biti teško za Čelzi da se domogne titule sledeće sezone i iščekuje uobičajnu borbu za vrh tabele.
Očigledno da uprava ne vjeruje u njega i očigledno neće dobiti šansu u skorije vrijeme iako je bio naš najbolji mladi igrač prethodne sezone. Odlazak na posudbu je i više nego realna stvar što se njega tiče.
Pokazatelj ovoga što sam gore naveo je to da imamo na toj poziciji Hazarda, Marina, de Bruynea, čak su polušali dovesti Shurrlea.
http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120717/top-10-teens-featuring-barcelona-liverpool-chelsea-and-more-future-stars-176758

Nas Lucas kao jedan od bisera Evropskog fudbala...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342533990' post='64814']
[url="http://www.talksport.co.uk/magazine/features/120717/top-10-teens-featuring-barcelona-liverpool-chelsea-and-more-future-stars-176758"]http://www.talksport...re-stars-176758[/url]

Nas Lucas kao jedan od bisera Evropskog fudbala...
[/quote]
Samo da on uspije u Chelsea-u . Ovo do sada nije obecavajuce .
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1342614591' post='65082']
[/quote]
Čuj nije obećavajuće ?
Mali za pola godine osvojio Youth POTY, ide sa prvim timom na predsezonu, trenira sa velikim momcima, dosta je eksponiran u Chelseaju. On mora uspjeti.
[quote name='Blues_95' timestamp='1342614591' post='65082']
[/quote]

Uspjet će. Samo polako. Momku je 18 godina, već prošle sezone se našao na klupi prvog tima, jedina šteta što ga Robbie nije ubacio u igru, ali su pokazali da računaju na njega i imaju ga u vidu. Mišljenja sam da će naredne sezone 5-10 puta nastupit za seniorski tim, ako ništa u kup-utakmicama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.