Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Piazon (2011-2021, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 626
  • Pregledi 52,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni je slatka ;) Ne bih joj felera uzeo, definitivno .

Nego, Lucas zabi protiv Parižana, fino Bgm. Dobre su mu kretnje, te pasovi, vidi se da ima talenta ;)
  • 2 sedmice kasnije...
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8uyb0kGwT1r6zrjfo1_1280.jpg[/img]
Nevjerovatno lici na Kaku . I izgledom ali i igrom .
Zanima me što će s njim biti. Mislim da zaslužuje bar na klupi da bude i da dobija povremeno priliku umjesto Mate. Vjerujem u njega i mislim da nije za posudbe. On je prerastao to. Dovoljno je dobar za Chelseaja. Pokazao je znanje i na pripremama.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345321495' post='71745']
Zanima me što će s njim biti. Mislim da zaslužuje bar na klupi da bude i da dobija povremeno priliku umjesto Mate. Vjerujem u njega i mislim da nije za posudbe. On je prerastao to. Dovoljno je dobar za Chelseaja. Pokazao je znanje i na pripremama.
[/quote]

Kada do sada nije otisao na pozajmicu, ne verujem da ce uopste ici.
Decko je jedan od najtalentovanijih igraca sveta, njegovog uzrasta. Takav dar se mora iskoristiti. U suprotnom celu upravu obesiti na Trafalgar...
piazona treba gurnuti u vatru ove sezona kao sto je slucaj sa oscarom u prvoj tekmi protiv wigana. jedina je razlika sto je lucas placen 7 a oscar 30-tak milki pa ce se forsirat oscar, medutim piazon nimalo ne zaostaje. utakmice carling kupa su mu osigurane a tokom premiershipa neka bude na klupi i davat mu zadnjih pola sata kada rezultat bude rijesen. on nece propast nema teoretske sanse. prije ce carrol postat najbolji strijelac lige nego piazon propast
[quote name='MarioM27' timestamp='1345630252' post='72715']
piazona treba gurnuti u vatru ove sezona kao sto je slucaj sa oscarom u prvoj tekmi protiv wigana. jedina je razlika sto je lucas placen 7 a oscar 30-tak milki pa ce se forsirat oscar, medutim piazon nimalo ne zaostaje. utakmice carling kupa su mu osigurane a tokom premiershipa neka bude na klupi i davat mu zadnjih pola sata kada rezultat bude rijesen. on nece propast nema teoretske sanse. prije ce carrol postat najbolji strijelac lige nego piazon propast
[/quote]

prijatelju mislim da si u krivu jer da Piazon i nešto valja poveli bi ga na OI kao rezervi barem..nemožeš usporediti Oscara koji je koliko toliko napredovao na brazilskim pašnjacima ...Oscar je potkovan sada se mora samo malo prilagoditi malo po malo što RDM i radi ,polako ali sigurno i sve će doći na svoje od ovog se Piazon ne očekuje puno ,biti će u rangu Kakute dalje od njega neće moći jer je konkurencija strašno prevelika.
[quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346096367' post='74552']
prijatelju mislim da si u krivu jer da Piazon i nešto valja poveli bi ga na OI kao rezervi barem..nemožeš usporediti Oscara koji je koliko toliko napredovao na brazilskim pašnjacima ...Oscar je potkovan sada se mora samo malo prilagoditi malo po malo što RDM i radi ,polako ali sigurno i sve će doći na svoje od ovog se Piazon ne očekuje puno ,biti će u rangu Kakute dalje od njega neće moći jer je konkurencija strašno prevelika.
[/quote]

Položio si.
Od čovjeka koji je proglašen najboljim mladim igračem Chelseaja se ne očekuje da napravi velike stvari u tom istom Chelseaju jer je konkurencija strašno prevelika. Interesting ;)
[/quote]

Koliko si ti puta gledao Piazona ?!
Kao što @MarioM27 napisao poviše, njegov je CC, i na onom svj. klupskom(ne znam kakvog su intenziteta te utakmice to nisam pratio, i koliko ćemo uopće odigrati utakmica tamo 3-4) ak dobije koju priliku, a u PL <10 nastupa, jer konkurencija je...... @-) , bar u ovoj sezoni od njega ne očekujem ništa posebno
Ja mislim da on uopste nece igrati u PL,mozda na kraju sezone..On ce igrati za U21 tim i eventulno ponekad u kupovima...
[/quote]

ha ha ha ha ha , pa momak je strasan igrac njemu je 18 godina bolan a kida prevaziso je svoje vrsnjake davno , zaboravi za njega dodji za 2-3 godine i zahvaljuj se Bogu sto ces u ekipi imat ovakvog igraca...
jedva cekam FA cup, Carling cup, Liga prvaka protiv slabijih ekipa u grupnoj fazi... mislim da bi u tim natjecanjima mogao dobit solidnu minutazu... treba njega u vatru gurat... predobar igrac... pokazao je svoju kvalitetu u predsezoni...
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/08/29/3337821/classy-piazon-proves-he-is-ready-to-make-first-team-breakthrough-
Oke i bolje je za ovaj klub da on bude što bolji i da jača konkuranciju u veznome redu ,ali što je sa Kakutom igrač je driblao ,okretao sve moguće igrače i puf završiti će u jednome Dijonu.Puno je bilo Brazilaca koji su ostali vječni talenti ,ja se nadam da on može uspijeti u svojoj karijeri i postati važna karika u Chelseau ali postati prvotimac kraj Oscara,Edena,Marina,Mosesa,Sturridga,Mate ??
[quote name='Caeruleus' timestamp='1346522141' post='76458']
Mislim da bi on bio idealan umjesto Mate sljedeće dvije utakmice. Momak razvaljuje u U21 timu, dao dva gola danas.
[/quote]

Bog te cuo, posto je Robbie cini mi se nagluv na to uvo :D
Bilo bi to sjajno vidjeti naravno, ali šansi zada se to dogodi gotovo pa i nema. Vjerojatno će protiv Stokea i QPR-a, ukoliko Mata bude odmaran, veza izgledati ovako nekako..:

-------Mikel------Meireles-----

---Danny-----Hazard-----Marin---

..uz naravno ( bar se nadam ) ulaske Victora i Oscara.

Piazon u prvom sastavu je sjajna ideja, ali eto opet kažem, ne vjerujem previše da će nam se želja i ostvariti.
gledao sam danas u21 protiv wolvesa, moram priznat da je piazon ne jednu nego 3 klase bolji od svih ostalih na terenu. dribling, pass, kontrola lopte, kretanje....odusevio me. nastavi li ovako, zasluzio je da odigra par tekmi za prvi team bez dvojbe
  • 3 sedmice kasnije...
Nije ga bilo u sastavu u jučerašnjem remiju rezervi sa Crystal Palaceom što znači samo jednu stvar: večeras minutaža sa Piazona. Odlične vijesti ! :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.