Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 1/16 Round - Chelsea vs Barnsley (H) [23.09.2020. 20:45h]

Golmani 7 članova je glasalo

1. 1.

• Kepa Arrizabalaga
      28%
      2
    • Wilfredo Caballero
      57%
      4
    • Edouard Mendy
      14%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Braniće ovo Caballero jer je kup, a kontam i posljednja mu je šansa. Kasnije će ligaške vjerovatno Mendy početi i to je sve od Caballera. Ostalo kao da je bitno, utisak mi sigurno neće popraviti kako god odigrali ovo jer su na zadnje dvije u potpunosti srozlazi ugled u mojim očima.

Fazon veliki bi bio, da veceras Mount igra desetku a Havertz krilo 🤣 i sto je najgore to je vrlo moguce.

Ne igra mount nebitne utakmice

Protiv wba je opet tu
Kapiten buduci

Kažem ti ja, igra babuka dok mu neko noge ne polomi, a itad bi se naÅ¡ao na klupi. 

evo valjda i postave 

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1308825052616568836/photo/1

Al zasto gura Odoija stalno na desno krilo majku mu.. Momak je uvijek bio najopasniji na lijevoj strani, odigrao par tekmi pod Sarrijem desno jer pusac nije imao pojma. Ne kontam ove trenere, zar ne znaju ti iz akademije (Morris kid i onaj drugi) da je Odoi lijevo krilo??

Al zasto gura Odoija stalno na desno krilo majku mu.. Momak je uvijek bio najopasniji na lijevoj strani, odigrao par tekmi pod Sarrijem desno jer pusac nije imao pojma. Ne kontam ove trenere, zar ne znaju ti iz akademije (Morris kid i onaj drugi) da je Odoi lijevo krilo??

ko ce onda desno, da nece mount :P
Dobro otvoreno poluvrijeme, da nije Cabalera sigurno bi primili neki pogodak.
Kai, Barkley dobri.

Barkley,Kai,Kova odlično odigrali. 

CHOsen ne može zabiti 1v1 Barnsleyu da ga zabije boljim ekipama. Mount dijeli dobre lopte na sve strane, vrlo često ne našim igračima, ali ajde imao je jednu i za Kaija.

Tammy, trudi se, zabio gol inače niÅ¡ta posebno. 

Barkley kita, nece odbranu da igra nikako. Sreca Dzoni Sins raspolozen veceras, jer ljudi su imali 3-4 odlicne sanse.

Naprijed Tammy igra dobro, pokazuje da bi ga trebao vratiti Lampard medju 11 umjesto sto forsira vezne igrace u spicu.

Lepo sve, sad samo da se prenese sve na PL i da dočekamo da svi budu spremni za utakmice.

Dobra igra nema Å¡ta, jeste problem Å¡to su stvorili puno prilika, ali mnoge od tih prilika i nisu bile neÅ¡to. Mount puno bolji u drugom fina proigravanja, Hudson odoi bolji ali niÅ¡ta vrijedno hvale.  Kai oÅ¡tećen za dvije asistencije možda i viÅ¡e, nisam gledo početak drugog. 

Ja bih gurnuo Tammya i Barkleya u prvu protiv WBA. Onog Barkleya iz prvog poluvremena doduÅ¡e, al svakako mislim da možemo viÅ¡e Å¡tete nanijeti WBA sa trojcem Kante,Kova i Barkley. 

Ovi iz zadnje linije Barnsleya ne znaju kud udaraju, te gube lopte u zadnjoj liniji, dodaju našima i slično, užas. I dalje smatram da smo loši što se tiče taktičke postavke, igrači manje više, ali evo protiv Brightona smo bili gori tim, protiv Liverpoola da ne govorim, a ovu utakmicu smo krenuli tako da su ovi igrali skoro kao i mi dok se na sreću nisu počeli gubiti jer su jelte tim koji bi da nije Wigana i cirkusa bio trećeligaš.

Dobre stvari su što smo vidjeli Silvu, Kaia koji igra dobro, Chilwella i brdo golova.

Loša stvar je što se vidi da je Odoi u potpunosti van ritma, ali je to i za očekivati s obzirom da mu se šansa daje svake prestupne.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.