Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup - 1/16 Round - Chelsea vs Barnsley (H) [23.09.2020. 20:45h]

Golmani 7 članova je glasalo

1. 1.

• Kepa Arrizabalaga
      28%
      2
    • Wilfredo Caballero
      57%
      4
    • Edouard Mendy
      14%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Avanturu u EFL/Liga/Carabao Kupu započinjemo ove srijede u trećoj rundi, tj. 1/16 finala. Protivnik je Barnsley koji se takmiči u Championshipu i nakon 2 kola ima 2 poraza bez ijednog datog gola. Ova utakmica dolazi u idealnom trenutku, jer nakon poraza od Liverpoola imamo priliku da se podignemo laganom i ubjedljivom pobjedom. Moja jedina očekivanja kada je ova utakmica u pitanju je da izvedemo drugu postavu, tačnije igrače koji nisu imali veliku minutažu u prva dva kola. Stvarno ne znam kakva je situacija sa Pulišićem, Ziyechom, Silvom, Chilwellom, Sarrom i Mendyem i da li će iko od njih moći da igra. Volio bih da barem jedan bude spreman za tu utakmicu. Očekujem prolaz.

Chelsea-vs-Barnsley-Preview-and-Predicti

• Odgovori 58
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Baš to, rekao Lampard da će Caballero braniti.
Jel zna tko kada možemo očekivati bilo kog od ovih novih da zaigraju, kao i pulisica

Lampard potvrdio da su Thiago i Chilwell spremni za sutra i da Mendy ima medicinski pregled te da će se ozvaničiti danas/sutra. 

Abraham
Barkley Havertz Cho
Rlc jorginho
Chilwell Silva Tomori Azpi
Cabalero

Mozda alonso il emerson od prve pa chilwell udje u drugom malo

Od 5000 minuta proÅ¡le sezone, odigrao 3741 minutu , 75% utakmica odigrao, reko bi čovjek mali je Mesija. 

Tottenham vs Leyton otkazano, u Leytonu 14 igrača zaraženo. Pobjednik te utakmice igra protiv pobjednika naše, a ta se izgleda neće ni igrati.

Kako ce se odrediti pobjednik, kuglicama?
Ne mirise na dobro. Eno i Moyes i jos dvojica igraca pozitivna na Covid. Bojim se da se opet ubrzo ne prekind liga.

Biće takvih slučajeva dok god virus ne oslabi pa bude kao neka gripica u kašalj i začepljen nos, zaraze će konstantno biti i novih slučajeva, ne znam da li treba biti pretjerano pametan da bi se to skontalo. Virus sam po sebi slabi, tako da mislim da ne treba prekidati ligu i praviti sranja, ko je zaražen neka ide u izolaciju tih 10 dana i to je to

Biće takvih slučajeva dok god virus ne oslabi pa bude kao neka gripica u kašalj i začepljen nos, zaraze će konstantno biti i novih slučajeva, ne znam da li treba biti pretjerano pametan da bi se to skontalo. Virus sam po sebi slabi, tako da mislim da ne treba prekidati ligu i praviti sranja, ko je zaražen neka ide u izolaciju tih 10 dana i to je to

To apsolutno zavisi od broja zaraženih na nivou kluba.
Ako se poveća broj slučajeva kao u Lejtonu da je toliki broj igrača zarazen odlagace se utakmice, za početak. Sve ostalo zavisi od samog virusa i poštovanja mera.

A postoji jedna stara narodna izreka koja kaže da virus neće oslabiti dok ne "prođe" kroz sve nas.

Što se utakmice tiče, volio bih vidjeti tog Mendy-a ali nema od toga ništa...

Ostalo

Kepa(iako ce braniti Willy ali ne gotivim ga)

Azpi- Tomori - Thiago - Alonso(Chilwell 60)

Jorginho(ne trositi Kantea) RLC i Havertz iza napadača za promjenu, na svojoj poziciji aman..

CHO Tammy i ne znam, neka ubaci nekog klinca, neka rodi krilo

Kako će to Lamps postaviti

na golu willy, odbrana ce biti ok

Jorginho RLC, Barkley, Mout, CHO, Tammy

To apsolutno zavisi od broja zaraženih na nivou kluba.
Ako se poveća broj slučajeva kao u Lejtonu da je toliki broj igrača zarazen odlagace se utakmice, za početak. Sve ostalo zavisi od samog virusa i poštovanja mera.

A postoji jedna stara narodna izreka koja kaže da virus neće oslabiti dok ne "prođe" kroz sve nas.

Dok ne stvorimo anti-tijela a sam po sebi slabi zato što je takva priroda virusa (prirodnog) ne želi da ubije svog domaćina zato što bi i on sam "umro" nego jednostavno vremenom slabi

• Autor

U normalnoj situaciji bih priželjkivao Maatsena, Clarke-Saltera, Anjorina i sl., ali pošto imamo puno igrača i nismo ih još sve vidjeli na djelu onda bi bilo bolje da igraju Silva i Chilwell, pa onda Tomori, Hudson-Odoi, Loftus-Cheek da se malo vrati u formu, Abraham ili Giroud itd.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.