20. april 2022.4 god. comment_327044 Slazem se sa kerom. Samo pitam se kako uopste uspije ovakav igrac da bude na ovom nivou. Brate moro je nesto pokazati da bi ga se kupilo. Ne kontam samo kako, po cemu. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327045 U Borcu bi mu rotacija bila plafon. Ne bi, niti je on dovoljno pametan da savlada jezik niti su u Borcu dovoljno pametni da mu objasne na engleskom Slazem se sa kerom. Samo pitam se kako uopste uspije ovakav igrac da bude na ovom nivou. Brate moro je nesto pokazati da bi ga se kupilo. Ne kontam samo kako, po cemu. Doveden za džaba, sezonama unazad bio Wonderkid na FMu i odigrao dosta tekmi za Nicu :D Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327047 Slazem se sa kerom. Samo pitam se kako uopste uspije ovakav igrac da bude na ovom nivou. Brate moro je nesto pokazati da bi ga se kupilo. Ne kontam samo kako, po cemu. Mali rizik bio. Mlad igrac, dosao besplatno. Nadas se da ce se razviti. Ionako je bio mislim tek 6. stoper u rotaciji. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327061 Znaš gdje su ti vrata. Opet ti kažem, ne vjerujem da je toliko inteligentan. Vjernovatno bi krenuo za nekim. Tako i poslije tekme, ne zna sam izaći za stadiona nego prati Azpija i ekipu i onda ga neko odveze do kuće Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327985 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1523261061553856512?t=oTuJwRhQyWl2JMKVwJp2DA&s=19 Evo nasao mu Tuchel mjesto Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328605 Zar je Tottenham toliko loš protiv nas da je u tim utakmicama Sarr defanzivno izgledao kao Maldini? Imao je tih par utakmica na zimu gdje je bio dobar u odbrani, a 0 u napadu. Kasnije je postao 0 i u odbrani. Tehnički je previše limitiran da bi napravio veliku karijeru u današnjem svijetu. Ne vidim ga kod nas u budućnosti, očekujem prodaju ili posudbu i da na njegovo mjesto dođe Colwill. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328630 Katastrofalan igrac. Apsolutno nista ne nudi, prodao bih ga odmah. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328662 Pa i doveli smo ga valjda da ga preprodamo, dzaba dosao, velika plata, bukvalno za zarade igrac bio, a na kraju i on morao igrati za nas klub zbog povreda. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331234 Hoce li ga ovo uzeti Fulham? Treba iskoristiti priliku. Izgleda da su voljni poslati ponudu da ga otkupe za stalno. Toliko mi je los, da mu ne vjerujem ni da bude rotacija. Sav mi je nesiguran na lopti, nedefinisan igrač. Nadam se da odlazi, a i rasteretit ce klub kletog novca koji mu daje. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331238 Takođe podržavam njegov odlazak. Ali prije pola godine. Sada je situacija "daj šta daš". Bolje imati i njega za stopera nego nikoga. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331239 Doveli smo ga za džabe tako da bićemo u plusu kako god, pored toga ima i on solidna primanja tako da bi bilo pametno da ga skinemo sa platnog spiska, imamo Colwilla koji može bude zamijena za lijevog stopera Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331250 Ne da ga Tuchel dok ne kupi novog stopera, sto znaci jos jedna sezona sa Sarrom, jer ce odustati od dovodjenja. Nece Fulham cekati dovijeka. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331254 Umjesto da budemo presretni sto ga neko hoce, oni izvoljevaju nesto i onda se cudimo sto ne mozemo prodati otpad. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331276 Za squad igrače i backup igrače izvojevaju nešto sa za prvotimce prihvataju jadne ponude, Chelsea FC transfer politics Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331719 Zavisi je li se računaju sva takmičenja i na koliko utakmica su se ograničili Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331728 Obrnut ćemo neke pare na njemu. Ne znam koliko će se naigrati u Monacu, igrali su u prvom kolu 4-2-3-1 što nije njegova idealna formacija. Na njegovoj poziciji imaju puno igrača koji su mladi reprezentativci Francuske, ne znam koliko su kvalitetni i imaju nešto iskusniji Maripan, Badiashile i još jedan. Prijavi
8. august 2022.4 god. comment_331745 Badiashile je odlican stoper, ljevak, vjerovatno ce mu smetati on, tako da ne vjerujem da ce se naigrati nesto puno, ali eto, vidjet cemo, ipak je dogovorio na 5 godina ako ga otkupe. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331833 4 hours ago, Spaha said: naucna fantastika novoj upravi prodati igraca Pa prodali su Wernera hahah Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331851 Ma samo da se nekako ugura u krug prvotimaca. Ispali su sad u Ligu Europe i tamo bi mogli daleko da doguraju. U ligi će biti velika borba za mjesta u Europu. Neće ga oni tu puno trpiti, ali opet da im ne treba ne bi ga ni uzimali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.