Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Malang Sarr (2020-2024, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

Solidan je igrac Sarr, naravno nije najveci nivo ali covjek je 6. stoper u klubu. Sta ocekujete, da ces imati sve svjetske klase? Covjek odradjuje sasvim dobro svoje zadatke. Protiv Brentforda kad je trebalo bio je skroz okej. U ovakvom mecu i ne mozes vise kad je igra nepovezana, nema sredine terena, do njega nema lidera, lijevi bek priuceni veznjak i slicno.
Najlakse po ovim igracima kenjati. Plata je takva jer je dosao bez obestecenja, i opet kad ga prodamo nekom isplatit ce se.
  • Odgovori 120
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
Da hoce pristati na manju platu ne bih imao nista protiv zadrzavanja Sarra. Sasvim solidan igrac, dobar za pricuve, ne buni se a na terenu daje doprinos kad ga uvrstis u sastav. Tesko je naci mladog igraca a da prihvata takav status.

Baš je dobar bio u ovim zadnjim utakmicama, pogotovo večeras. Moguće da uzme MOTM. 

Mogao bi se ipak fino prodati, ili neka ostane rezerva ako nema ništa protiv.

Ne treba ga prodavati jer je mlad i pogotovo postoji sansa da ostanemo i bez Apija, Rudigera i Christensena. Takodjer ove zadnje partije pokazuuju da se moze na njega racunati pogotovo u ovim kup utakmicama kada trebamo odmoriti nneke igrace ili kada su neki povredjeni.

Solidan momak skroz. Mislim da bi moglo nesto biti od njega kad bi uspio vise uvezati ovakvih utakmica i dobiti vise na samopouzdanju i iskustvu.

A jako je bitno imati jednog lojalnog igraca uvijek.

Ja mislim da je najveci problem sto je los sa loptom, vidi se iz aviona da je nesiguran. Jeste malo i sirov, al mislim da mu je lakse na tome poraditi nego na tehnici.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

uu tebra jest i loš lik. Tačno izgubljen u vremenu i prostoru. Dugo nisam vidio lošiju partiju nekog igrača ko njegovu večeras. Teško da je i za klupe.

Nadao sam se da moze neki squad igrac biti, tako je i izgledalo pocetkom sezone. Ovo sto u zadnje vrijeme pokazuje je ipak dosta ispod zeljenog nivoa. Danas posebno lose.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.