8. decembar 2021.4 god. comment_322024 Solidan je igrac Sarr, naravno nije najveci nivo ali covjek je 6. stoper u klubu. Sta ocekujete, da ces imati sve svjetske klase? Covjek odradjuje sasvim dobro svoje zadatke. Protiv Brentforda kad je trebalo bio je skroz okej. U ovakvom mecu i ne mozes vise kad je igra nepovezana, nema sredine terena, do njega nema lidera, lijevi bek priuceni veznjak i slicno. Najlakse po ovim igracima kenjati. Plata je takva jer je dosao bez obestecenja, i opet kad ga prodamo nekom isplatit ce se. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322030 Možda jesmo malo prestrogi prema njemu, jednostavno je bila greška staviti ga na ovako bitnoj utakmici. Zato sam i rekao da je posudba dobro rješenje, ili da igra za u23 i upada u prvi tim u kupu ili kada je puno igrača povrijeđeno. Mlad je i treba mu dati još poneku šansu. Prijavi
8. decembar 2021.4 god. comment_322044 Morao se odmoriti Rudiger, nije on toliki problem koliki su problem bili partneri u vidu Christensena i Azpija. Prijavi
9. januar 2022.4 god. comment_323238 Da hoce pristati na manju platu ne bih imao nista protiv zadrzavanja Sarra. Sasvim solidan igrac, dobar za pricuve, ne buni se a na terenu daje doprinos kad ga uvrstis u sastav. Tesko je naci mladog igraca a da prihvata takav status. Prijavi
12. januar 2022.4 god. comment_323297 Baš je dobar bio u ovim zadnjim utakmicama, pogotovo večeras. Moguće da uzme MOTM. Mogao bi se ipak fino prodati, ili neka ostane rezerva ako nema ništa protiv. Prijavi
12. januar 2022.4 god. comment_323299 Ne treba ga prodavati jer je mlad i pogotovo postoji sansa da ostanemo i bez Apija, Rudigera i Christensena. Takodjer ove zadnje partije pokazuuju da se moze na njega racunati pogotovo u ovim kup utakmicama kada trebamo odmoriti nneke igrace ili kada su neki povredjeni. Prijavi
12. januar 2022.4 god. comment_323301 On je nešto kao Chalobah samo za lijevu stranu. Mladi su, bit će dobrih, bit će i loših utakmica. Ako ništa dobri su za rotacije, a u budućnosti možda i nešto više. Prijavi
13. januar 2022.4 god. comment_323317 Solidno je odigrao na lijevom beku, nije isao nesto u napadu, ali dobro u odbrani. Prijavi
13. januar 2022.4 god. comment_323323 Solidan momak skroz. Mislim da bi moglo nesto biti od njega kad bi uspio vise uvezati ovakvih utakmica i dobiti vise na samopouzdanju i iskustvu. A jako je bitno imati jednog lojalnog igraca uvijek. Prijavi
15. januar 2022.4 god. comment_323471 Mislio sam da ce se pogubiti danas, ali pokazao je da moze biti itekako koristan. Prijavi
15. januar 2022.4 god. comment_323473 Nije lose, s obzirom da nisam nista ni ocekivao dobro je to ispalo. Start nad padavicarem je bio odlican. Prijavi
15. januar 2022.4 god. comment_323486 Sarr je odigrao bolje nego ijedan stoper, ali ne treba se oslanjati na njega. Suvise je agresivan da bi se znao kontrolisati, iako zasad je to dobro. Mislim da je trebao poceti kao lijevi bek u zadnjoj cetvorci, ali sta ces kada Tuchel ne smije da promijeni formaciju. Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323494 Ja mislim da je najveci problem sto je los sa loptom, vidi se iz aviona da je nesiguran. Jeste malo i sirov, al mislim da mu je lakse na tome poraditi nego na tehnici. Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323497 Panicar danas, ali je dobro odigrao, s obzirom da ga gurnuo protiv onakve azdaje Prijavi
16. januar 2022.4 god. comment_323508 Vjerovali ili ne, Sarr je odigrao preko 100 utakmica u francuskoj ligi i po broju utakmica u karijeri je tu negdje sa Loftus-Cheekom. Prijavi
21. januar 2022.4 god. comment_323805 Meni on uopšte nije loš kao Squad igrač, nesto kao Chalobah, samo su mu primanja velika al jebat ga Prijavi
24. januar 2022.4 god. comment_323911 od ovoga bi Tuchel mogao napraviti isto što i od Rudigera, osjećam to ;) samo naprijed Malanže Prijavi
12. februar 2022.4 god. comment_324477 Ja mislim da je najveci problem sto je los sa loptom, vidi se iz aviona da je nesiguran. Jeste malo i sirov, al mislim da mu je lakse na tome poraditi nego na tehnici. Već drugu utakmicu zaredom dodavanja kakva se na ovom nivou ne smiju dešavati. Treba raditi na tome. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327012 POSLATI GA U SUDAN DA BERE PAMUK JEBEM MU SJEME RETARDIRANO Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327026 uu tebra jest i loš lik. Tačno izgubljen u vremenu i prostoru. Dugo nisam vidio lošiju partiju nekog igrača ko njegovu večeras. Teško da je i za klupe. Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327030 Ne znam šta je, da li je gluplji, sporiji, smotani, nepokretniji ili crnji Prijavi
20. april 2022.4 god. comment_327032 Nadao sam se da moze neki squad igrac biti, tako je i izgledalo pocetkom sezone. Ovo sto u zadnje vrijeme pokazuje je ipak dosta ispod zeljenog nivoa. Danas posebno lose. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.