Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2020/21

Istaknuti odgovori

• Odgovori 260
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I ja volio da se uzme FA Cup i to protiv Arsenala da im se revansiramo za dva poraza u finalima.
Ako ne moze FA Cup, moze i liga kup ne zbog igraca nego zbog Lamparda, da uzme prvi trofej kao trener.
U ligi ne znam sta da ocekujem, Liga prvaka ne bi trebala doci u pitanje.
Ocekujem da prvo rasprodamo ovo smeće sto imamo :D

Neka se ubode sa svim ovim pojacanjima za koje su date ovolike pare, to za početak. Popraviti igru u defanzivi, za napad se nadam da to nije upitno. Naravno samk da nas zaobidju povrede jebene

LS sve zavisi od toga koga dobijemo poslije grupne faze, mogli bi iznenaditi a mogli bi i ispusiti, jedan od domaćih kupova bi bilo lijepo osvojiti
I da dodam, pod obavezno analizirati način i intenzitet treninga, te osoblja zaduženog za fizičku spremu igraca.
Prečesto se dešavaju maltene iste povrede kod igrača da bi bilo slučajno.

Napisao sam ranije na temi: 3. mjesto, četvrtfinale LP i trofej u kupu.

Dopuna: Naravno, sve zavisi od konteksta. Ako kazne City i Liverpool sa po 40 bodova, a mi budemo treći, to nije zadovoljavajuće. Ako budemo puno bolji u odnosu na prošlu sezonu, uzmemo puno više bodova, ali završimo 4. jer su i ostali bili jaki, to je idalje jako dobro.

Za Europu isto tako. Npr. budemo prvi u grupi i u osmini finala nam dođe Porto, u četvrtfinalu Sevilla, tu se već ne bi zadovoljio ispadanjem u četvrtfinalu. Druga, isto realna opcija, da budemo drugi u grupi i naletimo na Real u osmini. Poslije ko živ, ko mrtav.

Mislim da smo sa ovim kadrom top 4 u Engleskoj i top 10 u Europi, u skladu s tim sam i "ciljeve" složio.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Mi imamo sve talasiku i buraniju od protivnika skoro do 10 kola, ali evo i danas davljenjci i odmah kiks.
Vec prosuto bodova a tek 3 kola odigrana.

Moram reci da je izgleda sama priprema sezone s jednom jedinom prijateljskom (u kojoj se btw povrijedio Ziyech) veoma losa bila.

Nadati se da ce se Lampard konacno odluciti za neki stil igre i uigravati to i da ce biti bolje. Po meni najbolji fudbal smo igrali kad je tek dosao, bez obzira na primljene golove.

Vec prosuto bodova a tek 3 kola odigrana.

Gledaj to ovako, prosle godine smo uzeli samo bod Brajtonu i izgubili smo na gostovanju protiv Bournemoutha koji je ispao i sad je WBA tu umesto njih.

Tako da iz ova tri susreta, tehnicki imamo 3 boda vise nego prosle sezone iz istih susreta. :P

Kakvi su to standardni?
Potrosis 200 miliona na pojacanja i ocekujes 4 boda iz tri kola? Smijesno
Ja sam ocekivao, pa barem 6, iako sam se nadao da bi mogli i Liverpoola dobiti. Hajde poraz od Liverpoola opravdan, nije bilo nekih igraca, crveni karton bla bla ali ova dva protivnika smo trebali dobiti i sa 'drugim' timom, ne moze argument biti nije bilo igraca.
Vec zaostajemo fino bodova ne samo za Liverpoolom nego i za Arsenalom, Evertonom...
Vala dosta mi je da se krijemo vise iza takvih argumenata. Jasno mi je da cemo biti bolji kada se vrate neki igraci ali niko me ne moze ubjediti da, i bez tih igraca nismo morali/trebali imati vise od 4 boda.
Sama igra je blago receno losa i zabrinjavajuca.
Mi smo mogli da puknemo i protiv brajtona pa nam se vratilo. Moglo je da se desi i da bude 1 bod.

Zato što život nije igrica, da dovedeš najbolje i imaš instant učinak. Fali nam idalje pola ekipe, nismo uigrani, najmlađi smo tim u ligi..

Tačno. I upravo je to razlog zašto treba da budemo nezadovoljni, igrači su tu, ali taktika ne postoji, čak i da uzmemo u obzir da nisu svi novi igrači ni igrali.

Prvo se osmisli ideja,a onda se dovedu pojačanja. Ne može se Werneru tražiti pozicija nakon što je doveden, trebao je već da ima osmišljeno sve. Ta priča nismo imali predsezone ne pali, veliki broj igrača je već bio tu i već bi trebali znati šta treba da se radi. Ovakav entuzijazam na tržištu se trebao pokazati za iskusnije trenere,možda bi negdje i dospjeli dosad. 

Premier Liga je u isto vreme najkompetitivnija liga na svetu gde svako moze da pobedi svakog, gde nema slabih timova ali u isto vreme, treba rutinski pobediti neke ekipe (poput WBA) sa drugim timom.

Ja se samo bojim da mi ne budemo zrtve kupovine Kaia Havertza! Naravno da me neko pogresno ne razume , decko ima strasan potencijal.
Diablo citaj malo pazljivije. Ja naravno mislim da je decko odlican fudbaler i daleko od toga da bih ga popljuvao sto nije dao do sad 10 gola i 5 asista.
Pricam o buducbosti mozda bliskoj.
1. Nisam siguran da Lamps zna tacan razlog i ulogu zbog koje je doveden. Ako je AMC sumnjam jer svi znamo koliko voli Mounta. Ako je krilo, opet priblem sto pa tu ne moze da da pun efekat. Ako je doveden da ga setka sa pozicije na poziciju opet problem. A dati 80milke za igraca za kog nemate tacnu udeju problem je.
2. Mislim da ce na kraju skontati da mu lezi AMC ali ce biti u problemu da li da zrtvuje Havertza Maunta ili ceo sistem igre ili ce pak morati nekog da proda. Ako ga gura na AMC ko ce onda igrati desno? Pulicisu Odoiu vise odgovara levo, Zijeh nema tu probojnost ko je onda desno?
3. Dato je puno para za njega i dovedeno je u problem peglanje finansijskog fer pleja tim pre sto svi znamo da ce nam trebati jos neko pojacanje (citaj npr Deklan Rajs) ili mozda golman ili stoper.
4. 80milki se daje za igraca koji treba odmah da pravi razliku a Havertz je i dalje mlad i trebace mu sigurno polusezona ili cela sezona prilagodjavanja. Postoji velika razlika izmedju bundes lige i PL. (ovo pod 4. mozda i vredi nekako zrtvovati da nije ova 3 prethodna razloga)
De smirite malo strasti, niti je toliko lose niti smo u debelom kurcu ko sto neki zele to predociti. Jesmo krenuli losije, sporije ali mozda zapravo kasnije budemo bolji nego prosle sezone. Jer prosle sezone smo krenuli jako pa onda stali. Mozda ovaj put bude obratno jer ako nista imamo kvalitetniju ekipu nego prosle sezone tako da ke za ocekivati da budemo mnogo bolji nego sad.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.