Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2020/21

Istaknuti odgovori

• Odgovori 260
  • Pregledi 14,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ne kontam koji kurac idu po Grčkoj i Bahamima i ostalim mjestima u ovakvoj situaciji. Zar nije bilo da ih je klub savjetovao da se ne ide na ta mjesta? Sad imamo 6 zaraženih igrača. Mislim wtf sezona haman što nije počela.

Ne kontam koji kurac idu po Grčkoj i Bahamima i ostalim mjestima u ovakvoj situaciji. Zar nije bilo da ih je klub savjetovao da se ne ide na ta mjesta? Sad imamo 6 zaraženih igrača. Mislim wtf sezona haman što nije počela.

Pa i oni su ljudi, za svoje pare idu gdje hoce na ljetovanje. Ja sebi da mogu priuštiti Bahame sutta bi odmah otisao pa makar i bio pozitivan.
Nisu to klupski robovi pa da pitaju gdje ce na odmor
  • Autor

Pa i oni su ljudi, za svoje pare idu gdje hoce na ljetovanje. Ja sebi da mogu priuštiti Bahame sutta bi odmah otisao pa makar i bio pozitivan.
Nisu to klupski robovi pa da pitaju gdje ce na odmor

Ma nemam ja ništa protiv da oni idu na odmore, ali ove godine je situacija drugačija. Zamisli da sad imaš 11 zaraženih prvotimaca, ne znaš uopšte kad i kako će se oporaviti. Ako ne mogu zvjezdice u jednoj haotičnoj godini kao što je ova stisnut pakaš jebaji ga.

?
Reece Azpi Silva Chilwell
Mount Kante Havertz
Ziyech Werner Pulisic

Incredible team.

Na twitteru lik napisa.
Kontam nesto, sve je moguce. Ne bi me ni cudilo da ostavi kovu na klupu a mounta nastavi forsirat. Ima mount dobar workrate

Al ovak kad pogledas prejebeno na papiru izgleda
Vjrv protiv slabijoh igrat veznu trojku.
Kante pozadi, ispred mount i kai, a protiv jacih kante i kova iza a ispred kai.

Svasta je moguce samo znam da ce bit ovo pravo mocna sezona za gledat
Sta ocekujete od ove sezone, koja su vasa ocekivanja? Ne ocekivanja Abramovica i medija, nego konkretno vasa? Cime bi bili zadovoljni?

Konkretno ja ocekujem najmanje 15-tak bodova vise nego prosle sezone, ocekujem da se nastavimo nadigravati sa velikim ekipama i da igramo na gol vise. Ocekujem 2-3 mjesto u ligi. Sto se tice kupova ocekujem barem jedno finale i da ga na kraju i osvojimo. U ligi sampiona ocekujem da prodjemo makar do 1/4 finala. Ukoliko to ostvarimo sto se tice rezultata i igre, kao i da ne flopaju novi igraci, za mene ce sezona biti itekako uspjesna.

Sta ocekujete od ove sezone, koja su vasa ocekivanja? Ne ocekivanja Abramovica i medija, nego konkretno vasa? Cime bi bili zadovoljni?

Konkretno ja ocekujem najmanje 15-tak bodova vise nego prosle sezone, ocekujem da se nastavimo nadigravati sa velikim ekipama i da igramo na gol vise. Ocekujem 2-3 mjesto u ligi. Sto se tice kupova ocekujem barem jedno finale i da ga na kraju i osvojimo. U ligi sampiona ocekujem da prodjemo makar do 1/4 finala. Ukoliko to ostvarimo sto se tice rezultata i igre, kao i da ne flopaju novi igraci, za mene ce sezona biti itekako uspjesna.

Potpisujem sve, to bi mi bila baš dobra sezona i očit napredak. Međutim, najviše se veselim dobroj igri
Meni je najbitnije da vidim neku igru sto ce nam pokazat da se imamo cemu nadat narednih sezona i da zavrsimo u top3.(lp pl)

Meni je najbitnije da se Lampard ne pravi glup, i da na vrijeme mjenja, da zna analizirati protivnika, i ako pobjedi jednu utakmicu sa 3 igraca pozadi, ne mora igrati sljedecih 5 utakmica sa istom formacijom i taktikom.

Medeni mesec je završen.
Ulaze se ozbiljan novac i igracki kadar je adekvatno popunjen kvalitetnim igracima. Izgovora više nema.
Problemi su i vise nego očigledni:
Kompletna organizacija odbrane, znači branjenje prekida, drzanje linije, pozicioniranje u odnosu na protivnika i čitanje igre.
Organizacija napada, konkretno iznošenje lopte pod presingom. Ogromna boljka ove ekipe jer svako ko nam pritisne igraca sa loptom nas ima u šaci jer niti naši igrači znaju da se kreću bez lopte niti postoji bilo kakav automatizam u igri kojim bi se vodili.
Realizacija napada na postavljenu odbranu - gotovo da ne postoji. Prečesto se dešava da ne možemo probiti ni najslabijeg protivnika ako bar malo zna da se brani.
Spor protok lopte oko odbrane i carinjenje iste od gotovo svih naših igaraca direktno je povezano sa očajnom kretnjom bez lopte(opet). Napadi nam se svode na daj loptu Pulisicu pa nek se on snadje kako zna i ume, Vilijanove driblinge u mestu i ka aut liniji ili besmislene centarsuteve sa bekovskih pozicija.
U redu, nije bilo ulaznih transfera, dosta neiskusnih ili limitiranih igraca(kako koji), ali s tim je završeno.
Lampardu se dovodi bukvalno sve što traži, odavno trener u Celsiju nije imao takav luksuz i poštovanje. Tim s početka prošle sezone i ovaj koji se sprema za novu su nebo i zemlja.
Sad kada je dobio sve što mu treba očekujem da ispravi navedene nedostatke ili da sam da otkaz.
Sa ovim igracima za ocekivati da igra bude bolja a vjerujem da i hoce. Sto je bas Pulisic bio najbolji igrac? Zato sto ima igracke karakteristike i fudbal u malom prstu za razliku od Williana. Isti tako dolazak Chilwela, Thiaga Silve, Ziyecha, Wernera i aBd Havertza, mora igra biti bolja samo njihovim prisustvom. Ako kojim slucajem igra bude ista ili cak losija od prosle sezone, onda se treba zapitati, koliko god nam Lampard bio drag, da li je pravi covjek za ovaj klub i ovaj posao. Ja iskreno vjerujem da jeste i zelim mu od srca da uspije. Ni jedan mi trener nije bio drag kao Lampard.
Dovodilo se i Conteu i Sarriju. Niko im nije kriv sto su trazili Morate, Jorginhe, Alonse i sto ih je bolio qrac za transferima generalno. Lampard ide sam i razgovora s igracima, pa iako nije jos nikakvo trenersko ime koristi svoje igracko iskustvo da ih privoli da potpisu za klub. Ne buni se javno, vec stoji uz svoju Upravu zbog cega ga postuju. Ispade prica da covjek neki Bogom dan luksuz uziva.

Iduce sezone tesko je imati neka ocekivanja. Nista vise nije isto ko prije, nema predsezone bukvalno i pravih priprema, igraci nece imati vremena da se upoznaju a treneri da slazu igru. To je prednost vec uigranim timovima kao Liverpul ili Siti. Prema tome ja se nadam da cemo mi kako odmice sezona igrati sve bolje, a ne obrnuto kao prosle godine. Vjerujem da ce borba za titulu ipak neizvjesnija biti i uz malo srece u pravo vrijeme mozda se mozemo drzati pri vrhu. Igraci trebaju vjerovati i znati da je top 4 stvar proslosti i da se jedino najvece titule pikaju. Pojedine greske morat ce strucni stab ispravljati jer odredjeni igraci ne bi smjeli vise ikakvu ozbiljniju minutazu imati ako misle napadati trofeje.

Dovodilo se i Conteu i Sarriju. Niko im nije kriv sto su trazili Morate, Jorginhe, Alonse i sto ih je bolio qrac za transferima generalno. Lampard ide sam i razgovora s igracima, pa iako nije jos nikakvo trenersko ime koristi svoje igracko iskustvo da ih privoli da potpisu za klub. Ne buni se javno, vec stoji uz svoju Upravu zbog cega ga postuju. Ispade prica da covjek neki Bogom dan luksuz uziva.

Iduce sezone tesko je imati neka ocekivanja. Nista vise nije isto ko prije, nema predsezone bukvalno i pravih priprema, igraci nece imati vremena da se upoznaju a treneri da slazu igru. To je prednost vec uigranim timovima kao Liverpul ili Siti. Prema tome ja se nadam da cemo mi kako odmice sezona igrati sve bolje, a ne obrnuto kao prosle godine. Vjerujem da ce borba za titulu ipak neizvjesnija biti i uz malo srece u pravo vrijeme mozda se mozemo drzati pri vrhu. Igraci trebaju vjerovati i znati da je top 4 stvar proslosti i da se jedino najvece titule pikaju. Pojedine greske morat ce strucni stab ispravljati jer odredjeni igraci ne bi smjeli vise ikakvu ozbiljniju minutazu imati ako misle napadati trofeje.

Eh sad.
Koliko dovedenih igraca, posebno za vreme Kontea je bilo prvi izbor ili njegova želja uopšte? Budimo realni.
Nego tad nije bilo korone, kupovali su svi a mi skupljali sta ostane.
Sari je jedino Zorzinja tražio a da mu je doveden.
Od prvog mandata Zozea Murinja u klub nije došlo ovoliko igraca lično na zahtev i po ukusu trenera.
Uvek su postojale dve struje unutar kluba, treneri tražili jedno, uprava radila po svom.
Ne znam zašto ti je teško da priznas.

Istina, ali mislim da je za to što se dovode igrači koje traži trener i zasluga Lamparda. Teško su mogli očekivat Sarri i Conte da će dobit šta žele ako su nikakvim odnosima s upravom i jedva pričaju međusobno.

U ligi prvaka slazem se s pojedincima, cetvrtfinale bi bilo sasvim ok, s tim da ako bi imali srece prije zrijebu, onda bih zahtjevao vise. Dakle sve zavisi koga bi dobijali za protivnika u takmicenju.

Volio bih da osvojimo Fa cup, za Liga cup mi je svejedno. Lijepo ga je imati, ali ako ne bude nije strasno. Mozda nebi bilo slabo ga osvojiti zbog samopuzdanja cijele ekipe, jer ipak osvojiti trofej u pola sezone, bio bi veliki podsticaj.

Sto se tice same lige, necu reci koju poziciju ocekujem. Ocekujem jedino da ne gubimo vise bodove od malih klubova, da fulamo stotinu sansi a oni nam zabijaju iz jedne jedine, kao prosle sezone. To moramo popraviti i samim tim cemo imati mnogo vise bodova nego prosle sezone, a svakako zavisi i od rivala na kojem cemo mjestu zavrsit. Ako npr City bijedi sve tekme, nemamo mi tu sta traziti, onda je i druga ili treca pozicija ok. Ali ako budu oni gdjegod kiksali, a mi dobro igrali, onda ko zna.

Protiv rivala smo ove sezone dobri bili, ako ne bude bolje, moze kao i prosle sezone, mnogo smo bodova imali iz tih utakmica. Dakle, samo popraviti igru protiv malih i ja zadovoljan.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.