Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2023/24 - statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

Otvorio sam ovu temu da generalno raspravljamo o sezoni 19/20, statistici, taktici, problemima i drugim stvarima koje nas se ti�u..

Nakon 11 kola dali smo 25 golova a samo je Liverpool dao više. Sa druge strane primili smo 17 golova i samo je 5-6 ekipa primilo više golova. Primami skoro svaku utakmicu. Malo smo popravili formu u odbrani u odnosu na po�etak sezone ali taj problem i dalje postoji što nas protiv ja�ih napada�a itekako može koštati.

nisam stigo da vidim tog Dzejmsa što kažete da igra desnog beka, ono malo što sam pohvatao, ušo je na kraju utakmice

A ovaj CHO, nemam nikakav stav trenutno zato što sam ga baš slabo gledao. A postovi u pravcu njega su baš vidim hvalospevi, da li je stvarno toliko jak potencijal??

Maunta gledam već par utakmica i on mi je super za sad iako ne kontam koja je njegova pozicija, vidim da ga ima svuda i da dečko ima hrabrosti, da ne kažem muda

Kad smo kod statistike, naši i Liverpoolovi golmani imaju najmanji broj odbrana u ovoj sezoni, po 19. Tottenhamovi npr. imaju 51.

U večini napadačkih statističkih kategorija smo u top 3 (šutevi, golovi, stative i prečke, dodavanja), a u kategoriji "tackles" je samo Leicester sa utakmicom manje ispred nas.

• 4 sedmice kasnije...
Poceli su i redom svi mediji i poznati novinari po twitteru da ga kritikuju. Meni cak i njegova igra nogom vise nije na pristojnom nivou.
  • Autor
Među vodećim ekipama smo u posjedu i udarcima po utakmici, imamo drugog najboljeg strijelca. Među vodećim ekipama smo i po uspješnim do davanjima ali smo i među vodećim ekipama koja pravi najmanje faulova i žutih kartona. Najagresivniji igrač nam je Jorginho (najmršaviji i najlabilniji) a ostali bi se trebali ugledati na njega. Kurcobolja na terenu je ogromna, da ne kažem da su balerine.
Gdje su im muda??
  • 1 godina kasnije...

INTERNATIONALS

Albania: Armando Broja

Belgium: Michy Batshuayi

Croatia: Mateo Kovačić

Denmark: Andreas Christensen

England: We have three representatives in the Three Lions squad – Mason Mount, Ben Chilwell and Reece James.

France: Olivier Giroud, N’Golo Kante and Kurt Zouma

Germany: Timo Werner, Kai Havertz and Antonio Rudiger

Italy: With Jorginho injured, Emerson Palmieri is our lone representative in the Azzurri side

Wales: Ethan Ampadu

Ghana: Baba Rahman

Morocco: Hakim Ziyech

USA: Christian Pulisic and Matt Miazga

England U21: Callum Hudson-Odoi, Conor Gallagher and Marc Guehi are part of the squad in Slovenia to compete in the finals of the European Under-21 Championship.

Evo spiska, preimenujte ime teme samo u 20/21

Nisam znao gdje bi drugo postavio, također nisam znao da je Jorginho povređen

Kako ce funkcionisato ovo Euro za mlade? Koliko cemo biti bez CHO?

Frelo nije nista ozbiljno, dobio je knock, izjavio selektor Mancini ali ga je postedio i hvala mu.
  • 1 godina kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Chelsea FC u sezoni 2022/23 - statistika i vijesti
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava
Trenutne prognoze:

⚠️ Loftus cheek to be fully fit for Chelsea vs Liverpool on January 21st
⚠️ Wesley Fofana to be fully fit for Chelsea vs Liverpool on January 21st
⚠️ Zakaria to be fully fit for Chelsea vs Fulham on February 3rd
⚠️ Mendy (GK) to be fully fit for Chelsea vs Fulham on February 3rd
⚠️ James to be fully fit for Chelsea vs Fulham on February 3rd
⚠️ Sterling to be fully fit for Chelsea vs west ham on February 11th
🟥 João Felix will return from suspension to play for Chelsea vs west ham on February 11th
⚠️ Kante to be fully fit for Chelsea vs Southampton on February 18th
⚠️ Chiwell to be fully fit for Chelsea vs leeds on March 4th
⚠️ Pulisic to be fully fit for Chelsea vs leciester on March 11th
⚠️ Broja to be fully fit in the month of July

Gledam anketu neku na twitteru.

Glasali navijaci koga bi izveli protiv poola

Situacija je sljedeca

Kepa

Calaba silva badiashile hall

Kova gallagher

Ziyech mount mudryk

Havertz

Sta kazete

• 1 mjesec kasnije...

image.thumb.png.5470214a49ef005b9b70323d559644fb.png

Ukradeno, neko je ovo okacio kao argument u korist Pottera kako stvari idu na bolje (pre ovoga sa Sotonom). E sad ne znam da li sam retardiran, ali ne vidim kako ovo moze da ide njemu u prilog. Da, ova linija za xg se popravila malo, i ova linija za primljene golove se smanjila ali vid ostatak.

Prema ovome, stvaramo MNOGO manje prilika nego Lampardov Chelsea u svom najgorem izdanju, i dopustamo otprilike isti broj prilika koliko njegov tim. Takodje zanimljivo da je kod Tuchlea taj xG postignutih golova cesto bio oko 2. Evo, ova zelena linija  na kraju koja nagovestava napredak je otprilike u istoj visini kao Tuchelov tim u najgorem trenutku.

• 4 sedmice kasnije...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.