Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Watford (H) [05.05. @ 15:00h]

Istaknuti odgovori

Ma ovo je utakmica sezone, moramo nabiti gol razliku jer u zadnjem kolu bi nam mogo igrati i bod.
Kakva crna gol razlika. Da pobedimo pa ce biti dobro. Jako su neugodan protivnik posebno za nas. A ako bude + 2 + 3 vise nego puna kapa. Bice do kraja jos iznenadjenja od ovih iz top 6. Nadam se ne na nasu zalost. Da smo ove kikseve totenhema iskoristili sad be bi brinuli.
Opet se bojim mentaliteta nasih igraca, premehki su i nebi me iznenadilo da opet kiksamo i da ne iskoristimo ovu nevjerovatnu priliku koja nam se nudi.

Dvije pobjede i treci smo, da igramo protiv Citya i Liverpoola morali bi sve uciniti da pobijedimo te i pobjedimo, a narocito protiv ova dva preostala protivnika (veoma jaka).

Da je stara garda u pitanju, platu bih smio dati da cemo ih dobiti, ali s ovima sad je to veliki upitnik.

Nadamo se najboljem.
Sve preostale tekme su mecevi gde uvek nesto podje po zlu pa se uvek trazi reakcija svezina motivacija koncentracija. I tu smo slabi. Ja sam zadovoljan i sa 3 boda iz dva meca.
Veceras je liverpul dobio na motivaciju i zelju. Mi u drugom poluvremenu uvek padamo a posebno se to odnosi na ekipe uz pl a koje imaju vise svezine i koje trce ko blesave. Votford je takva ekipa. Kod totenhema je bilo jasno ko dan da gube svezinu i da prosto ne mogu da izdrze taj ritam. Trebace nam trikovi iz rukava Edena Azara ne bi li ovo dobijali. 5 meceva do kraja. Mi od 5 dobijamo po pravilu maximum 3.
Danas bez obzira na sve mora se dobiti utakmica. Zaredali su u prvenstvu 3 utakmice bez pobjede, a u zadnjih 5 imamo samo onaj nimalo uvjerljiv trijumf kuci protiv Slavie.

Tesko je biti optimistican kad je igra nikakva gotovo cijelu sezonu ali nadam se makar da mogu povuci jos nekoliko meceva pa da se makar privede ovo kraju kako treba, kad im se vec ukazala ovakva prilika.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ubija Watford pusaceve staticare ko mraz paprike. Presing, trka, okomito i prema golu. Atmosfera na Bridgeu jedino gora za vrijeme debelog konobara bila.

Ako nekim cudom izvuku 3 bobe danas nek se nabiju nogom u guzicu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

LOL koji odron od ekipe, i ne treba da izborimo ligu prvaka. U trenutku kada se borimo za to jebeno mjesto nas watford kuci pojede, i sto je najgore to je ocekivano bilo. Neka popusr ovo dnsi nek se gone u pizdu materinu, ionako nam je kup uefa plafon, u ligi prvaka bi se samo osramotili
Drugo doktorski. Najzad jedno veliko bravo. RLC doktorski. Fantazija igrac. Da mi neko ponudi za njega 100milki be vih ga prodao.
  • Autor

Dati otkaz idiotu, jebo mater ja se odmah iznerviram čim sastave pročitam. Imaš RLC-a koji svaku utakmicu bude ili najbolji ili u tri najbolja i ti ga ne bi ubacio u prvu pa da je ne znam šta. Bitno je da španski retard nosi kapitensku traku i igra 100% mečeva u sezoni.

Otjerati ga i neka vodi sa sobom Alonsa, Azpilicuetu, Kovačića i raju.

Što se tiče pobjede super, ali ne treba ovo oči da zamazuje.

Dati otkaz idiotu, jebo mater ja se odmah iznerviram čim sastave pročitam. Imaš RLC-a koji svaku utakmicu bude ili najbolji ili u tri najbolja i ti ga ne bi ubacio u prvu pa da je ne znam šta. Bitno je da španski retard nosi kapitensku traku i igra 100% mečeva u sezoni.

Otjerati ga i neka vodi sa sobom Alonsa, Azpilicuetu, Kovačića i raju.

Što se tiče pobjede super, ali ne treba ovo oči da zamazuje.

Mislim da je sa RLC-om s pravom oprezan. Znamo da vuce povredu ledja i trenutno je uvijek upitno da li i koliko moze igrati zbog toga. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.