Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Watford (H) [05.05. @ 15:00h]

Istaknuti odgovori

• Autor

Mislim da je sa RLC-om s pravom oprezan. Znamo da vuce povredu ledja i trenutno je uvijek upitno da li i koliko moze igrati zbog toga. 

Ma sumnjam, vidiš da je budala to. Vjerovatno mu se ne uklapa u stil igre, jer on traži igrača koji je najviše 170 cm visok, koji ne vodi loptu već samo dodaje i koji je vizionar, a ne krljator. Nema veze što je momak izmislio fudbal za sve ove što on smatra pogodnim igračima za nazovi taktiku.

Samo da ne otkupimo Kovacica, jer vezni red bi trebao biti Jorginho-Kante-Lofuts Check.

Odlicno drugo poluvrijeme i na kraju ubjedljiva pobjeda

Slazem se sa @rustincohle u ovoj ekipi ima skarta od igraca i takvih se treba rijesiti, ako nam dozvole da imamo transfere ovo ljeto.

Ekipi su potrebna pojacanja na par pozicija i prosirivanje rostera, nadam se da cemo poslije gostovanja Leicesteru u zadnjem kolu biti na mjestu koje vodi u LP, sve je u nasim rukama. 

Dugo ali zaista dugo nismo imali losijeg veznog igraca od Kovacica. Zali Boze talenta koji je ocigledan, ali jednostavno lik ga ne zna iskoristiti i dzaba sve. Otjerati ga na ljeto jer od njega nemamo koristi.

A tek Giru, decko antiskolovan nefudbaler. Samo neko ko nikad nije igrao fudbal moze onako da otvori stopalo kod centarsuta Luiza. Pa onako nikad ne bi dao gol. Decko je operisan.
Kova za koliko god je los bio dosad, danas je odigrao sasvim dobru utakmicu. Mozda bi neki bolji trener i znao izbrusiti ovog igraca, jer talenta ima.

Dosta sretna pobjeda i na kraju rezultat koji nimalo ne odrazava realno stanje na terenu tokom cijelog meca, ali dobro ipak je danas najbitnije bilo nekako do 3 bobe doci. Igra je losa i dalje.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Hahaha kaze dosta sretna pobjeda, pa kako debilan post u pm.

Da nisu dva debila u napadu Giroud i Higuain, 6-7 komada bi zabili.

Sretna pobjeda, hahaha
  • Autor

pa dobro, vajzi nije pogriješio jer taj jedan gol je okrenuo sve, da se ušlo u završnicu sa 0-0 bilo bi jako tijesno, a moglo se i u prvom poluvremenu desiti komotno da oni povedu

A moglo se desiti i da se borimo za titulu da je uslo sve sto je trebalo da udje.
Prosto je, gol je bio plod agresivne i koncetrisane igre kao sto se ne borimo za titulu jer ove sezone na terenu ne mozemo da budemo dominantni protiv sitija i liverpula.

Ne znam kakvog talenta, koliko puta Kovacic samo nadgleda sta se desava u napadu, kako me iznervirao kada nije htio da ide naprijed, nego samo bukvalno gledao Hazarda kako se pegla na strani, pokusavajuci da nadje nekoga u sredini, i na kraju morao da osuta iz mrtvog ugla.

Mateo je stvarno odvratno los igrac, nikakvog talenta, nicega u njemu nema.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.