Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: Chelsea v Man United [18.02. @ 20:30h]

Istaknuti odgovori

Kao i Konte pre njega...
I Murinjo pre Kontea...

Nesto je mnogo trulo u Celsiju.

Truli su istroseni igraci Alonso, Azpilicueta, Pedro, Willian, a ne treneri.

Nijedan trener ne bi nista vise uradio sa nabrojanim jer njihov rok kvalitetnog igranje je davno istekao.

Sta tek reci na to da su nasa divna uprava i Marina produzili ugovore sa Alonsom i Azpilicuetom nedavno, na njima temelje znaci buducnost ovog kluba.

Polako, ali sigurno postajemo novi Arsenal. 

Nisma gledao ali ovo je vec vidjen scenarij. Atmosfera u klubu je uzasna, ne vidim zaista razlog zasto drze ovog pusaca na klupi. Mora se prodrmati makar da nesto pokusamo do kraja dok jos ima sanse i za LS i za koji trofej.
Pa onda na ljeto jedan malo veci remont odraditi jer ovako ne moze vise.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Truli su istroseni igraci Alonso, Azpilicueta, Pedro, Willian, a ne treneri.
Nijedan trener ne bi nista vise uradio sa nabrojanim jer njihov rok kvalitetnog igranje je davno istekao.
Sta tek reci na to da su nasa divna uprava i Marina produzili ugovore sa Alonsom i Azpilicuetom nedavno, na njima temelje znaci buducnost ovog kluba.
Polako, ali sigurno postajemo novi Arsenal.

Zasto mu igraju ti igraci iz kola u kolo? Zasto picka ne promjeni nesto? Pa mi obicni laici vidimo koliko su neki igraci limitirani a on ih idalje forsira?! Moze li mi iko objasniti ovaj fenomen?!

Zasto mu igraju ti igraci iz kola u kolo? Zasto picka ne promjeni nesto? Pa mi obicni laici vidimo koliko su neki igraci limitirani a on ih idalje forsira?! Moze li mi iko objasniti ovaj fenomen?!

Slazem se, zbog tog stalnog forsiranja istih igraca ne bi nista imao protiv da dobije otkaz.

Valjda ce i ova nenormalna uprava skontati da sa trenutnim igracima s kojim raspolazemo ne mozemo nista i da ce uloziti pare u remont ekipe na ljeto, bar se nadam tome.

Gledam prvi gol dade nam glavom najnizi igrac na terenu a prije toga pretrcao 30 metara da ga niko nije cuvao.

Gledam prvi gol dade nam glavom najnizi igrac na terenu a prije toga pretrcao 30 metara da ga niko nije cuvao.

Pa pogledaj samo luiza i alonsa u 16ercu, to je komedija kako su pogubljeni, a 2 na 2 su

Smijesno i zalosno izgleda nasa odbrana da nije tako ne bi primali od Bournemoutha 4 gola, 6 od Citija itd itd.

Nego je li upratio iko kako je Pogba kod drugog gola trcao 40 metara od gola sam i uspio se ubaciti izmedju Rudigera i Azpija.

Jednostavno nasa odbrana je tragedija i komedija u jednom, a i kada uzmemo u obzir da tvrdoglavi Sarri forsira Luiza i Alonsa konstantno i ne daje pravu priliku Emersonu i Christensenu koji su bolji igraci od pomenutih ja nista ne ocekujem do kraja ove sezone.

• 3 mjeseca kasnije...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.