Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/8 finala: Chelsea v Man United [18.02. @ 20:30h]

Istaknuti odgovori

Atmosfera u klubu je ocajna. Ako bi nas i ovi dobili na Bridgeu i izbacili iz kupa, to bi bas bilo uzasno.

Nadam se da ce kljucni igraci izvuci ovo unatoc nikakvom vodjenju s klupe i masom polovnjaka u ekipi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Samo da ne bude katastrofa aka United i Bournemouth, jer nas ceka opet City u finalu Carlinga

Sta ocekivati, nista, ista postava, ista igra, isto zalaganje, eventualno za nadati se da sad United nekim cudom posustane pa da odigraju lose ovu utakmicu.

Znam da smo ih prethodne dvije sezone u fa kupu pobjedljivali rezultatom 1-0, pa ne bi nista imao protiv i da ih treci put pobijedimo istim rezultatom.

Ne znam sta bi ocekivao. U rasulu smo ali barem nece faliti motiva igracima.
Favoriti smo,prije svega jer igramo na Bridgeu ali United ima kvalitetnije igrace. Nadam se prolazu pa cemo da vidimo.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Kada bi se pitali tko je kriv što nam ovi igrači igraju u obranu treba reći podjednako i Uprava i trener. Ništa nisu poduzeli ni jedni ni drugi da se to promjeni.

Kakava skupina debila, nadam se da ovaj Sari jos veceras dobija otkaz, covjek je definitivno glup. Vidi budala da neide, preko 30 utakmica mu igra ista odbrana i vezni red koji ne funkcionise.

To se znalo od pocetka, zaxementirao tim i ne menja ga. Hoce igru koju ne mozemo da igramo. Jebo te tika taka jebo te abramovic i alonso jebo te onaj blentavi kepa jebo te cirkuzant luiz vodi ga kuci
Isto je ovako i Konte bio tvrdoglav u zadnje vrijeme. Imao svoju taktiku i odabrane igrače, svaku utakmicu isto. I kod ovog izgleda isto. Pa ako ne ide, mijenjaj nešto, nađi rješenje. Barem pokušaj. Mijenjaj taktiku. Mijenjaj nešto.

Nađoh podatak da izuzev utakmice sa Malmom nismo dali gol u gostima u 2019 godini, skoro 3 mjeseca nismo dali gol u gostima, ne znam da se to i jednom treneru desilo.

Konte da je imao Jorginja imao bi mnogo bolju igru. Jos da nema Azara da ga vadi ne smem ni da ponislim. 6 nesto premija za ovog indijanca.
Da li jebeno postoji covek u ovom klubu koji vidi dalje od nosa? Da li jebeno moguce da obican navijac vidi da ova 2 tzv beka nisu bekovi, da zapakosta drinkvoter ziru luiz nisu igraci za nas?

Kao da čovjek želi isprovocirati otkaz.
Ili mu je nikotin spržio mozak.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kao i Konte pre njega...
I Murinjo pre Kontea...

Nesto je mnogo trulo u Celsiju.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.