Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Bournemouth (H) [01.09. @ 16:00h]

Istaknuti odgovori

Čak je i bilo dosta centaršuteva, ponajviše za azpilicuetine strane, al bilo je par i sa hazardove, većina su bila oštra po podu. Po meni je problem što su bila bezopasna jer osim Morate i ponekad alonsa (čiji šutevi su nam bile najbolje šanse) nitko nije bio u samoj zavrsnici. Treba se tu ubacivati kovacic isto, i na povratnoj netko stajati da bi ti centarsutevi imali smisla. Alonsu svaka cast, covjek je doktor pozicioniranja u napadu. Jos da moze igrat defenzivu bio bi ekstra

To sam i ja upratio, znaci bude situacija kada 2-3 nasa igraca budu u kaznenom prostoru protiv 7-8 protivnickih, a vezni igraci nam predaleko stoje od mjesta gdje trebaju biti na toj povratnoj lopti. 

Sto se tice rezultata i bilansa od 4 pobjede zadovoljan sam sa startom sezone, ali u nekim situacijama moramo biti konkretniji kod brze predaje pasova na protivnicku gustu odbranu.

Nadam se da ce se to s vremenom popraviti, a i kikseve u odbrani koje ponajvise pravi Luiz iz utakmice u utakmicu.

Diablo bolan, pa Guardiola koji je najbolji trener na svijetu je trebao punu sezonu i ogroman broj pojacanja da bi uspostavio svoj sistem i igru i da to funkcionise besprijekorno.

Sarri je tu mjesec dana, dobio je dva pojacanja po svom ukusu samo, i opet izgledamo vrlo dobro. Normalno da mora biti propusta, imat cemo poraza imat cemo losih utakmica, sve dok ne bude ekipa spremna za njegov fudbal. Ne vidim sto pljujes toliko, ko da si malo dijete jebote...

I da, sutra da kupimo kompletno novu odbranu, najjace odbrambene igrace, imat cemo gresaka i naprimat cemo se golova jer to ovaj sistem dozvoljava. Igramo ofanzivno, stoperi su nam na centru 80% utakmice, jedan pogresan pas i imamo problem.. ali, zar nije milina gledati silan presing tokom cijele utakmice, svi protivnici do sad su se povlacili pred nama, ne mogu nam loptu uzeti. Istina, svaki od njiih je imao par kontri, ali i to je do naseg uigravanja koje ce trajati mozda i pola sezone, mozda cijelu sezonu, ali vrijedi cekati jer vec se vidi da cemo mocni bit, bas mocni.

Uzmi bosnjo, malo uzivaj u necemu, a ne samo da pljujes pljujes i pljujes..

Lijep je presing, samo sto smo mi igrali pressing u jednoj utakmici, u drugim ga nije ni bilo, jer smo imali 80 posto posjed. Vidjet cemo kako ce ovo ici, ali mora se razraditi napad kako treba, ne samo kroz sredinu i udri dok ne udjes u gol, vec da imaju ideju igraci sta da rade u napadu. Jos nije bilo ozbiljnijeg protivnika, iduci je Cardiff, PAOK, pa West Ham. Tek cemo onda malo boljeg protivnika imati, a to je Liverpool, vidjet cemo od cega smo stvoreni.

Pa posjed smo i imali zbog tog presinga, protivnik nije mogao sekunde zadrzati loptu, cim je imaju kod sebe ekspresno je vratimo u nas posjed. To nikad nismo gledali u Chelseaju, nikad do sad. Mene iskreno odusevljava tako nesto.

Samo se strpiti malo dok ne klikne sve, a onda potpuna uzivancija.
Previše očekujete u tako malo vremena, sjetimo se da se i Pep prvoj sezoni mučio i svi su mu se rugali, da bi sezonu poslije rasturio. I Kloppu je koliko ovo već sezona trebalo da stvori ekipu koja se ima šanse boriti za titulu. Tako da ajmo za primjenu dat malo vremena treneru nek radi svoj posao i ne očekivat odmah u prvoj sezoni čuda. Dapače, ja se nadam da ove sezone nečemo osvojit ligu jer nam onda opet dogodine slijedi kolaps, bolje da osiguramo stabilo 3-4 mjesto i onda na ljeto se pametno pojačamo i postupono napredujemo...

I nemojte mislit da imam nešto protiv komentiranja i kritiziranja onoga šta ne valja, dapače tome forum i služi, samo podsječam da pritom ne zaboravite da je Sarri tu tek 2 mjeseca.

Ma nije zbog presinga, nego uzmu loptu slucajno, i onda je nabiju naprijed i mi je opet uzmemo laganini. Nista, dobro je rezultatski, sto se mene tice, da mi sve pobjedimo, neka i dalje bude smaranje.

koji ce mi krac titula ako cu gledati dosadan fudbal?

tako kazu i za defanzivan fudbal

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.