Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Newcastle United (A) [26.08. @ 17:00h]

Istaknuti odgovori

Moramo vise forsirati sut van kaznjenog prostora, jer ekipa kad se povuce nemocni smo bez obzira koliko pasova razmijenili.
Prva dva gola su obije greske sudije, pogotovo drugi gol je bio cist faul i zuti karton.
Luiz je debilcina i treba uigravati Cristiansena sa Rudigerom.

Do mene je, mislio sam da je poslije ovog kola ona stanka.

Pa kad su komentatori na SK-u od starta sezone pricali da se igraju tri meca pa pauza,ubili su sa tim :D a sad su obrnuli pricu,tiho i povuceno pricaju da je cetiri meca prije rep pauze :D

Moramo vise forsirati sut van kaznjenog prostora, jer ekipa kad se povuce nemocni smo bez obzira koliko pasova razmijenili.
Prva dva gola su obije greske sudije, pogotovo drugi gol je bio cist faul i zuti karton.
Luiz je debilcina i treba uigravati Cristiansena sa Rudigerom.

Šta je Christensenon? Jel ima kakvu ozljedu? Nije mi jasno zašto nije dobio niti jednu šansu. Znam da mu je Luiz važan zbog igre s loptom, ali u tom segmentu je Christensen dobar. Nadam se da će u dogledno vrijeme barem koju utakmicu dobit šansu da se dokaže.
Al igramo u polju posed preko 80% svaka cast. Veza fenomenalna. Ostaje obrana i golman sa manjkom samopouzdanja. Ima utisak da bi svaka lopta upucena na nas gol usla. Arizabalaga ko pao s kruske. Luiz ko da ne bi dete id 15 god markirao. Koliko jezivo lose izgledamo pozadi toliko jezivo dobro izgledamo na sredini. Morata mora da proradi.
Naravno, bilo je i na ovom mecu stvari koje treba popravljati. Konkretnija igra u zavrsnici, odnosno vise suteva i igre direktno ka golu ali s obzirom na to da se Celsi transformise iz ziherasko-bunkeraske u ofanzivnu ekipu dominantnu u posedu lopte i preaingu na svakom delu terena i usput skuplja bodove ja sam itekako zadovoljan.
Duga je sezona, ima utakmica i vise nego dovoljno da ekipa "klikne" sa Sarijem tako da verujem da idemo ka boljim vremenima.
Ima i taj zimski prelazni rok, ekipa moze, mora da se dodatno osvezi barem kvalitetnim stoperom(Aldervireld - istice mu ugovor u junu) jer je Davida Luiza postalo sramotno gledati vise i krilnim napadacem koji je orijentisan ka golu protivnika jer ce od Morate malo meda biti izgleda i ove sezone.
Sve u svemu Sari je doneo pozitivne promene u klub i radujem se nastavku istih.
Iskreno, nisam ocekivao svih devet bodova iz prve tri utakmice, bas iz razloga kojeg je naveo whisper. Mi sada idemo iz krajnosti u krajnost i tesko se prebaciti a da rezultati ali i sama igra malo ne trpe.

No, Sarri je pokazao vec da je majstor te da zna sta radi. Kratko su zajedno, a razlika u igri je vec ko nebo i zemlja. Nisam npr ljubitelj velikog broja pasova, ali skoro hiljadu ih imati na gostovanju u Engleskoj, nije mala stvar. A najvise sto mi se dopada je presing, koji je jos daleko od usavrsenog i uigranog, ali je milina gledati kako nema vise cekanja na gresku protivnika vec ga ganjaju po cijelom terenu.

Velike stvari nas cekaju, siguran sam. Odusevljen sam.
Izdominiralo smo u potpunosti ekipu koja na svom terenu vec godinama nije lak zalogaj nikome pa tako ni nama. Iako nismo stvorili ogroman broj prilika nije da ih nije ni bilo. Pedro 2x, Hazard kada nije htio sutati na asist Kantea, precka Rudigera...

Juce sam najvise iznenadjen Hazardovim trudom, lik je juce pretrcao kao nikad do sad, dolazio po loptu, mijanjao strane, driblao, sutao, igrao presing, sve. Konacno mislim da bi mogao ove sezone imati 15+ golova i 15+ asistenacija.

Pedro je u ovom sistemu i vise nego koristan.

Vrijedi istaknuti Alonsa, grehota je ne pohvaliti ga jer je u sve tri utakmice ako ne najzasluzniji za nase bodove onda sigurno medju tri najzasluznija. Protiv Hudeesdielda penal, protiv Arsenala gol i asistencija Pedru, juce penal i gol. Mislim, o cemu da pricamo kada je on u pitanju?!

Kante veoma dobar iako nije njegova pozicija.

Kovavic malo ziheraski ali mislim da ce on biti bolji protiv protivnika koji se nece bas ovolio povuci.

Rudiger je masina, vremenom ce biti jos bolji. Ima mali problem oko pozicioniranja ali ko ne bi imao pored saigraca kao sto je Luiz? Na tome Sarri mora podhitno poraditi jer Luiz je kiksara koju ni jedan sistem ne moze poboljsati.

Morata slab, totalno beskoristan juce. Kada su ovakvi bubkeri treba nam sidras a tu je Giroud sigurno bolji.

Jorginho klasa samo takva. Hvala nebesima sto je kod nas, da je otisao u City to bi bila hotova stvar sto se tice titule. I ovako su prvi favoriti, sa njim bi bili nezaustavljivi.

Sta reci za Newcastle i Beniteza? Ono juce sto su igrali je nesto sto nisam dugo dugo vidio. Sramota.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.