Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Newcastle United (A) [26.08. @ 17:00h]

Istaknuti odgovori

3. kolo je Hrusticu

Njukasl ubjedljivo najmrznija ekipa,jos kad ih Rafa vodi, jos ih vise mrzim. Uvijek neugodna ekipa za nas. Osim Demba Be i crno bijelih boja, u tom klubu nema nicega lijepog.

Uvijek smo imali problema sa Newcastleom, prosle godine 3:0 su nas dobili, red je da im vratimo ove sezone, bio bih zadovoljan sa nekom minimalnom pobjedom.

Ocekujem goleadu.Azar dvostruki strijelac,Pedro i Alonso po jedan gol. 4-2 za nas

Ne trebam pisati za svakog protivnika da je nezgodan jer je to 15-ak klubova u ligi, protiv Newcastlea se nemamo što štediti, izvest najbolje i pobijedit kako god znamo.

Pazite,Tottić se dobro pomućio da ih minimalno pobijedi.

Protiv slabašnog Cardiffa 0-0 u gostima, ali golman Cardiffa je tad bio čudesan.

Ali dobro, Chelsea i Cardiff su ove sezone 2 suprotne priče.

A Celsi i Kardif su decenijama suprotne price :D

"Tottic" kakvo tepanje klubu, ja ovo do sada procitao nisam... Slatkoo :-bd

Jebem ti debeli majku cisto nako jer si konobar smrdljivi skauzerovski

A jebem i ovim mesarima tvojim, nije ni minuta odigrana vec su poceli gaziti po nogama

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bog te mazo ako je ovaj sudija ikako normalan.. u ovakvoj utakmici on jedini zuti dao nasem igracu Morata odbranio cist gol Azpiju
Ako ne pobijedimo ove debile onda nismo materijal za nesto vise. Pa ljudi igraju fudbal iz 18 stoljeca.
Jbg brane se dobro zemo, bunkercina na nivou i jos uz dopustenje sudije nam gaze Hazarda non stop Hahahah jebem ti zeno majku Luiz gleda u loptu, cojk mu ulece ispred i puca glavom.. Golman ne moze nista skinuti izgleda, uvijek na lopti a svaka ulazi. Jos na to ovaj uvali lakat Giroudu u facu i normalno nista a pomocni 2 metra od njeg

Dobar rezultat,3/3,idemo dalje

Koja nonsalancija kod Luiza kao da igra s drugovima na terminu, neko mu rekao da je sam na terenu.
Rudiger kakav god da je za klasu je bolji od Luiza.
Kolko sam se smorio uz utakmicu to je cudo jedno, razmjenilo su 916 pasova, sam Jorginho je imao vise nego cijeli Newcastle.
Ovaj put nas je samo sreca izvukla (hvala Alonsu).
Trebao je svirati faul nad Giroudom ali to ne opravdava Luiza, Kepa brani sto treba a ovo 50-50 prima, valjda ce poceti skidato i De Gea je imao problema u prvoj sezoni. Previse lako primamo golove i danas iz jedne poluopasne situacije primismo. Mora to bolje necemo stalno biti miljenici srece.

3/3 odlicno, zadovoljni mogu svi na reprezentativnu pauzu.

U proseku osvajamo tri boda po meču ako se nastavi ovim tempom pašće prošlogodišnji rekord i sezonu će Chelsea završiti sa 114 boda

3/3 odlicno, zadovoljni mogu svi na reprezentativnu pauzu.

Pa igramo za 5 dana

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.