Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Huddersfield Town (A) / sub 11.08.2018. 16:00h

Istaknuti odgovori

Ako budemo imali srece izboricemo X. Bez sprdnje,mislim da smo mi daleko od favorita u ovom mecu.Pogotovo bez Azara i Kantea.Hudder je dobra ekipica

Otvoriti sezonu sa pobjedom jer nema smisla zaostajati za konkurentima vec od prvog kola jer u drugom kolu nam slijedi derbi.
Sto je najgore fizicki nismo spremni, nekoliko klasnih igraca imamo na raspolaganju, dobra sko mi ekipa i bez dva najvaznija igraca, ali fizicki smo daleko od spremnih cini mi se.

Ne bih se kladio u pobjedu samo zbog toga, ali nasam se da cemo je ostvariti.

Bit će teško, jer smo neuigrani a i najvažniji igrači su se tek vratili. Ipak, protivnik nije neko s kim bi trebali da se previše mučimo i bez nekih bitnih igrača.

Ako nije problem prošlu sezonu arhiviraj da se teme iz ove sezone ne bi mijšale.

Očekujem kakvu takvu pobedju, nemamo prostora gubiti bodove, iako je tek prvo kolo.

Nadam se da ce sada imati ozbiljniji pristup utakmici, i da cemo gledati viÅ¡e dinamičniji fudbal. 

Vratili su se sad Kante i Hazard, rješavamo pitanje golmana, uglavnom trebala bi ekipa da stane na noge konačno.

očekujem 1-0, previše bi bilo da očekujem nešto više od toga, kad ni na pripremama u 5 utakmica nisu ništa više pokazali.

Ma konacno pocinje Premiership, opet ide ludilo, uzbudjenje.. Prosla sezona je kompletna za zaborava bila, osim eto FA kupa ali i tu samo trofej pamtim a ostalo sve zaboravljam. Losa igra, losa atmosfera, nista nije stimalo.

Sada se ponovo vraca taj neki zanos i drugacija je klima unutar i oko kluba. Nadam se da mozemo pobijediti u Huddersfieldu bez obzira na neuigranost u novom sistemu. Radujem se utakmici i nestrpljivo ocekujem. COYB

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

mene vise drma zbog Fulama i Jokana nego zbog nas,nesto fali mi,fali mi jedno pojacanje kod nas,jedan napadac da ono da pocnem da vjerujem u ovu ekipu ponovo

Ma što promjeniiste satinicu koju sam stavio ispravno?

UTAKMICU IGRAMO U 17H PO NAÅ EM VREMENU!!!

IGramo u 16h

Tacno ovaj Cae specijalac teski. Citav zivot otkad znam za sebe subotom Englezi igraju u 15:00 UK time tj. 16h po nasem. Poslije toga ima ona tekma u najgorem terminu, 18:30 po nasem.

I sad cojk izmislio novi termin.

Očekujem, zato što ni Hazarda ni Kantea ne treba učiti igrati fudbal ili nešto im posebno pokazivati.Odmorili su se 3 sedmice i ne vidim razlog da ne zaigraju. Kovačića ne očekujem još zato što nije prijeko potreban, Barkley sasvim fino igra.
Vrlo tesko da ce bilo ko od njih zaigrati. Vidjelo se da su totalno van ritma i van trening procesa. Falice njima min 2-3 sedmice da ponovo uhvate formu. Ocekujem Pedra i Williana po krilima iako je Odoi bio ubjedljivo najbolji na pripremama.

Nadam se da cemo izmisliti gol nekako, jer nam nikako nije islo u predsezoni.

Ako je zdrav i fizicki spreman, a izgleda da jeste, onda nek stane na gol. Svakako je golman pa nema tu nekog uigravanja.

Ima li gdje prenos?

SK 4

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.