Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Didier Drogba (2004-2012, 2014-2015, 379 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='drogba 11' timestamp='1338326122' post='53688']
[i][color=#0000ff][b][size=6]"I would love to help Chelsea in any way, even if they tell me to come and cut the grass. I will do it."[/size][/b][/color][/i]

[size=6][color=#0000ff][b]GRANDE DIDIER[/b][/color][/size]
[/quote]
ma ljudina od čovjeka, takvih imam malo.
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 171,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Admini na giljotinu cete ic... :P :D

Trebali ste Drogbu ostavit jos uvijek medju prvim timom jer je on jos uvijek nas igrac... i tko zna... mozda ostane... nadam se cudu... :)

ali kakva je ovo igracina i ljudina to je za ne povjerovat... bio je odlican napadac i ima danas takvih u svijetu i imat cemo mi jos puno takvih napadaca, ali takvu ljudinu kao sto je on u svlacioni, takvog leadera, zajebanta, covjeka koji vodi cijeli klub naprijed... e tu se bojim.. da takvog covjeka vise necemo imat... :(
[quote name='Spaha' timestamp='1338382810' post='53819']
Bilo bi lijepo kad bi se odigrala oprostajna utskmica

Sent from my brain using Tapatalk
[/quote]
Vjeruj mi da sam i ja tako mislio, ali možda je bolje da se završi ovako. Posljednjom utakmicom, posljednjim udarcem, posljednjim dodirom s loptom u plavom dresu donio nam je LP i otišao kao istinski kralj. :)

sent from my kuća using tastatura
Oprostajna utakmica bi samo zeznula cijeli dojam. Nema boljeg oprostaja od ovog kojeg je priredio u Ligi prvaka, zadnjim dodirom s loptom donio Chelseaju najveći uspjeh u povijesti. Poslije utakmice se sa terena rec oprostio s navijacima na neki nacn, znao je on da ide iz Londona ja mislim. I na kraju pobjednicka parada kroz grad, nema bolje od toga. Tito je odradio svoj oprostaj, sve vise je previse, ovako odlazi kao kralj! :)

Eno sve vise se spominje njegov moguci odlazak Mourinhu u Real. Nisam siguran koliko ce tamo igrati, al di god ode želim mu da uživa kao što je uživao na Stamford Bridgeu!
Tito i Mou skupa kao u stvara vremena-lijep prizor,ali imaju oni svoje pedere ulizane,nek ode u Kinu nabere se para i onda za jedno 3-4 god. bude Robbijeu pomoćnik
[b]Još nešto, ja sam za to da se ova tema prebaci u legende. Grehota da ovdje stoji ovakav igrač, kada znamo da će biti i službena legenda sutra-preksutra, pitanje je samo dana. Šta kažete na to?[/b]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338650822' post='55152']
[b]Još nešto, ja sam za to da se ova tema prebaci u legende. Grehota da ovdje stoji ovakav igrač, kada znamo da će biti i službena legenda sutra-preksutra, pitanje je samo dana. Šta kažete na to?[/b]
[/quote]

Slazem se :)
Ne mozemo prebacivat igrace u legende dok to ne bude sluzbeno. Nismo mi ti koji odlucuju. Jednostavno.
Drogba ce to postat, uvjeren sam, al sve u svoje vrijeme.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338665891' post='55295']
tako kako smo ga stavili u bivše igrače, isto tako može i u legende...

ni jedno ni drugo još nije službeno...
[/quote]

Ovdje si upravu. Šta kaže gazda reLo?
[quote name='razbijach' timestamp='1338665281' post='55289']
KING je zabio za Obalu Slonovače :)
[/quote]
I Kalu i Drogba po gol.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338733624' post='55554']
reLo se ne javlja, znači da ne negoduje. Kad je Robben u legendama, može i Drogs biti, svakako će do jeseni biti i na službenom siteu tamo.
[/quote]
Odmah ga prebacuj.
Legenda kluba!Mislim da ce Chelsea tesko naci pravu zamjenu za njega sada kada je otisao! :(

[url="http://www.youtube.com/watch?v=danDhmPGTgc"]http://www.youtube.com/watch?v=danDhmPGTgc[/url]
Vec sam jednom rekao...Istorija ce dati najbolji sud,ali za sada,od svih velikih igraca koji oblacili dres Celsija,Didier Drogba je najveca legenda u istoriji kluba.
Niko Celsiju nije podario vise nego on,toliko velikih utakmica,toliko vaznih golova,toliko pobeda i toliko trofeja.
Kao vrhunac svega, najvazniji,najveci,najsvetiji trofej u istoriji kluba doneo je svojim golovima.

Kratko i jasno - najveci igrac koji je ikada nosio plavi dres.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.