Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Carabao Cup - 3th round - Chelsea vs Nottingham Fores (H)

4 člana su glasala

1. 1.

• Dobitnik
      100%
      3
    • NerijeÅ¡ena igra
      0%
      0
    • UmaÄ?i
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa jebemu ameriku više jel vazda ja moram otvarati teme

forum propo

Chelsea-vs-Nottingham-Forest-Carabao-Cup

Engleski liga kup, 3. kolo
Stamford Bridge, London, Engleska
20:45h

Chelsea prije dolaska Romana
CAJE7jKVAAExRyR.jpg

Trebas ReLo naci nekoga ko ima vremena i ko ce moci uredjivati makar ove sitnice ako vi nemate vremena. Ima vas pola koji su moderatori a ne prijave se na forum po nekolko dana.

Ja kazem ko i uvijek, otvorite teme sad za sve prvenstvene utakmice i onda kako koja ide samo otkljucavati. Isto se moze napraviti i za Ligu Sampiona gdje znamo raspored u grupnoj fazi. Time bi se olaksao posao i ne bi bilo cirkusa oko otvaranja tema svaki put.

Elem, sto se sutrasnje utakmice tice, igramo na Bridgeu i to je najvaznije. Protivnik drugoligas, ocekujem izmjesan sastav ali ipak pobjedu. Bitno je za odredjene igrace da se prodje dalje u ovom takmicenju jer ce tako vise prilika dobiti tokom sezone.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Trebamo pocet s pobjedama remi proti arsenala nas ne smije bacit s kolosjeka
Ima li na tv-u prijenos
Btw mogu ja otvorat veciinon vremena ako tria samo recite
Što se tiče otvaranja teme, to nije neki problem, pa ne treba bit nekakav poseban uvod, tako da je potrebna najviše minuta za to. Mislim da je najveći problem šta se ne zna tko otvara teme pa svak čeka nekog drugog. Po meni se jednostavno treba nekog (tko hoće i ima vremena, evo mogu i ja ako nema tko drugi) zadužiti da otvara teme i onda uvijek isti otvara teme i zna se čiji je to posao. Tako ne bi bilo nikakvih problema...

Ontopic, očekujem rezervni sastav + Hazard i glatku pobjedu...

Cabalero, Kendey, Cristiansen, Zapacost, Bakayoko, Batsuayi pocinju sigurno.

Nema koliko vidim, ali Arena je govno od kanala, tako da je stream svakako preporučljiv.

Sigurna pobjeda, mladi igraci dobili priliku. Kad je izvlacenje za narednu rundu.

Lijepa utakmica, lijepa vecer na Stamford Bridgu, visoka pobjeda, mnostvo djece igralo, sve pet.

Posebno bih pohvalio Musondu, te Christensena (diablo izvini, ali ovo je jebena igracina). Kakva smirenost, svaka odluka koju donese je prava, ma fantazija, imamo dragulja definitivno. Momak je za prvih jedanaest. Musonda isto tako ogroman talenat, samo fali mu misica definitivno, ali za to cemo lahko, samo neka sanse dobija.

Ampadu :D kakva noc za maloga, bas mi drago.
Parovi narednog kola Liga Kupa:

Chelsea - Everton
Manchester City - Wolves
Leicester - Leeds
Bournemouth - Middlesbrough
Tottenham - West Ham
Bristol City - Crystal Palace
Swansea - Manchester United
Arsenal - Norwich!
  • Autor

Izvini, zapio se, ali gledao na streamu, bas zaboravio da sam rekao :D

što lažeš i ovo malo forumaša što imamo, čovjek čitavo poluvrijeme čekao i refreshovao temu

Gledao sam pola sata i skontao da nema poente gledati, KAKO SMO IGRALI, kakvi su bili dečaci, hoće li onaj sin Lepog opet igrati sledeće godine u ovoj fazi takmičenja?

Dobar zrijeb, bitno je samo da smo kuci. Everton ima sirine i sigurno ce izvesti dosta jak tim pa cemo vidjeti na cemu smo. Dotad ocekujem Drinka da se vrati i rastereti Fabregasa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Valjalo bi sto duže ostati u kupu zbog klinaca. Juce ih bas dosta igralo. Voleo bih da isti nastave i protiv Evertona. Da imaju malo jacu proveru. Everton je u kanalu trenutno, ali nece tako biti stalno. Nadam se opet slicnoj postavi.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.