Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2017/2018

Istaknuti odgovori

Ovim raspletom ls, ako budemo drugi moguci protivnici PSG, Barsa i u najboljem slucaju Besiktas. Ostali englezi su prvi. Necemo se mi dobro provesti ove sezone.
  • Odgovori 67
  • Pregledi 4,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro a tu su recimo Bassl, Sevilja, Laipzig. Ako buddmo drugi, samo ovih troje mozemo dobiti posto ne mozemo sa englezima da se ukrstamo.

Fazon je sto, sve i da Roma ne dobije u Madridu, vrlo lako se moze desiti da mi ne osvojimo 6 bodova protiv Qarabaga i Atletica.

Ne bih ja tek tako upisivao bodove protiv Quarabaka, sad su se naoštrili protiv Atm, mogu nam uzeti skalp hahahha
  • 3 sedmice kasnije...

čitam danas da neće da kazne navijače/Romu zbog rasističkog navijanja protiv nas

kakvi likovi a kolko se samo digla prašina, kolko se pisalo kad onog crnca nisu hteli da puste u jebani voz, to čak nije ni bilo na stadionu

a klubove sa balkana zbog ovakvih stvari redovno kažnjavaju sa nekom utakmicom bez publike

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Sta ocekujete od zdrijebanja sutra, ko bi nam odgovarao vise PSG ili Barcelona.

Ja bi rađe Barcu, protiv njih smo uvik dobro igrali, a i PSG je jači u ovom trenutku. A bogme je i PSG više dosadia, u zadnje vrime samo s njima igramo...

Odlično, taman da ispadnemo ko ljudi u februaru i da se fokusiramo na top 4, eventualno, FA kup.

Neka, da vidimo gde smo šta smo.. otprilike sredina.. ne bi valjalo nikako PSZ, a bilo bi bolje Bešiktaš... međutim Bešiktaš bi mi morali napasti, a to nam baš nešto ne ide od ruke.. ovako sa Barsom možemo njima prepustiti loptu, a mi igrati našu igru, koju smo prinuđeni da igramo.

Ja sam nesto ubedjen u prolaz, ne znam.. mislim da bi teze bilo sa Bešiktašom, nego sa ovima.. nisu više jaki kao nekad. Pogotovo što Suarez nije u formi, nema Inieste, Xavija..ovi su slabiji od njih. Samo Messi je ostao tu, a jedino on ih drži.

idealno bi bilo kad bi najvise primili tri gola, sve iznad toga bi bilo izivljavanje.

prvu utakmicu na stamfordu mozemo izvuci remijem.

Hvala Bogu pa smo izbjegli PSG. Mozemo protiv Barce. Nije to vise ona ekipa od prije par godina. Bice tesko ali mozemo im parirati.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samo Messi je ostao tu, a jedino on ih drži.

A znajući da Messi nikad nije zabio gol Chelseu nemamo se čega bojat...

Inače, baš me veseli utakmica s Barcom, dvoboji s njima su uvijek bili zanimljivi i legnedarni, od krađe 2009 do osvajanja LP preko njih 2012... Pravi LP klasik, nekako kad god razmišljam o LP-u i Chelsau u glavi su mi dvoboji s Barcom. Super ždrijeb...

Ali ni Buffonu nikada nije dao, pa onda krah 😂 šalu na stranu, i meni je drago što smo njih dobili, pogotovo što jedan od najboljih drugova navija za njih, tako da ćr biti i na terenu i van peckanja i podbadanja.

Nego nešto nam ne ide nikako na ruku.. raspored.

Barsa, United, City, CP, Barsa.

Biće vatreno u tom periodu po nas.

Jel se zna kojeg dana igramo? Nadam se da će naša utakmica i utakmica Real PSZ biti različiti dan, steta bi bilo propustiti i onu utakmicu. I tamo će da pršti.

Ali ni Buffonu nikada nije dao, pa onda krah šalu na stranu, i meni je drago što smo njih dobili, pogotovo što jedan od najboljih drugova navija za njih, tako da ćr biti i na terenu i van peckanja i podbadanja.

Nego nešto nam ne ide nikako na ruku.. raspored.

Barsa, United, City, CP, Barsa.

Biće vatreno u tom periodu po nas.

Jel se zna kojeg dana igramo? Nadam se da će naša utakmica i utakmica Real PSZ biti različiti dan, steta bi bilo propustiti i onu utakmicu. I tamo će da pršti.

Igramo 20.2 prvu utakmicu kuci, a uzvratnu utakmicu 14.3.

Real igra protiv Psg-a 14.2 prvu utakmicu. 

Igramo 20.2 prvu utakmicu kuci, a uzvratnu utakmicu 14.3.
Real igra protiv Psg-a 14.2 prvu utakmicu.

A da, sad ide po dve utakmice na dan.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.